Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
20
Képek
4
Videók
Overlord
 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

Pörgős trancsírozós

Rettentően pörgős film, szinte azonnal bevetésen találja magát az ember. Hiába háborús film, a karakterek szerethetőek (ez nekem meglepő a legtöbb háborús film agyatlan töltenek/lőnek/bunyóznak shit). A "teremtmények" kivitelezése nekem tetszett, nem gagyi , hanem elég hiteles sminkek és jelmezek. Egyszer nézős nekem.

 
HETEDIK   2019. 03. 03.

A nácikról végtelen számú bőrt le lehet húzni, de ezúttal egy nagyon jó kis film kerekedett belőle. Pokoli látványos, nem spóroltak a CGI-vel, brutalítás terén pedig a legdurvább horrorokkal is felveszi a versenyt. JJ Abrams producersége mindig garancia a minőségre!


 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 16.

Sajnálom,de ez nekem egy totális baromságnak jött le.Csak azért adtam két csillagot,mert a végén a szörnyek jól néztek ki.Amúgy egy übergagyi szennyfilm.Nézhetetlen.

 
MMcFly2015   2019. 03. 10.

Horror elemekkel megfűszerezett, pazar háborús thriller

Rég láttam ennyire megkapó, izgalmas - és részben látványos előzetest, mint az Overlordé. Hiába vártam egy premier dátumot, sajnos a hazai mozikat elkerülte. Nagy kár... ugyanis többet mutat a megszokott B-kategóriás filmeknél. Erre már az is jól uta... teljes kritika»

 
Norbert93   2020. 05. 20.

Próbálkozásnak nem rossz, de semmi egyéb

Tipikusan az a film, ami nem rossz, de nem is igazán jó. Az a film, amit komolynak szánták és komoly hangvételű a cselekménye, de mégis inkább komolytalan. A film amolyan Robert Rodrigurez és a 60as évek gagyi horrorjai féle atmoszférát idéz meg, nekem nem igazán jött ez át, sajnos ahhoz kicsit vitaminhiányos volt. Egyedinek indul, de átlagosnak alig mondható; ennek ellenére volna benne pedig ötlet, de sajnos nagyon felejthetőre sikeredett.

 
BoBamburg   2019. 05. 16.

Nekem teljesen bejött! Már az elején bedob minket a történet sűrűjébe és nincs is megállás onnantól. Gyors tempó, remek hangulat, nekem külön tetszett ez a fajta klausztrofób érzés, állandó bujkálás az életben maradásért vonal. Történet is remek, hab... több»

 
stomachh   2019. 03. 05.

Még ilyet! Azt hittem, hogy egy háborús filmet fogok látni, de nem. Spoiler! Egy háborús környezetbe helyezett nacizombis mozi volt ez. Azokat meg nem szeretem. De végig tudtam nézni, szóval, aki kedveli az ilyet, annak nagyon be fog jönni.

A film összbevétele 41 657 844 dollár volt (imdb.com).

 

A film anyagilag nem lett nagyon sikeres. Ennek legfőbb oka, hogy igen kevés országban került csupán mozikba, ahol mégis bemutatták, ott is csak korlátozott ideig vetítették. A 38 milliós költségvetését azért visszatermelte.

(Kóborló )
 

A film kezdeti stádiumában még úgy tekintettek rá, hogy a Cloverfield-univerzum részét fogja képezni. Ezt később maga J.J. Abrams cáfolta, és rámutatott arra, hogy a készülő Overlordnak semmi köze nem lesz a Cloverfield filmekhez.

(Kóborló )
 
Megtekintés: Még a film első trailere fel sem került a netre, amikor már arról cikkeztek, hogy a Cloverfield univerzum tágításon esik át és ennek következő állomása egy előzményfilm, amely a II. világháborús hadszíntéren játszódik. Azután árnyalták a szinopszist és megkérdőjelezték, hogy a filmnek lesz vajon köze a Cloverfieldhez és megmagyarázza-e a szörnyek történetét, amelyek New Yorkot elpusztították – illetve ők és utána az atomcsapás. több»
 
J. J. Abrams sztárproducer és Julius Avery mozija ritka jószág. Egyrészt azért, mert mindenfajta franchise-építési szándéktól mentes, önálló alkotás (pedig sokáig azt hittük, ez lesz a negyedik Cloverfield), másrészt mert mindvégig komolyan veszi magát. Elborult ötletei ellenére (hősei náci zombikkal küzdenek!) nem kacsint ki a nézőjére, nem teszi idézőjelbe a látottakat. Bátor és szimpatikus a hozzáállása, ráadásul élvezetesre sikerült, még ha akadnak is vele gondok. több»