Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Őrült Stone, avagy 2008: A patkány éve (1992)

Split Second
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Rutger Hauer
Rutger Hauer
Alastair Duncan
Rutger Hauer
Rutger Hauer
Rutger Hauer
Kim Cattrall
Alastair Duncan
Rutger Hauer

Videók (1)

 
gelton   2021. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Márton alattam kettővel elég jól összefoglalta. Emlékszem, miután – gyerekként – láttam a filmet, és kószáltam a városban esős időben, ha megláttam egy csatornafedelet, mindig fantáziáltam, hogy mi történhet most odalent a csatornában, lol.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

1

Rutger Hauer nagyon jó színész, és ez a vagány, a szabályokat be nem tartó, fegyvermániás zsaruszerep, na ezt pont ráírták. Kifejezetten izgalmas horrorfilm, amihez a sötét, szinte állandó éjszakai forgatási képek nagyban hozzájárultak. Persze a csav... több»

 
Márton   2018. 11. 06.

1
Őrülten jó és trash egyszerre

Az Őrült Stone, avagy 2008. a patkány éve című akció-horror az egyik kedvenc filmem a 90-es évek eme műfaján belül! Máig egy akkora nosztalgia élményt biztosít sokadik újranézése, mint anno az első alkalommal és ebben a legérdekesebb, hogy pontosan n... teljes kritika»

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve is emlékezetes horror, hát még a maga idejében, pár éve újságmelléklet is volt DVD-n nem sok országban jelent meg éppen ezért is mindenkinek "meleg szívvel" javasolom a beszerzését ;)

A film összbevétele 5 430 822 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezése elég sok problémába ütközött, főleg amiatt mert a forgatókönyvet folyamatosan változtatták a forgatás során, ezért a film rendezője Tony Maylam a film befejezését nem is forgatta le, helyette Ian Sharp vezényelte azt le!

(Márton)
 

Néhány jelenetet töröltek a VHS és DVD kiadásról. Ezek többnyire álmok és egy gyilkosság jelenete volt amiben Durkin barátnője, Robin szerepelt.

(magyaristvan)
 

A film végén lévő metrós jelenetet Ian Sharp rendezte.

(magyaristvan)
 

A film egyik munkacíme "Pentagram" volt.

(magyaristvan)
 

Az első forgatókönyv szerint Los Angelesben játszódik a történet.

(magyaristvan)