A Harag és az Suicide Squad - Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer a Halálos iramban franchise sztárjával, Jason Stathammel készítette el az új, A méhész című akciófilmjét, mely janár 11-től látható a hazai mozikban.

A filmben Statham Mr. Clay-t, egy nagyhatalmú szervezet egykori tagját alakítja, aki egy csendes, méhekkel foglalkozó életre rendezkedett be. A cselekmény egyre sűrűsödik, amikor szomszédja öngyilkos lesz egy adathalász átverést követően, ami arra készteti Clay-t, hogy bosszút álljon a felelős cégen, ami egy olyan léptékű küldetéshez vezet, amire aligha lehetett felkészülve.

Statham, akitől nem idegenek az akciófilmek (Halálos iramban-filmek, a Feláldozh4tókMeg – Az őscápa franchise) vezeti a szereplőgárdát, melyben olyan további sztárok kaptak helyet, mint Jeremy Irons, Josh Hutcherson és Minnie Driver.

A méhész forgatókönyvét az a Kurt Wimmer írta, aki a Tolvajok társaságát és a Feláldozh4tókat is jegyezte, mindent egybevéve tehát egy igazán zúzós akciófilmre számíthatunk, mely megadja az évkezdés alaphangulatát.

A film jövő hét csütörtöktől a hazai mozikban.

72 A méhész  (2024)

akció | thriller

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a... több»