2024.03.27 22:58 Ahoj poplacsek Olvasottság: 119x
1

2/10 – Mondjuk az előző 3 se volt jó

Tiszta hülye vagyok, hogy letöltöttem. Valójában a feleségem kedvéért tettem, ő persze nagy életművész és mázlista, elaludt már úgy 10 percnél, én meg itt nézem. Nem adom fel könnyen, mindjárt vége.

25 percnél kezdtem mélyen érdektelenné válni, 28-nál leesett a sorozat ikonjaként működő öreg repülő, na mondom, juhúúú, nem lesz több rész, zsír. De valamit majd tutira kitalálnak, és lesz feláldozh5ók meg feláldoz6ók és feláldoz7ók is.

2/10 – Mondjuk az előző 3 se volt jó

Ezen a ponton elővezetem az erkölcsi problémámat. A csalókat és szélhámosokat megvetem, közülük is a hitványabbak közé valók azok, akik időseket, főleg szellemileg leépült időseket vernek át. Megérdemelnék, hogy egyenként a nevükön nevezzem őket, de az képtelenség. Ha hiszitek, ha nem, negyven (40) producere van a filmnek, megszámoltam. Plusz-mínusz ha valakinek két sorban volt a neve, és nem vettem észre. Ilyen nincs is. De azért csesszék meg mind a negyvenen. Lundgren bá és Stallone bá nem volt körültekintő, lépre is mentek. A többieket nem sajnálom, Statham, Féldollár és a többiek azért még abban a korban és szellemi állapotban vannak, amikor felelősek a döntéseikért, nincs szükségük gyámra. Mondjuk agyilag úgy tudom, Lundgren is okés, ő is vigyázhatna jobban. Ők számoljanak el magukkal, hogy miért vállalták el. Megan Foxnak viszont valószínűleg ez a szintje. Ő 55 filmben szerepelt az IMDb szerint, de nem emlékszem, hogy láttam-e valaha, szerintem nem. De lehet, hogy csak elfelejtettem, és megint el fogom, pedig ha felnőtt filmben játszana, akkor lehet, hogy emlékeznék. Kb. olyan is a színészi játéka, mint azoknak a csajoknak. Andy Garciát meg hogy vették rá, hogy leszerződjön, hűha, kemény belegondolni. Talán tönkrement anyagilag, és ennyire kellett a pénz. Bárhogy volt is, nagyon nem méltó ez a film a benne szereplőkhöz.

Apró technikai megfigyelés: a hajón van egy visszaszámláló. Először sokáig azt hittem, hogy egy airfryer vezérlő gombja, de aztán rájöttem, hogy egy autó klímaszabályozó tekerőjét látjuk. Pirx kalandjai visszatértek.

Összefoglalva: a film sz@r.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»

1