Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Doom
 
harnas1207   2018. 12. 17.

A játékot nagyon szeretem, de a film gyenge lett. Nem értem, hogy miért kell mindig megváltoztatni a történetet és csűrni csavarni idiótaságokkal. Mindig félnek a rendezők, hogy ha nem variálnak akkor csak a fanok fogják élvezni, de így meg úgy elszúrják, hogy még a semleges nézők sem szeretik. A belső nézetes megoldás ötletes volt, de lehetett volt látványosabb. Ez igaz az egész filmre is.

 
ereln   2016. 04. 27.

Ez egy nagyon gyenge erőltetett film lett, csak az tetszett benne, amikor játéknézetben ment a lövöldözés. Igazából nagyon régen láttam és semmi sem maradt meg bennem. Felesleges volt elkészíteni, bár a stúdió lehet kaszált rajta.


 
MrBlond   2014. 11. 19.

Hát ez a film eléggé gyengére sikeredett, amolyan B kategóriás horror-akciófilm, amilyenek száz számra készültek és készülnek a mai napig. Persze, el lehet mondani róla, hogy nem rossz a kép világa, de hát melyik film nem mondhatja ezt el már magáról?

 
VérAlex   2014. 10. 14.

Egyáltalán nem értem, miért kellett ebből a játékból egy filmet csinálni. A játéknak pont annyi sztorija volt, amennyi egy FPS-hez kellett, de ami egyáltalán nem elég egy filmhez. És ezek a rémes váltások az első személyű nézőpontra. Minek?! Ezzel csak elárulják, hogy semmi ötletük nem volt a világon, mint hogy filmre viszik a játékot. Ezzel az erővel felvehettek volna egy végigjátszást is, aztán annyi.

Dwayne Johnson

A film összbevétele 15 800 000 dollár volt (imdb.com).

 

Mivel csak 56 millió dollár bevételt hozott össze, anyagilag veszteséges volt a film.

(LionelMessi10)
 

65 millió dollár volt a költségvetése a filmnek.

(LionelMessi10)
 

Dwayne Johnsonnak eredetileg Grimm szerepét ajánlották fel, de Sarge-t érdekesebbnek találta.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.