Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
6
Videók
Overlord
 
MMcFly2015   2019. 03. 10.
Horror elemekkel megfűszerezett, pazar háborús thriller

Rég láttam ennyire megkapó, izgalmas - és részben látványos előzetest, mint az Overlordé. Hiába vártam egy premier dátumot, sajnos a hazai mozikat elkerülte. Nagy kár... ugyanis többet mutat a megszokott B-kategóriás filmeknél. Erre már az is jól utaló jel, hogy a legszigorúbb értékelésekkel megáldott Rotten Tomatoes oldalán is, 80%-on áll. A film rögtön a sztori közepébe vág, egy tíz perces, bevetés előtti pillanatokban ismerhetjük meg a főhősöket. Amit kell, azt ez idő alatt megkapjuk, sajnos a karakterek nem túl sok jellemábrázolással vannak megáldva, így be kell érnünk azzal, ami van. Amint beüt a bonyodalom, huzamosabb ideig képes tartani a régi vágású háborús thrillerek stílusjegyeit, ... több»

 
HETEDIK   2019. 03. 03.

A nácikról végtelen számú bőrt le lehet húzni, de ezúttal egy nagyon jó kis film kerekedett belőle. Pokoli látványos, nem spóroltak a CGI-vel, brutalítás terén pedig a legdurvább horrorokkal is felveszi a versenyt. JJ Abrams producersége mindig garancia a minőségre!


 
stomachh   2019. 03. 05.

Még ilyet! Azt hittem, hogy egy háborús filmet fogok látni, de nem. Spoiler! Egy háborús környezetbe helyezett nacizombis mozi volt ez. Azokat meg nem szeretem. De végig tudtam nézni, szóval, aki kedveli az ilyet, annak nagyon be fog jönni.

 
Sepigufo Iván   2019. 04. 05.
Gyenge

Lehetett volna ez egy jó film, de nem lett. Pedig bíztatóan indult, kb. a harmadáig egész ígéretesnek tűnt. Aztán a második harmadban még reménykedtem, de az utolsó harmad gyakorlatilag önmaga humortalan paródiájává tette az alkotást. A film olyan, mintha két külön ember rendezte volna az elejét és a végét. A színészi játék kifejezés gyakorlatilag barokkos túlzás a szereplőkkel kapcsolatban, a CGI pedig 20 évvel ezelőtt is nevetséges lett volna. ("Kedvencem", amikor a főszereplő rohan ki a felrobbanó létesítményből, és gond nélkül keresztül fut a földön fekvő hullákon.)

 
v11viktor   2019. 04. 02.
Egyszer elment.

Összességében jó sztori, néha belassul.

 
Megtekintés: Még a film első trailere fel sem került a netre, amikor már arról cikkeztek, hogy a Cloverfield univerzum tágításon esik át és ennek következő állomása egy előzményfilm, amely a II. világháborús hadszíntéren játszódik. Azután árnyalták a szinopszist és megkérdőjelezték, hogy a filmnek lesz vajon köze a Cloverfieldhez és megmagyarázza-e a szörnyek történetét, amelyek New Yorkot elpusztították – illetve ők és utána az atomcsapás. több»
 
J. J. Abrams sztárproducer és Julius Avery mozija ritka jószág. Egyrészt azért, mert mindenfajta franchise-építési szándéktól mentes, önálló alkotás (pedig sokáig azt hittük, ez lesz a negyedik Cloverfield), másrészt mert mindvégig komolyan veszi magát. Elborult ötletei ellenére (hősei náci zombikkal küzdenek!) nem kacsint ki a nézőjére, nem teszi idézőjelbe a látottakat. Bátor és szimpatikus a hozzáállása, ráadásul élvezetesre sikerült, még ha akadnak is vele gondok. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.