Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Járvány (2016)

Pandemic
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Járvány

Galéria (17)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 25.

legújabb vélemény

1

Fárasztó és ötlettelen marhaság béna történettel és hihetetlen gyenge színészi teljesítménnyel. A szokásos szenny, amit azért mindig megkapunk, ha akarjuk, ha nem. Erősen felejtős.

 
dulkap   2017. 06. 15.

0

Nem igazán tudom mi volt a cél a filmmel, de oltári nagy baromság, tele logikátlansággal és megmagyarázatlan dolgokkal. Ráadásul ez a kvázi found footage műfaj is már eléggé elfáradt pár éve. Főleg akkor gagyi, ha néha átmegy rendes filmezésbe.

 
piZZola   2016. 07. 02.

0

A film első kétharmada eléggé össze-vissza csapong. Nehéz megérteni bármit is belőle. A végére viszont szépen belehúztak, így kellemes szájízzel álltam fel a film végén.

 
Guszti   2016. 05. 19.

0

John Suits egyáltalán nem rossz rendező, de kétségtelen, hogy protfolióján leginkább csak alacsony költségvetésű filmeket találunk. Saját munkásságát nézve érezhető az előrehaladás, az új filmes technológiák használata jót tesz egy ilyen témájú filmn... több»

 
alien007   2016. 02. 27.

0

Szerintem nagyon ötletes a POV kamerakezelés, az akció részesévé válik a néző. A tempós akciók sokkal inkább magával ragadók így, mint a klasszikus kameraállásban. A történet meg olyan, amilyen, de leginkább kiszámítható: fertőzés-> para -> balhé -> megoldás.

A film összbevétele 8 459 dollár volt (imdb.com).

 

A film tizedik percében látható egy autó, amire a "DOOM" angol kifejezést festették fel. Ez egy utalás a film kameraállására, a Doom ugyanis egy FPS shooter, azaz az egy az akcióhős szemszögből játszható lövöldözős játék. Ez a film pedig történetesen POV kameraállást használ, amely szintúgy a karakterek szemszögéből tárja elénk a történetet.

(ps)