Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Milla Jovovich
Oded Fehr
Ali Larter
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Ali Larter
Oded Fehr
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Valorie Hubbard
Spencer Locke
Ali Larter
Iain Glen
Milla Jovovich
Ali Larter
Joe Hursley
Oded Fehr
Linden Ashby
Iain Glen
Mike Epps
 
freeman   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Király film

 
Artemisia   2017. 10. 26.

Ez a rész kisiklott a Kaptár-univerzumból. A cselekmény egyszerű, már-már unalmas, a zomikkal és mutáns lényekkel való harc is háttérbe szorult. Nem hozza a Kaptár megszokott atmoszféráját, a génkíserleteket, biofegyvereket, vírusokat, nagyvállalatokat, földalatti kutató-komplexumokat, tudósokat és kommandósokat felvonultató első részek után oda nem illően és lehangolóan hat a sivatagi környezet, a konvoj és a westernbe illő lepukkant faház,mint az Umbrella búvóhelyének bejárata. A kevés akciójelenet gyenge, a karaktere Alice és Clar kivételével sablonosak és unalmasak. Az egész filmet Milla Jovovich viszi a vállán, még ebben az ingerszegény környezetben és semmitmondó cselekménybonyolítás közepette is professzionálisan játszik, kitűnik a lapos,egysíkú szereplők közül.Ezzel a szereppel jelesre vizsgázott, vitathatatlan a szinészi tehetsége, kevesen tudnák ilyen ragyogóan eljátszani a semmit, úgy hogy közben még fenn is tartja az érdeklődésünket az egész film folyamán.Az ő szerepeltetése nélkül elvérzett volna az egész film. A film utoló szakaszában a leszámolas dr.Isaacs-al már egészen élvezhetőre sikerült, a klónokat is jól felhasználták.


 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film egyszerűen magáért beszél, minden meg van benne ami egy jó kikapcsolódáshoz kell, kellemes kis hangulat, szórakoztató történet és szeretni való színészek. Itt minden adott volt.

 
respect the movies   2018. 02. 14.

Szerintem nem volt rossz film! Sok ember szerint volt a Resident Evil filmeket két részre lehet osztani, miszerint volt az első rész ami egész jó volt és voltak a folytatások, akiknek a minőségük egyenes arányossággal csökkent a folytatások számával szemben! Jómagam nem egészen így kategorizálnám a Kaptár filmeket, mert tény, hogy nekem is eléggé tetszett az első rész, de valahogy elvoltam a folytatásaival is! Mert hát aki egy számítógépes játék adaptációjától várja azt a fajta minőségi fejlődést, amit maga a játék sem tudott meglépni részről részre, az biztos hogy csalódni fog a filmben! Ezeket a filmeket elsősorban a látványvilágért és a kikapcsolódásért készítettek és ezeket a feladatait szerintem tökéletesen teljesíti a Kaptár folytatásai! Nem kell használnia a nézőnek az eszét, mert nem építkezik a film hatalmas csavarokra, vagy óriási karakterfejlődésekre! Egyszerűen csak szórakoztat! Nekem kimondottan tetszett a poszt-apokaliptikus megjelenítése a filmnek, a speciális effektek is rendben voltak! Talán csak a film befejezését éreztem kicsit összecsapottnak (a végső harc jelenet rövidsége szinte már kiábrándító volt)! De mint írtam én elvoltam a filmmel, aki kikapcsolódni szeretne másfél órára, annak jó választás lehet ez a film!

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Jó kikapcsolódás,bár már nehezebben tartja a képernyő előtt a nézőt. Remek képi világ, és jó alakítások is fellelhetőek benne, a poszt-apokaliptikus kultfilmek kedvelőinek tetszeni fog.

 
Nehezemre esik filmként gondolni erre a valamire, habár azt el kell ismernem, az adott másfél óra erejéig kiválóan elszórakoztatott. több»
 
A magam részéről pedig bevallom, hogy egészen ez idáig, nem is foglalkoztam a sorozattal, sőt maga a tény, hogy még mindig fut kissé meg is lepett. Na, de persze lehet, hogy bennem van a hiba, mert valamit csak tudhat Milla Jovovich és tisztelt férje, ha eddig húzta a sorozat. több»

A film összbevétele 147 717 833 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti ötletek szerint a Kaptár 2 és a Kaptár 3 közt nyolc év telt volna el, végül ezt az időt lerövidítették 5 évre!

(respect the movies)
 

Sienna Guillorynak felkínálták a készítők a lehetőséget hogy a második részben megformált karaktere visszatérhetne e részben, de a színésznő nem élt ezzel a lehetőséggel, mert épp egy másik filmben dolgozott és nem tudta volna összehangolni a két forgatást!

(respect the movies)
 

A film egyik leglátványosabb jelenetét, a varjútámadást, valójában csak két élő varjút alkalmaztak benne, a többit digitálisan vetítették ki a filmhez!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.