Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92

Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
41
Képek
15
Videók
 
MP170506   2019. 03. 09.

Nagyon jó kis befejezése lett a trilógiának. Volt benne minden, ami egy ilyen animációs filmbe kell: humor, dráma, fordulatok, tanulság. A képivilága és a karakterek is nagyon jók.

 
MMcFly2015   2019. 03. 08.
Magas színvonallal sikerült trilógiává bővíteni Hablaty történetét

Noha szeretem a jó meséket, és a stúdió is garancia a minőségre, de valahogy az Így neveld a sárkányodat, nem hagyott bennem mély nyomot a múltban. Rossznak egyiket se titulálnám, egyszerűen van egy ,,sárkányfóbiám", ami miatt, ezt a témát meglovagoló alkotásokat kerülöm. Így hiába láttam mindkét részét korábban, nem sok mindenre emlékeztem a harmadik rész megtekintése során. Ami szemet szúrt és óriási előny, hogy a rendező a filmben is haladt a korral, és a gyerekekből kamaszok/fiatal felnőttek lettek. Ezt, az animációval viccesen, de hatásosan tudtunkra adta. Ha már az animáció szóba jött. Talán az Így neveld a sárkányodat (most már) trilógia az, amire azt mondom, hogy szemkápráztatóan le... több»


 
Filmdoki   2019. 03. 07.
Fájdalmas a búcsú, de sosem végleges

Hablaty és Fogatlan utolsó kalandját több millió ember várta. Nem ok nélkül, hisz a fiú és a sárkány barátsága pillanatok alatt belopja a néző szívébe magát. A harmadik rész pedig nem okoz különösebb csalódást, mi több, méltó lezárása ennek a nagyívű történetnek, mely a rajzfilmvilág Star Wars vagy A Gyűrűk ura trilógiájának is tekinthető. A lezárás ügyesen fonja össze a történetet az előző résszel, hiszen az ottani események érezhetőn kihatottak Hibbant szigetre és a rá váró veszélyekre. Az Így neveld a sárkányodat három felteszi a koronát Hablaty felnövés történetére. Hősünk megtanulja, hogy nem egy senki. Hatással volt másokra, és mások is hatással voltak rá, így vált a hosszú út végére e... több»

 
Thibo84   2019. 02. 24.

Egy zseniális befejezése a trilógiának ez az alkotás. Tökéletes volt a történet és a humor sem maradt ki belőle, meg persze a dráma és az érzelmek is szerepet kap benne. Az ember azt hiszi, hogy mindig az első rész az igazi és aztán hanyatlani kezd a csillaga. De itt épp fordítva történt. A második résznél egyre csak emelkedett, ennél viszont már hullócsillaggá vált. Minden korosztály élvezheti ezt a mesét.

 
Csillagpor   2019. 03. 24.
Klasszikus a végsőkig

Imádtam minden percét. Igazi fordulatos klasszikus gyönyörű látványvilágú animációs mese. Hablaty, Astrid és Fogatlan története itt ér a révbe. Remélem nem fogják folytatni, nehogy elrontsák ezt a tökéletes lezárást :) Egyedül a főgonosz nem volt annyira kidolgozva de ez engem annyira nem zavart. 10/10

America Ferrera
Dean DeBlois
America Ferrera
Gerard Butler
Gerard Butler
Jay Baruchel
America Ferrera
Dean DeBlois
Kit Harington
Kit Harington
Kit Harington
 
Az Így neveld a sárkányodat széria harmadik és egyben befejező része tökéletesen zárja le a nyolc évvel ezelőtt megkezdett történetet, de ezzel kicsit össze is töri a szívünket. több»
 
A nagyszerű vizuális megvalósítás mellett, ami nagyon el lett találva az a karakterek jellemfejlődése, ahogy a gyerekből felnőtté váltak – Fogatlan is – annak minden előnyével és hátrányával. Ehhez méltóan egy elég komoly mondanivalót kapott a film, ami tökéletesen, és méltósággal lezárja Hablaty és Fogatlan kalandjait. Nem mondom, hogy nem fog fájni a szívünk ahogy az utolsó képkockákat nézzük, de ez itt és így kellett befejezni. Az Így neveld a sárkányodat 3. egy szórakoztató, szívmelengető kaland, ami után jól eső érzéssel fogunk felállni a moziszékünkből. több»
 
Így neveljük egymást. több»
 

A film első előzetesét 2018. június 7-én mutatták be a rendező, Dean DeBlois 48. születésnapján.

(hp)
 

Az Így neveled a sárkányodat a DreamWorks Animation első trilógiája, melynek mindhárom részét más filmstúdió forgalmazta (Paramount, 20th Century Fox, Universal).

(hp)
 

Az Így neveld a sárkányodat 3 a DreamWorks Animation első olyan filmje, mely a Universal forgalmazásában került a mozikba.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.