Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
5
Videók
 
MMcFly2015   2019. 03. 22.
Unalombombától sújtott sci-fi thriller

Hónapokkal ezelőtt láttam különböző helyeken a filmmel kapcsolatos marketing szövegeket, de legjobban azzal ,,húztak be a csőbe”, hogy a Majmok bolygója rendezőjének új filmje. Nekem, mint a trilógia nagy rajongójának ennyi elég volt. A rendező egyetlen ügyes húzása az Elrabolt világnál az utópikus világ megfestése. A környezet, amiben játszódik a sztori, hibátlan. Főleg a tiltott zónaként nevezett lepusztult környék. Ezenkívül csak gond van a filmmel, de elsősorban az, hogy nem ölel fel akkora sztorit, amivel a játékidőt megtölthette volna feszültséggel. Az első fél órában ember legyen, aki tudja követni a látottakat. Kétpercenként ismerünk meg új szereplőt, de egyikről se tudunk meg semmi... több»

 
HETEDIK   2019. 03. 23.

Próbáltak sikeres sci-fikből valamit összeollózni, de a végeredmény borzalmas lett. Ez az év eddig mozis szempontból óriási csalódás.


 
Csillagpor   2019. 03. 24.
Unalom a megszállásig

Ma sikerült végre megnéznem. Átlagos megszállós, eszes thrillerként jellemezném egy egész jól kitalált szereplőgárdával. Kár, hogy a történések hátterébe, lelki világába és a tényleges mondanivalóba már nem mertek belemenni a készítők. 7/10

 
Ákos Varga   2019. 04. 07.
A lázadás nehézségei - Elrabolt világ

Rupert Wyatt új filmje már csak azért is rokonszenves darab, mert nem remake, folytatás vagy képregényadaptáció: az eredeti ötleten alapuló Elrabolt világ műfajokat házasít, megidéz egy sor klasszikust, John Goodman pedig remekel benne. A megváltás azonban így is elmarad. Wyatt neve A majmok bolygója - Lázadás okán vált ismertté, hiszen 2011-ben nagy meglepetésre sikerrel indította útjára az előzménytrilógiát, mely különösen szép teljesítmény volt annak fényében, hogy mi történt a franchise háza táján a ‘70-es évek túlnyomórészt elbaltázott folytatásai, valamint Tim Burton kevéssé sikerült rebootja után. A 2014-ben készült, nem kifejezetten emlékezetes Hazárdjáték óta Wyatt érezhetően sok en... több»

3
 
Zsombi   2019. 03. 22.

Fuh, én amennyire vártam ezt a filmet, annyira volt nekem egy kissé csalódás. Erős jeleneteket és még erősebb alakításokat láthattam, de valahogy teljesen hiányérzetem maradt az egészből hátra. Szerintem simán kihagyható film, és ezt nem szívesen mondom, mert máskülönben piszok jól néz ki.

John Goodman
 
Képzeljük el a Függetlenség napját Will Smith, Jeff Goldblum és tökös akciók nélkül, és már meg is érkeztünk az Elrabolt világhoz. több»
 
Többek között Rupert Wyattnek köszönhetjük - A majmok bolygója-előzménytrilógia elindítása révén - a "felnőtt" blockbusterek kisebb másodvirágzását, az Elrabolt világ pedig méltó szellemi örököse ennek a vonulatnak. A rendező ezúttal is bitang jó szórakozásba ágyazva reflektál kiválóan az emberiség aktuális problémáira. A sci-fibe kihelyezett konfliktusai prófétaian valóságosak, avagy íme évtizedünk District 9-ja! több»
 
A direktorunk, Rupert, pedig erős kezekben tartotta a filmjét, mégsem lehetünk elégedettek a látottakkal. több»
 

Rupert Wyatt rendező a 2020-ban debütáló képregény adaptáció, a Gambit rendezői székét hagyta ott, hogy elkészíthesse az Elrabolt világot.

(hp)
 

John Goodman és a rendező, Rupert Wyatt második közös filmje a 2014-es Hazárdjáték után.

(hp)
 

Az Elrabolt világ forgatása 2017. feburár 15-én kezdődött meg Chicagóban, Illinois államban. A munkálatok döntő része a Cinespace Chicago Film Studios falai között zajlottak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.