Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
52%

Elrabolt világ (2019)

Captive State
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
28
Képek
5
Videók
 
Dada   2019. 07. 15.

legújabb vélemény

0

A helyzet az, hogy egyet kell értenem az előttem szólóval, az Elrabolt világ egy inkoherens, és igen gyenge lábakon álló sci-fi, amit túlzsúfoltak szereplőkkel, de olyan mértékben, hogy szinte követhetetlen az egész. Mondanivalójában sablonos, látván... több»

 
MMcFly2015   2019. 03. 22.

a nap véleménye

1
Unalombombától sújtott sci-fi thriller

Hónapokkal ezelőtt láttam különböző helyeken a filmmel kapcsolatos marketing szövegeket, de legjobban azzal ,,húztak be a csőbe”, hogy a Majmok bolygója rendezőjének új filmje. Nekem, mint a trilógia nagy rajongójának ennyi elég volt. A rendező egye... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 03. 23.

0

Próbáltak sikeres sci-fikből valamit összeollózni, de a végeredmény borzalmas lett. Ez az év eddig mozis szempontból óriási csalódás.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 29.

0

John Goodman miatt próbáltam csak be ezt a filmet de sajnos ritka gyengére sikerült, pedig nekem nagyon szoktak tetszeni ezek az ufós megszállós akciófilmek. Egyedül Goodman alakítása értékelhető benne, de ez sajnos kevés.

 
Csillagpor   2019. 03. 24.

0
Unalom a megszállásig

Ma sikerült végre megnéznem. Átlagos megszállós, eszes thrillerként jellemezném egy egész jól kitalált szereplőgárdával. Kár, hogy a történések hátterébe, lelki világába és a tényleges mondanivalóba már nem mertek belemenni a készítők. 7/10

 
Paulo-Varga   2019. 04. 07.

0
A lázadás nehézségei - Elrabolt világ

Rupert Wyatt új filmje már csak azért is rokonszenves darab, mert nem remake, folytatás vagy képregényadaptáció: az eredeti ötleten alapuló Elrabolt világ műfajokat házasít, megidéz egy sor klasszikust, John Goodman pedig remekel benne. A megváltás a... teljes kritika»

3
 
Zsombi   2019. 03. 22.

0

Fuh, én amennyire vártam ezt a filmet, annyira volt nekem egy kissé csalódás. Erős jeleneteket és még erősebb alakításokat láthattam, de valahogy teljesen hiányérzetem maradt az egészből hátra. Szerintem simán kihagyható film, és ezt nem szívesen mondom, mert máskülönben piszok jól néz ki.

Galéria (28)

Videók (5)

A film összbevétele 8 808 611 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 692 315 forintot termelt.

 

Rupert Wyatt rendező a 2020-ban debütáló képregény adaptáció, a Gambit rendezői székét hagyta ott, hogy elkészíthesse az Elrabolt világot.

(hp )
 

John Goodman és a rendező, Rupert Wyatt második közös filmje a 2014-es Hazárdjáték után.

(hp )
 

Az Elrabolt világ forgatása 2017. feburár 15-én kezdődött meg Chicagóban, Illinois államban. A munkálatok döntő része a Cinespace Chicago Film Studios falai között zajlottak.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg 2018. augusztus 17-re tűzte ki Focus Features, de a bemutatót végül 2019. március 15-re halasztották.

(hp )
 

A film forgatókönyvét jegyző Rupert Wyatt és Erica Beeney a való életben házasok.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Képzeljük el a Függetlenség napját Will Smith, Jeff Goldblum és tökös akciók nélkül, és már meg is érkeztünk az Elrabolt világhoz. több»
 
Többek között Rupert Wyattnek köszönhetjük - A majmok bolygója-előzménytrilógia elindítása révén - a "felnőtt" blockbusterek kisebb másodvirágzását, az Elrabolt világ pedig méltó szellemi örököse ennek a vonulatnak. A rendező ezúttal is bitang jó szórakozásba ágyazva reflektál kiválóan az emberiség aktuális problémáira. A sci-fibe kihelyezett konfliktusai prófétaian valóságosak, avagy íme évtizedünk District 9-ja! több»
 
A direktorunk, Rupert, pedig erős kezekben tartotta a filmjét, mégsem lehetünk elégedettek a látottakkal. több»