Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Néma düh (1982)

Silent Rage
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Kóborló   2021. 11. 18.

legújabb vélemény a nap véleménye

4
Az elpusztíthatatlan ember

Régmúlt gyerekkorom és még a hangalámondásos VHS-korszak egyik igencsak meghatározó filmélménye számomra ez volt. Talán ha jól emlékszem, még az alábeszélős változatában pont hogy Az elpusztíthatatlan emberként vált ismertté ennek a filmnek a címe. A... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2021. 08. 05.

2
Chuck Norris és a pörgő fejrúgás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Brian Libby az egyik legkiemelkedőbb mellékszereplő, úgymond "töltelék", aki színészi pályára adta a fejét. Miért is merem ezt leírni? Hát a filmek, amikben részt vett, és nem is rosszul, bátran kijelenthetem, hogy korszakos, kiemelkedő alkotások vol... teljes kritika»

 
AlBundy   2016. 07. 12.

1

Átlagos akciófilm, amit végig jellemez egy elég magas szintű logikátlanság. Norris a szokásosat hozza, itt talán több pofont kap mint a többi filmjében. Egyértelműen a Libby által játszott John Kirby a film legerősebb figurája, de egy jobban összerak... több»

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

0

Átlag alatti seriffes akció, aminek ugyan van sztorija, de ez a váz kevés, mert minden borzasztó gyenge és értelmetlen... Az egyetlen dolog, ami megmenti a filmet, az Ron Silver alakítása... Hardcore rajongóknak emiatt megéri megnézni.

A film összbevétele 10 490 791 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek 2009-ben elkészítették a remake-jét, igaz, csak tévére, Indestructible címen.

(Kóborló )
 

A forgatásokat 1981. július 30-án kezdték meg Dallasban, és közel 30 napig tartottak.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Michael Miller szerint a filmjét nem az abban az időszakban oly sikeres slasher horrorfilmek sikerei inspirálták, hanem Mary Shelley (1797-1851) híres író Frankenstein c. regénye.

(Kóborló )
 

Egyes információk szerint, amit maga a film rendezője, Michael Miller osztott meg egy interjú során, Chuck Norrisnak kimondottan nehéz volt a szerelmi jelenetek leforgatása a partnernőjével, Toni Kalem színésznővel, mert ezekhez nem volt a színész hozzászokva.

(Kóborló )
 

A film elkészítésében a Norris család három tagja is részt vett. Aaron Norris mint kaszkadőr-koordinátor, Mike Norris mint produkciós asszisztens, és persze maga Chuck Norris mint a film főszereplője.

(Kóborló )