Feláldozh4tók

Feláldozh4tók

EXPEND4BLES
Sylvester Stallone

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.

Minden fegyverrel felfegyverkezve, amit csak a… Több

Rendező: Scott Waugh
Premier (HU): 2023.09.21.
Forgalmazó: Forum Hungary

2023.09.23 PolgarBalint

Hát mit is mondjak, számomra Stallone-val minden filmet el lehet adni és ez most se volt másképp és őszintén nem csalódtam hiszen nem voltak nagyok az elvárásaim, a casting az előző filmekhez képest visszaesett de itt láthatunk jó pár híres színészt ... Több

2023.09.21 orbanzso

Hát, kétségtelen, hogy jót tett ennek a filmnek a korhatáros besorolás, de ettől függetlenül szerintem nem ez lesz a széria legerősebb darabja.

2023.09.20 doktorfaust

Ennél pörgősebb akciófilmet aligha kapunk az idén, bár nekem hiányoztak a régi arcok, és valahogy az újoncokat sem tartottam "ütős" gárdának.

Sylvester Stallone egy korábbi interjúban megerősítette, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy Barney Rosst alakítja.Szerző: csd

Mivel a forgatókönyv végre elkészült, a forgatást 2020 második felére tűzték ki, és 2021 nyarára tervezték a bemutatót. A koronavírus-járvány miatt azonban elhalasztották a munkálatokat.Szerző: csd

Az első és egyetlen olyan folytatás, amelyben nem szerepel Terry Crews, Jet Li és Arnold Schwarzenegger.Szerző: csd

Ron Perlman korábban elmondta, hogy szívesen szerepelne a franchise-ban, miután Dolph Lundgrennel, Wesley Snipes-szel és Jason Stathammel dolgozott együtt.Szerző: csd

A film forgatása 2021. október 15-én fejeződött be, ez lesz az első olyan Feláldozhatók-film, amelynek jeleneteit az Egyesült Királyságban vették fel. Szerző: csd