Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Fantomok
 
Jony Crash   2016. 04. 06.

Gyakorlatilag minden klisét sikerült belezsúfolni a filmbe, ami viszont nagyon is értékelhető és élvezetes a filmben, azok a remekül megkomponált, feszültséggel teli akciójelenetek. Emiatt talán érdemes is megnézni.

 
respect the movies   2018. 01. 06.

Szerintem egy egész korrekt film lett! Amiben szerintem nagyon jól teljesít, az a hangulata volt (főleg a film első felében) ahol még sokkal több a misztikum mint az akció! Nagy kár hogy a filmnek nem sikerül végig kitartania azt a fajta feszültséget ami inkább az elejére jellemző! A karaktereket aránylag jól sikerült átemelniük a film alapjául szolgáló könyvből! A színészi alakítások sem voltak rosszak, de senki nem emelkedik ki az átlagból! Technikailag sem lett egy rossz alkotás, bár azért kicsit több vért elbírt volna szerintem! Aki szeretnek olvasni és akiknek tetszett a film, azoknak ajánlom a könyvet amiből készült!


 
matynero   2015. 09. 16.

Mintha magán hordozná a nyolcvanas évek kliséit, pedig azok már akkor is kínosak voltak. Nem bántam meg ugyan, hogy megnéztem, de szerintem ennyi is volt. Kicsit felejthető.

Ben Affleck
Rose McGowan
Joanna Going
Peter O'Toole
Rose McGowan
Joanna Going
Peter O'Toole
Liev Schreiber
 

A film Dean R. Koontz-Az Ősellenség (1983) című könyve alapján készült, ami nálunk is megjelent 2000-ben!

(respect the movies )
 

A filmet a colorado-i Georgtown-ban és Denverben forgatták.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.