Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
32
Vélemények
39
Képek
9
Videók
 
indingo   2018. 08. 17.
Kik voltak előbb a vízben? Persze, hogy a porcos halak!

Jason Statham a XXI. század Bruce Willise A biztonság záloga című film után ismét egy ázsiai kislánnyal az oldalán próbálja meghódítani a mozikat. Ez immár a harmadik év, amikor a mozitermekbe beúsznak a cápák. 2016-ban ott volt a Blake Lively főszereplésével készült A zátony című film, tavaly pedig a 47 méter mélyen című film próbálta ijesztegenti a nézőket. Jason Statham csupasz felsőtestére nem kellett sokat várni, az ő filmjeiben ez már visszatérő elem, így itt sem lehetett kihagyni. Azért a hölgy nézők nem sikítottak fel a teremben. A történet maga nem rossz, bár erősen a látványra és a giga-mega cápán van a hangsúly. A karakterek olyan kis ügyetlenek, hogy folyamatosan a megacápával fe... több»

 
HETEDIK   2018. 08. 11.

A film maximálisan hozza, amit ígér, sőt sokszor átmegy vígjátékba, ugyanis rengeteg humoros jelenet van benne. Ez tényleg egy laza nyári mozi, pazar látványvilággal, de 150 millió dollár mellett ez el is várható. Statham meg sosem lesz De Niro vagy Nicholson, de őt nem is ezért szeretjük. Karizmája és kidolgozott felsőteste, no meg szigorú nézése mindig jól mutat az ilyen filmekben, de bizonyította ő már nem egyszer, ha komolyabb hangvételű filmbe csöppen( Banki meló, Kolibri kód) igenis tud átlagon felül színészkedni. Persze itt leginkább az úszása az, ami fontos, a megalodonos részek nagyon jók, főleg a végén mikor ráront a Sanya öböl fürdőzőire, a dagatt kisgyereknél pedig szem nem marad szárazon. Talán lehetett volna kicsit véresebb, bár Turteltaub lenyilatkozta, meg kellett felelni a 12-es karikának, de így sem panaszkodhatunk. Aki beül rá megnézni és elfelejti a film valótlanságait, az piszok jól fog szórakozni.


 
MMcFly2015   2018. 08. 18.

Remek kikapcsolódást tud nyújtani moziban a film. A folyton jelen lévő humor érzékelteti a nézővel, hogy ezt a készítők se gondolták komolyan, így nem is próbál az ember realisztikus dolgokat keresni a filmben. Nagyon jó példa ez arra, hogy amivel az Asylum stúdió régóta jelen van (Megacápa, Megapiranha és társai), sablonos de igazi popcorn-mozikat lehet kreálni, csak nagy költségvetés, és egy tapasztalt(abb) rendező kellene hozzá. Így tényleg egy bűnös élvezetként, a párbeszédeken és a látványon kellő képpen el lehet szórakozni, nem csak az ostobaságokon a fejünket csóváljuk. Jason Statham eddigi filmjei alapján kitűnő választás volt a főszereplő szerepére, ő a szememben ezzel hivatalosan is a modern kor Chuck Norris-a lett. :) A 3D-t ki kell emelni kivételesen, mert tényleg tudja fokozni az élményt, a víz alatti és a felszínen játszódó jelenetek terén egyaránt. Az idei felhozatalból volt már hasonló ,,agykikapcsolást" igénylő látványfilm, Tombolás címmel (Dwayne Johnson). Az is hasonló stílusjegyekkel rukkol elő, mint a Meg - Az őscápa, viszont ezt sokkal jobbnak tartom kikapcsolódás céljából.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Én a vélemények alapján kicsit komplettebb filmre számítottam. Egyszer meg lehetett nézni, de sok abszurd dolog volt benne.

 
Lonka   2018. 08. 25.

Azt hozza, amit a trailer alapján ígért. Izgalmas látvány egy korrekt történettel.

Li Bingbing
Rainn Wilson
Li Bingbing
Li Bingbing
Winston Chao
Shuya Sophia Cai
Jason Statham
Winston Chao
Ólafur Darri Ólafsson
Jason Statham
Winston Chao
Li Bingbing
Ólafur Darri Ólafsson
Masi Oka
Jason Statham
Shuya Sophia Cai
Jason Statham
Jon Turteltaub
Jason Statham
Jon Turteltaub
Ruby Rose
Shuya Sophia Cai
Li Bingbing
Jason Statham
Jon Turteltaub
Shuya Sophia Cai
Cliff Curtis
Jason Statham
Ruby Rose
Li Bingbing
Jessica McNamee
Page Kennedy
Cliff Curtis
Ruby Rose
Li Bingbing
Jon Turteltaub
Jason Statham
Ruby Rose
Jessica McNamee
Shuya Sophia Cai
Li Bingbing
Shuya Sophia Cai
Jon Turteltaub
Rainn Wilson
Winston Chao
Page Kennedy
Jason Statham
Li Bingbing
Cliff Curtis
 
A Meg – Az őscápa nem gourmet burger, inkább egy jobban sikerült speciális ajánlat valamelyik burgerlánctól. Van benne minden, ehető is, nem üli meg a gyomrot, elsőre talán érdekes, de három nap múlva már nem emlékszel az ízére. több»
 
Ami az összhatást illeti: a MEG egy gyors tempójú, izgalmas és látványos film, de a hangsúly a látványon van és csak másodsorban az izgalmakon. A többi cápás mozihoz képest ugyanis meglepően kevés a véres jelenet, ellenben több a logikátlanság és meseszerűség. Mégis élvezhető és szórakoztató, HA nem vagyunk túl szigorúak vele szemben és a székben hátradőlve élvezni AKARJUK, nem pedig gyengeségeit figyelni. több»
 
Ha egy direct to DVD-s B-filmre 130 millió dollárt költenek, és a mozik vásznaira küldik, azt nem szabad kihagyni! Kár, hogy végül nem lett annyira trash, mint vártuk. több»
 

A filmben számítógépes animáció kelti életre az őscápát. Nem készítették el az állat makettjét, viszont papírból felvázolták annak méreteit, hogy a színészek érzékelni tudják a monumentalitását.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Egyes hírek szerint Steve Alten, író magának szerette volna a főszerepet a filmben, de a stúdió ebbe nem egyezett bele.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Steve Alten regénye valójában egy ötrészes sorozat, amely majd 20 évet várt arra, hogy megfilmesítsék. (A Disney már 1997-ben megszerezte a megfilmesítési jogokat, de amikor megjelent a Háborgó mélység végül a fiókba került a történet).

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.