Jack Kesy (galériánkban) fogja alakítani Hellboy-t a Hellboy: The Crooked Man című filmben, amely a démoni képregényhős alapján készül. Ez a szerep legújabb rebootja, amelyet korábban Ron Perlman és David Harbour tett halhatatlanná a vásznon.

A Millennium Media támogatja a The Crooked Man című filmet, amelyet Brian Taylor rendez a Hellboy képregényíró Mike Mignola és Chris Golden forgatókönyve alapján. Ez lesz az első film a Millennium Media és a német film- és televíziós forgalmazó Telepool, a Westbrook Inc. részlegének partnereként megvalósuló fejlesztéssorozatban.

A 2008-as, azonos című képregény alapján készült film a karakter korábbi napjaira összpontosít, amikor Hellboy és egy újonc BPRD (ami a Paranormális Kutatási és Védelmi Hivatal rövidítése) ügynök az 1950-es évek vidéki Appalachiában rekedt. Ott felfedeznek egy kis közösséget, ahol boszorkányok kísértik őket, akiket egy helyi ördög vezet, akinek aggasztó kapcsolata van Hellboy múltjával: ő a Görbe Ember.

"Jack Kesy egy dinamikus színész, aki képes belebújni a szerepeibe. Tehetsége és termete tökéletes a fiatalabb Hellboyhoz. Nagy hatással volt rám, amikor együtt dolgoztunk A helyőrségen - mondta Jonathan Yunger, a Millennium Media társelnöke egy nyilatkozatban.

Ahogy Yunger említette, Kesy nemrég a Millenniummal dolgozott együtt A helyőrség című háborús drámán, amelyben Orlando Bloom és Scott Eastwood játszották a főszerepeket. A 36 éves színész korábban Michael B. Jordan oldalán szerepelt Tom Clancy Bűntudat nélkül című filmjében, valamint Alan Ritchson rendező akcióthrillerében, a Cicada 3301 című filmben.

Kesy legközelebb a Paramount Sheroes című filmjében és David Fincher következő projektjében, a ben fog szerepelni.

A Millennium Media 2018-ban vásárolta meg a Hellboy jogait. A Lionsgate akkor már javában dolgozott a franchise felélesztésén, Harbourral a címszerepben. A negatív kritikáktól sújtott, 2019-es reboot megbukott a mozikban. Perlman játszott az eredeti, 2004-es filmben és a 2008-as folytatásban, a Hellboy 2. - Az Aranyhadseregben, amelyet a kritikusok és a közönség egyaránt nagyra értékelt.