Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Megtisztulás éjjel-nappal (2021)

The Forever Purge
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Ana de la Reguera
Tenoch Huerta
Everardo Valerio Gout
Josh Lucas
Anthony Molinari
Leven Rambin
Ana de la Reguera

Videók (1)

 
BoBamburg   2022. 05. 17.

legújabb vélemény

1

Az első két részt én a mai napig bírom, bár a második rész nem hozza az első szintjét, de még okés kategória. Ezután durva lejtmenetbe kapcsolt a széria. Egyre monotonabb és unalmasabb részek követték egymást, én is csak becsületből nézem meg közbe-k... több»

 
stevepisti   2021. 11. 07.

1

Egy kicsit hosszúnak éreztem az elején a felvezetést, ami kb. fél óráig tartott, de aztán, amikor beindul a gyilkolászás, onnantól nincs megállás, szereplőink egy percig sem pihenhetnek. Folyamatosan megy az üldözés, menekülés, szerencsére nem agyatl... több»

 
Simi87   2021. 10. 31.

1
Még mindig nem lehet megunni

Ezzel a résszel új lehetőségek nyílnak arra, hogy további folytatások legyenek. Nem a legjobb rész, de nem is a legrosszabb.

 
Harper   2022. 01. 18.

3
A Purge-fimek közt közepes

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eddig öt Purge (Megtisztulás)-film készült James DeMonaco ötlete és forgatókönyve alapján, melyek közül nekem a második és harmadik volt a legjobb, amelyekben Frank Grillo a központi figura. Ezeknél még valamennyire hihető is az alapsztori, és látván... teljes kritika»

 
harnas1207   2021. 12. 21.

1

A Purge-filmek minősége folyamatosan romlik, pedig már az elsők se voltak műalkotások. A mexikói cowboy feeling rendkívül gyenge, és a film sem tud semmi újat mutatni. Számomra az alapötlet is vízválasztó, mert nem ilyen irányba vittem volna el A megtisztulás éjszakája mondanivalóját. Emiatt ez a rész se tetszett.