A T-vírus elszabadult a laboratóriumból, és elpusztította Racoon Cityt. Nem sokkal később az egész világ áldozatul esett a végzetes vírusnak, ami zombivá változtatja azokat, akiket megfertőz. Egyedül egy maroknyi túlélő küzd a fennmaradásért. Köztük van Alice (Milla Jovovich), aki maga is kísérleti alany volt, ám génmutációinak köszönhetően emberfeletti erőre tett szert, és egyetlen célja, hogy bosszút álljon a szenvedésért, amit neki, és az emberiségnek el kellett szenvednie.
Ez a rész kisiklott a Kaptár-univerzumból. A cselekmény egyszerű, már-már unalmas, a zomikkal és mutáns lényekkel való harc is háttérbe szorult. Nem hozza a Kaptár megszokott atmoszféráját, a génkíserleteket, biofegyvereket, vírusokat, nagyvállalatok... több»
Szerintem nem volt rossz film! Sok ember szerint volt a Resident Evil filmeket két részre lehet osztani, miszerint volt az első rész ami egész jó volt és voltak a folytatások, akiknek a minőségük egyenes arányossággal csökkent a folytatások számával ... több»
Az eredeti ötletek szerint a Kaptár 2 és a Kaptár 3 közt nyolc év telt volna el, végül ezt az időt lerövidítették 5 évre!
(respect the movies)Sienna Guillorynak felkínálták a készítők a lehetőséget hogy a második részben megformált karaktere visszatérhetne e részben, de a színésznő nem élt ezzel a lehetőséggel, mert épp egy másik filmben dolgozott és nem tudta volna összehangolni a két forgatást!
(respect the movies)A film egyik leglátványosabb jelenetét, a varjútámadást, valójában csak két élő varjút alkalmaztak benne, a többit digitálisan vetítették ki a filmhez!
(respect the movies)Az első két film negatív kritikai fogadtatása miatt ezt a filmet nem vetítették le kritikusoknak.
(kázsé)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »