Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg (2008)

Hellboy II: The Golden Army
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 11. 20.

A karakterek leginkább olyanok voltak mint valami két dimenziós bábuk. Ez a film legnagyobb sajnálatomra nem tetszett. Hiányzott belőle valami ami miatt kedvelhetővé vált volna, nem volt benne semmi.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

Az első részhez képest a történet sokkal mozgalmasabb, és nem olyan sötét és komor a hangulata. Itt több akció és humor van, ráadásul sokkal több képzeletbeli lényt láthatunk. Kék, azaz Abe is nagyobb szerepet kap. Sajnálom, hogy nem folytatták. Ami viszont lelombozott, az a szinkronhangok teljes cseréje. Azt a mai napig nem tudtam megszokni. Az egyben a magyar hangok sokkal jobban tetszettek.


 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

Nagyon jó film. Nekem kifejezetten tetszett, hogy kicsit mondásabbra, meseszerűbbre csinálták a filmet. Érdekes az alaptörténet, az elfeledett múlt amit felvázol és Hellboy és Liz szerelmi szála nekem nagy kedvenc. Tökéletes lezárásra a filmeknek, hogy Liz terhes és visszavonul Hellboyal, végre megpihennek. Sajnálom, hogy végül nem született meg a harmadik része a filmnek, pedig sokáig tervben volt.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

Ugyanúgy elnyerte a tetszésemet, mint az első rész. Itt már azért egy kiterjesztettebb világot kapunk, több humort és lazaságot, bár az első rész komorabb hangvétele kicsit hiányzik. Kaptunk egy kis társadalomkritikát is a pusztító emberiségről, így megérthető Nuada herceg álláspontja is, aki, mint az embernél egyértelműen felsőbbrendű lény ki akar törni az elnyomásból.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Hát megjött a második epizód, és persze nem is ütött akkorát, mint az első. A képsorok látványos akcióktól hemzsegnek, és az akasztófa humor is a régi, de valahogy laposabb, mint az első rész!

 
Egyszeri szórakozásra tökéletesen alkalmas tömegtermék, pont annyi Hellboy-hangulattal leöntve, hogy ne legyünk végzetesen csalódottak, de az a bizonyos plusz hiányzik belőle, ami miatt mély nyomokat hagyna bennünk ez a rész.

7/10 több»

A film összbevétele 160 388 063 dollár volt (imdb.com).

 

Luke Goss a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Magyarországon, Etyeken a Korda Filmstúdióban forgatták.

(dulkap)
 

Akárcsak az első Pokolfajzat (2004) esetében, úgy a folytatás kapcsán sem szerepeltek a színészek nevei sem plakátokon, sem az előzetesben, sem a főcímnél.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.