Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A kaptár 3. - Teljes pusztulás (2007)

Resident Evil: Extinction
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Galéria (22)

Milla Jovovich
Oded Fehr
Ali Larter
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Ali Larter
Oded Fehr
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Valorie Hubbard
Spencer Locke
Ali Larter
Iain Glen
Milla Jovovich
Ali Larter
Joe Hursley
Oded Fehr
Linden Ashby
Iain Glen
Mike Epps

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 22.

legújabb vélemény

0
Nem éppen lendült tovább és emelkedett ki az elődjei köréből...

Ahogyan olvastam, eléggé megosztottak voltak a 3. résszel kapcsolatos vélemények, és ez jól tükrözi a film ingatag minőségét. Nem tudott kiemelkedni az 1. és 2. után sem, sőt valahol eléggé monotonnak, laposnak éreztem a cselekményt. Elsősorban a film legnagyobb baja, hogy semmi újat nem tudott mutatni szerintem, valamint eléggé lagymatag volt néhol az elképzelés és a megvalósítás is történet szempontjából. Nem azt mondom, hogy kuka az egész, de a néhol lapos történet, monoton bevett jelenetsorok lehúzták sajnos. De nem csak a rossz meglátásokról szeretnék beszélni, hiszen önmagában azért nézhető része volt a Resident Evil világának. Az mellett, hogy kiszámítható volt hellyel-közzel, voltak benne inspiráló, izgalmas és látványos képsorok, még ha nem is sok. Próbálták az 1. és 2. után még több tucat zombival vagy valamiféle különleges lénnyel feldobni az egészet, de ennek hátránya a teljes zavartság, szóval valamennyire visszafele sült el. Nagyon látványos helyenként, egészen jól összerakott, a "direkt" mellékszereplők és statiszták mennyisége is a helyén volt, de nem volt olyan jól összerakva, azért ebből többet is ki lehetett volna hozni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jó kikapcsolódás, bár már nehezebben tartja a képernyő előtt a nézőt. Remek képi világ és jó alakítások is fellelhetők benne, a poszt-apokaliptikus kultfilmek kedvelőinek tetszeni fog.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ez a film egyszerűen magáért beszél, minden meg van benne ami egy jó kikapcsolódáshoz kell, kellemes kis hangulat, szórakoztató történet és szeretni való színészek. Itt minden adott volt.

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

A széria legjobbja szerintem, nekem nagyon bejött ez a sivatagos hangulat, bár a második fele, kezdve a zombimadarakkal (wtf) már nem volt az igazi. De az első 50-60 perc számomra mindent vitt.

 
respect the movies   2018. 02. 14.

0

Szerintem nem volt rossz film! Sok ember szerint volt a Resident Evil filmeket két részre lehet osztani, miszerint volt az első rész ami egész jó volt és voltak a folytatások, akiknek a minőségük egyenes arányossággal csökkent a folytatások számával ... több»

 
szkodvig   2017. 05. 31.

0

Kicsit gyenguska. Nagyon gyenge és a legfőbb baj vele,hogy unalmas is a története,vontatott és nem sok értelme van. Az akció viszont baromi jó benne,ezért adtam rá hármat és nem kettőt.

 
freeman   2020. 01. 11.

0

Király film

A film összbevétele 147 717 833 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti ötletek szerint a Kaptár 2 és a Kaptár 3 közt nyolc év telt volna el, végül ezt az időt lerövidítették 5 évre.

(respect the movies)
 

Sienna Guillorynak felkínálták a készítők a lehetőséget, hogy a második részben megformált karaktere visszatérhessen ebben a részben, de a színésznő nem élt vele, mert épp egy másik filmben dolgozott, és nem tudta volna összehangolni a két forgatást.

(respect the movies)
 

A film egyik leglátványosabb jelenetében, a varjútámadásban valójában csak két élő varjút alkalmaztak, a többit digitálisan vetítették a filmhez.

(respect the movies)
 

A fel nem használt jelenetekből kiderül, hogy Alice valódi neve Janice Prospero.

(kázsé)
 

Milla Jovovich kurki késeinek ötlete harcművészeti edzőjétől, Ron Balickitől jött.

(kázsé)