Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
42%

Tolvajok társasága (2021)

The Misfits
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Jamie Chung
Nick Cannon
Pirat Nithipaisarnsakul
Hermione Corfield
Pierce Brosnan
Tim Roth
Pierce Brosnan
Hermione Corfield
Hermione Corfield
Pierce Brosnan
Pirat Nithipaisarnsakul
Pierce Brosnan
Jamie Chung
Pierce Brosnan

Videók (3)

 
Szilárd-Leo   2021. 08. 29.

legújabb vélemény

0
Jó. Vagy mégse?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A filmről csak annyit elég, jó, de van egy kis bökkenő. Nagyon összecsapott film lett belőle. Nézzük az elejétől! Főhősünk megszökik a börtönből. 1. De a zsaru el akarja kapni. Itt jön a képbe a csapat, ami kicsit összecsapott banda. 2. Mit akarnak kirabolni? És inkább ellopni az aranyat? 3. És itt jön a vége, sikerül is egy sas formájában. Nézzétek meg, kár, hogy vicces, drámainak nem mondhatom, de megnézhető egyszer! A kritika annyi, hogy túl gyenge, hogy leírhassam. Összességében 6,8xx

 
skyman   2021. 07. 15.

0

Na jó, hát nem vagyok benne biztos, hogy erre a filmre annyira szükségünk lett volna. Bár alapvetően nincs vele semmi gond, de ennyire elcsépelt sztorit már szabályosan pofátlanság letenni az asztalra.

 
cvölf   2021. 07. 12.

0

Pierce Brosnannek egyszerűen már csak nem áll jól ez a szerep, annyi remek alakítást láthattam tőle az elmúlt években, mind rendkívül "elegánsnak" voltak mondhatók, ez szerintem nagyon félrement.

A film összbevétele 703 030 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 203 300 forintot termelt. A hazai mozik összesen 17 060 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben látható sivatagi jelenetben a stáb csakugyan homokviharban forgatott.

(csd)
 
Hát ehhez a produkcióhoz adta a nevét Tim Roth, akinek képtelenség értékelni „főgonoszként” a játékát, mert egyszerűen nem írtak neki karaktert és jeleneteket, csak savanyú arccal átsiet néha folyosókon. Jóval több játékidő jut Pierce Brosnannek, aki kisujjból kirázza a sármosan öregedő mestertolvaj közhelyes szerepét, de még akkor is végtelenül kínos a részéről ilyen produkcióban szerepelni, ha csak a kisujját tette bele. több»