Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Mentőakció (2015)

Infini
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
7
Videók

Galéria (15)

Daniel MacPherson
Daniel MacPherson
Daniel MacPherson
Louisa Mignone
Louisa Mignone
Louisa Mignone
Louisa Mignone
Grace Huang
Grace Huang
Luke Hemsworth
Luke Ford
Grace Huang
Grace Huang
Grace Huang

Videók (7)

 
BoBamburg   2019. 12. 24.

legújabb vélemény

2

Előzetes alapján nekem úgy tűnt, hogy egy egész jó kis sci-fi horror lehet, de sajnos tévedtem. Egyáltalán nem tudott lekötni, pedig tényleg úgy álltam neki, hogy na ez jó lesz. És minden adott is volt hozzá, hogy az legyen: mentőcsapat egy ismeretle... több»

 
hsanya182   2015. 09. 27.

2

Találó vérbeli sci-fi film, sok figyelmet igényel az elején, hogy átlássuk a történetet, majd 1órán keresztül hozza a csodálatos ismeretlen atmoszféra feszültségét, aztán kicsit vontatottá válik, majd a végére mégis kiteljesedik, értelmet nyerve és f... több»

 
harnas1207   2018. 12. 04.

1

Rossz érzés ilyet írni, mert kedvencem a műfaj, de ez rossz film volt. Minden percén érezhető a kis költségvetés, a színészek játéka nagyon rossz. Sajnos az sem segít, hogy a sztorit is elvitték egy filozófálós irányba. Az az érzése az embernek, mintha egy impró társaságot nézne.

 
papaja   2016. 10. 06.

1

Teljesen korrekt sci-fi ez. A cselekmény gyorsan halad, az akciók igényesek és többé-kevésbé reálisztikusak. A díszletekből árad a a sötét, nyomott hangulat. Részleteiben is sikerült megfelelni az elvárásoknak, miközben folyamatos a feszültség és pörgős az akció.

 
HercegPeter   2018. 01. 07.

0

Nem rossz film, de ebben a műfajban azért láttam már jobbat. Kicsit zavarosan kezdődik, aztán eléggé leegyszerűsödik, de a legvége (lehet csak számomra), de nem teljesen egyértelmű. Nekem kicsit hasonlít a Pandorum-ra, amit bár már régen láttam, de ú... több»

 
Ragemarci   2015. 09. 01.

0

Jól eltalált nyomasztó atmoszférát tudtak teremteni, meg a story is jobb, mint átlagos

 
Pumpu   2016. 11. 18.

0

Látványos izgalmas és akcidus, legalábbis a film nagyobbik része, pontosabban a film első és utolsó harmada. Középtájt kicsit ellaposodott, de aztán egy egészen kerek és jó befejezéssel álltak elő. Mindent tud ez a film, amit egy sci-fitől elvárhatunk

 

A nemzetközi kritika a filmet nagyon lehúzta. Pl. Rotten Tomatoes-on 36%-ot kapott. Azonban ausztrálok a filmgyártásuk csúcsának tartják, annak ellenére, hogy beismerik a nyilvánvaló kliséket.

(harnas1207)