Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
45
Képek
1
Videók
 
Hakker   2018. 06. 01.

A műfaj, amit képviselt a film az tetszett, de maga a film, nem tetszett. Semmi nem indokolta ezt a lassú, unalmas folyamatzajlást, mert olyan nagy történet nem bontakozott ki belőle. Valami egyedit szerettek volna alkotni, ami sikerült. de attól még nem lett jó a film.

 
BoBamburg   2019. 12. 02.

Szeretem David Cronenberg munkáit és látásmódját, mert mindegyik filmnek van egy elég erős hangulata és mondanivalója. Ezzel a filmmel sincs másként, de valami miatt mégse tudott annyira ütős lenni, mint amit vártam volna. Alapötlet amúgy nagyon jó, képi világ szintén, de ezek ellenére volt bennem valami hiányérzet. De ettől függetlenül egy ötletes thriller, aki vevő az elvontabb filmekre, azoknak mindenképp érdemes futni vele egy kört.


 
eviestan   2016. 06. 09.

Tök furcsa, hogy ugyanabban az évben készült ez a film, mint a Mátrix. Kábé ugyanarról szól a kettő, csak a Mátrix inkább akciófilm szerű, ez meg inkább a thriller vonalra erősít rá. Szerintem ez az utóbbi jobban illik ehhez a témához, mármint inkább a sejtelmesség és kiszámíthatatlanság és nem a látványos akciók érdekesek ebben a "nem tudni mi a valóság" témában. A Mátrix is addig volt jó, amíg ez a feszültség fent volt tartva. Ennek a filmnek annyi a hátránya, hogy szemmel láthatóan JÓVAL kevesebb pénzből készült.

 
tamas84   2016. 03. 04.

Zseniális! Annyira kilencvenes évek az egész, vagyis kicsit vicces, kicsit komolyan vehetetlen, de közben meg hatalmas színészi alakítások vannak benne (Willem Dafoe, Jude Law) és a történet is baromi izgalmas és jól összerakott. Minden egyes percét élveztem!

Jennifer Jason Leigh
Jude Law
 
Ha nem csíped az undorító, játékosan groteszk megjelenítést, a rendező nem lesz a kedvenced, de ha igen, rajongó leszel, és akkor ez egy kötelező film számodra. több»

A film összbevétele 2 840 417 dollár volt (imdb.com).

 

David Cronenberg állítása szerint a filmet Salman Rushdie muszlim költő meghurcoltatása ihlette.

(kázsé)
 

Jennifer Jason Leigh épp ezelőtt fejezte be a Tágra zárt szemek forgatásán való munkát. Mikor további felvételekre volt szükség ahhoz a filmhez, Leigh úgy döntött, nem hagyja el ezt, ezért másvalakit vettek fel a helyére a Tágra zárt szemekben.

(kázsé)
 

A film sok mindent átvesz Philip K. Dick sci-fi író egyik regényéből.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.