Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
22
Képek
1
Videók
 
freeman   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

0

Király film

 
Artemisia   2017. 10. 26.

3

Ez a rész kisiklott a Kaptár-univerzumból. A cselekmény egyszerű, már-már unalmas, a zomikkal és mutáns lényekkel való harc is háttérbe szorult. Nem hozza a Kaptár megszokott atmoszféráját, a génkíserleteket, biofegyvereket, vírusokat, nagyvállalatok... több»


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ez a film egyszerűen magáért beszél, minden meg van benne ami egy jó kikapcsolódáshoz kell, kellemes kis hangulat, szórakoztató történet és szeretni való színészek. Itt minden adott volt.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jó kikapcsolódás,bár már nehezebben tartja a képernyő előtt a nézőt. Remek képi világ, és jó alakítások is fellelhetőek benne, a poszt-apokaliptikus kultfilmek kedvelőinek tetszeni fog.

 
respect the movies   2018. 02. 14.

0

Szerintem nem volt rossz film! Sok ember szerint volt a Resident Evil filmeket két részre lehet osztani, miszerint volt az első rész ami egész jó volt és voltak a folytatások, akiknek a minőségük egyenes arányossággal csökkent a folytatások számával ... több»

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

A széria legjobbja szerintem, nekem nagyon bejött ez a sivatagos hangulat, bár a második fele, kezdve a zombimadarakkal (wtf) már nem volt az igazi. De az első 50-60 perc számomra mindent vitt.

 
szkodvig   2017. 05. 31.

0

Kicsit gyenguska. Nagyon gyenge és a legfőbb baj vele,hogy unalmas is a története,vontatott és nem sok értelme van. Az akció viszont baromi jó benne,ezért adtam rá hármat és nem kettőt.

Galéria (22)

Milla Jovovich
Oded Fehr
Ali Larter
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Ali Larter
Oded Fehr
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Valorie Hubbard
Spencer Locke
Ali Larter
Iain Glen
Milla Jovovich
Ali Larter
Joe Hursley
Oded Fehr
Linden Ashby
Iain Glen
Mike Epps

Videók (1)

A film összbevétele 147 717 833 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti ötletek szerint a Kaptár 2 és a Kaptár 3 közt nyolc év telt volna el, végül ezt az időt lerövidítették 5 évre!

(respect the movies)
 

Sienna Guillorynak felkínálták a készítők a lehetőséget hogy a második részben megformált karaktere visszatérhetne e részben, de a színésznő nem élt ezzel a lehetőséggel, mert épp egy másik filmben dolgozott és nem tudta volna összehangolni a két forgatást!

(respect the movies)
 

A film egyik leglátványosabb jelenetét, a varjútámadást, valójában csak két élő varjút alkalmaztak benne, a többit digitálisan vetítették ki a filmhez!

(respect the movies)
 

A fel nem használt jelenetekből kiderül, hogy Alice valódi neve Janice Prospero.

(kázsé)
 

Milla Jovovich kurki késeinek ötlete harcművészeti edzőjétől, Ron Balickitől jött.

(kázsé)
 

Ezt a filmet tudatosan a legvéresebb Kaptár-filmnek szánták.

(kázsé)
 

Az első két film negatív kritikai fogadtatása miatt ezt a filmet nem vetítették le kritikusoknak.

(kázsé)
 

Az első élőszereplős akciótrilógia, ami egy videojátékon alapul.

(kázsé)
 

A film munkacíme az volt "A kaptár: Túlvilág", ami végül az egyik folytatás címe lett.

(kázsé)
 
Nehezemre esik filmként gondolni erre a valamire, habár azt el kell ismernem, az adott másfél óra erejéig kiválóan elszórakoztatott. több»
 
A magam részéről pedig bevallom, hogy egészen ez idáig, nem is foglalkoztam a sorozattal, sőt maga a tény, hogy még mindig fut kissé meg is lepett. Na, de persze lehet, hogy bennem van a hiba, mert valamit csak tudhat Milla Jovovich és tisztelt férje, ha eddig húzta a sorozat. több»