2019.03.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

A múlt hét csak a kezdet volt, hamarosan újabb álomhatárt léphet át a Marvel legújabb szuperhősfilmje.

Marvel Kaptiány letarolta a kihívóit

Bár akadt néhány kihívója, a Marvel Kapitány ezen a héten is iszonyú magabiztossággal húzta be a bevételi toplista első helyét, amihez 69 millió dollárra volt szüksége. Ez persze önmagában is elismerésre méltó, de akkor még nem beszéltük a 760 millió dolláros összbevételről, amihez mindössze tíz napra volt szüksége. Ha pedig előre tekintünk, ez az összeg egy-két héten belül szinte biztosan eléri majd az 1 milliárdot. És eközben arról se feledkezzünk meg, hogy az elmúlt tíz nap arra is elegendő volt, hogy már ilyen röviddel a bemutatása után olyan Marvel produkciókat utasítson maga mögé, mint például A galaxis őrzői. Brie Larson filmje jelenleg a stúdió 10. legtöbb bevételt termelő produkciója, és még mindig nagyon messze a vége.

A dobogó második fokát magasan a várakozások felett teljesítve a Paramount animációs filmje, a hamarosan nálunk is debütáló Csodapark szerezte meg 16 millió dollárral. A harmadik helyen a Lionsgate romantikus filmje, a  Five Feet Apart végzett, szintén túltejesítve az előzetes becsléseket. A Claire Forlani és, Cole Sprouse főszereplésével bemutatott produkcióra 13 millió dollárt költöttek a mozizók Észak-Amerikában.

Premierfilmekből nem volt hiány ezen a hétvégén, az említettek mellett most debütált a No Manches Frida 2, valamint John Goodman és Vera Farmiga sci-fi thrillerje, az Elrabolt világ, mely nem igazán találta meg a maga közönségét. Míg előbbi a hatodik, utóbbi a hetedik helyen zárt mindössze 3,1 millió dollárral.

18 héttel a premierjét követően még mindig top10-es az Oscar-díjas Zöld könyv - Útmutató az élethez, de jövő héten valószínűleg tőle, és a csalódást keltően szereplő Alita: A harc angyala-tól is búcsúznunk fog kellenünk.

A top10-es listát és a pontos összegeket idelent találjátok.

 

#10

dráma | életrajzi | vígjáték

Egy olasz munkásosztályból származó férfi egy neves zongorista sofőrje lesz, miközben Dél-Amerikában turnézik. több»

$1,277,000    
#9

akció | kaland | romantikus

A huszonhatodik század egyik roncsetelpéről egy tudósnak sikerül megmenekítenie egy női kiborgot. több»

$1,900,000    
#8

79 A Lego-kaland 2  (2019)

akció | animáció | családi

Öt éve már, hogy minden szupi szuper volt, a városka lakóinak azonban most egy új veszéllyel kell szembenézniük - méghozzá egy távoli galaxis, a Tesho-rendszer Duplo... több»

$2,135,000    
#7

56 Elrabolt világ  (2019)

sci-fi | thriller

Chicago, 10 évvel egy földönkívüli megszállás után - ami bár a látszólagos békét és jólétet hozta el, az emberek vissza akarják venni, ami az övék. több»

$3,163,000    
#6

NA No Manches Frida 2  (2019)

vígjáték

Zequi úgy szeretné visszanyerni álmai nőjének szívét, hogy megpróbálja győzelemre vinni az iskola röplapdacsapatát. több»

$3,894,000    
#5

vígjáték

A vidám családi összejövetel hamarosan rémálomba fordul, amikor Madea és a család azon veszik észre magukat, hogy egy váratlan temetést szerveznek - ami kiboríthatja a családi... több»

$8,085,000    
#4

akció | animáció | családi

A népszerű franchise harmadik felvonásában visszatérnek a Hibbant-sziget hősei, hogy ismét elképszető kalandokra kalauzolják el a nézőket. több»

$9,345,000    
#3

dráma | romantikus

Két halálos betegségben szenvedő tinédzser találkozik a kórházban, ahol egymásba szeretnek. több»

$13,150,000    
#2

73 Csodapark  (2019)

animáció | családi | fantasy

June egy vidám és élénk fantáziájú kislány, aki egy nap egy rejtett, de varázslatos vidámparkra bukkan. A hely tele van fantasztikus játékokkal, beszélő állatokkal és... több»

$16,000,000    
#1

76 Marvel Kapitány  (2019)

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»

$69,318,000