Látni akarjuk: Már tudjuk, miről szól a Predator 5!

Az utóbbi időben meglehetősen csendes az ötödik Ragadozó film háza tája, a film producere, John Davis azonban végre elárult néhány apró részletet a sztorival kapcsolatban.

Az 1987-ben mozikba került Ragadozóból az elmúlt évtizedek során egy teljes franchise nőtte ki magát, noha a további filmek aligha tudták megismételni az első rész sikerét. Hiába készült el a A Halál a Ragadozó ellen, majd A Halál a Ragadozó ellen 2. , hiába rendezete meg 2010-es Ragadozókat Antal Nimród, amelynek produceri teendőit Robert Rodriguez látta el, mindez valahogy mindig kevésnek bizonyult ahhoz, hogy új életet leheljenek a filmszériába. 

A 2018-as A ragadozónak így már hatalmas elvárásoknak kellett megfelelnie, Shane Black rendezését azonban franchise “karikatúrájának” találták a nézők és a kritikusok egyaránt, semmint egy komolyan vehető Predator filmnek.

Így érkeztünk meg végül az ötödik Ragadozó filmhez, amelyről Skull munkacímen lehetett hallani először. A projekt élére Dan Trachtenberg került, a film főszerepére pedig Amber Midthundert castingolták.

Mostanáig kellett azonban várni arra, hogy végre hírt kapjunk a szinopszisról. A történet tehát a tizennyolcadik századba vezet vissza, egy komancs törzsi világban járunk, amikor egy férfiak uralta társadalomban egy fiatal lány be akarja bizonyítani, hogy ő is méltó a törzs vezetésére, és arra, hogy népe harcosa legyen.

Bár egyelőre nincsenek bővebb információk azzal kapcsolatban, mikor kerülhet mozikba a Ragadozó 5, a jövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.