Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
41
Képek
15
Videók

Vélemények: Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Shelby07   2019. 04. 08.

Nekem már az előző két része is nagyon tetszett, egy nagyon aranyos es rendhagyó rajzfilm. Az új, fehér sárkány különösen lenyűgözött, szerintem nagyon jó, hogy tulajdonképpen köré és az éjfurja köré építették fel a történetet. Engem lekötött, nagyon élveztem, úgyhogy mindenkinek bátran ajánlani tudom, hogy nézze meg.

 
Thibo84   2019. 02. 24.

Egy zseniális befejezése a trilógiának ez az alkotás. Tökéletes volt a történet és a humor sem maradt ki belőle, meg persze a dráma és az érzelmek is szerepet kap benne. Az ember azt hiszi, hogy mindig az első rész az igazi és aztán hanyatlani kezd a csillaga. De itt épp fordítva történt. A második résznél egyre csak emelkedett, ennél viszont már hullócsillaggá vált. Minden korosztály élvezheti ezt a mesét.


 
MMcFly2015   2019. 03. 08.
Magas színvonallal sikerült trilógiává bővíteni Hablaty történetét

Noha szeretem a jó meséket, és a stúdió is garancia a minőségre, de valahogy az Így neveld a sárkányodat, nem hagyott bennem mély nyomot a múltban. Rossznak egyiket se titulálnám, egyszerűen van egy ,,sárkányfóbiám", ami miatt, ezt a témát meglovagoló alkotásokat kerülöm. Így hiába láttam mindkét részét korábban, nem sok mindenre emlékeztem a harmadik rész megtekintése során. Ami szemet szúrt és óriási előny, hogy a rendező a filmben is haladt a korral, és a gyerekekből kamaszok/fiatal felnőttek lettek. Ezt, az animációval viccesen, de hatásosan tudtunkra adta. Ha már az animáció szóba jött. Talán az Így neveld a sárkányodat (most már) trilógia az, amire azt mondom, hogy szemkápráztatóan le... több»

 
MP170506   2019. 03. 09.

Nagyon jó kis befejezése lett a trilógiának. Volt benne minden, ami egy ilyen animációs filmbe kell: humor, dráma, fordulatok, tanulság. A képivilága és a karakterek is nagyon jók.

 
MidoD7   2019. 03. 31.
Mindig van új a tarsolyában

Na végre, valami tényleg újdonságot nyújtott és némi izgalmakat. Azt kaptam, amire vágytam, egy vagány kis szórakozást, ami megér minden percet. Nem akar többet adni, mint ami, így unalomra nem volt panasz.

 
Filmdoki   2019. 03. 07.
Fájdalmas a búcsú, de sosem végleges

Hablaty és Fogatlan utolsó kalandját több millió ember várta. Nem ok nélkül, hisz a fiú és a sárkány barátsága pillanatok alatt belopja a néző szívébe magát. A harmadik rész pedig nem okoz különösebb csalódást, mi több, méltó lezárása ennek a nagyívű történetnek, mely a rajzfilmvilág Star Wars vagy A Gyűrűk ura trilógiájának is tekinthető. A lezárás ügyesen fonja össze a történetet az előző résszel, hiszen az ottani események érezhetőn kihatottak Hibbant szigetre és a rá váró veszélyekre. Az Így neveld a sárkányodat három felteszi a koronát Hablaty felnövés történetére. Hősünk megtanulja, hogy nem egy senki. Hatással volt másokra, és mások is hatással voltak rá, így vált a hosszú út végére e... több»

 
Csillagpor   2019. 03. 24.
Klasszikus a végsőkig

Imádtam minden percét. Igazi fordulatos, klasszikus, gyönyörű látványvilágú animációs mese. Hablaty, Astrid és Fogatlan története itt ér a révbe. Remélem, nem fogják folytatni, nehogy elrontsák ezt a tökéletes lezárást :) Egyedül a főgonosz nem volt annyira kidolgozva, de ez engem annyira nem zavart. 10/10

 
Vágottszemű   2019. 03. 20.

Nem lett olyan rossz film. Szerintem túlságosan olyan volt, mint az előző rész. Itt is egy sárkányvadászt kell legyőzni, aki be akarja gyűjteni az összes sárkányt.

 
Döme   2019. 02. 24.

Nagy meserajongó vagyok, mégis az Így neveld a sárkányodat franchise csak nemrég került be az életembe. De rögtön a kedvenc meséim lettek. Az első kettőt gyors egymásutánban láttam, a harmadik részt pedig moziba kelett megnézni természetesen. A harmadik rész méltó lezárása ennek a történetnek szerintem. Emellett a véleményem az hogy nem ez lett a legjobb a három mese közül. Helyenként megijedtem, mint rajongó, hogy leül a dolog egy kicsit. Szerencsére ez az érzés nem sokáig tartott. SPOILER A film vége pedig a legmegindítóbb, legszomorúbb, legérzelmesebb mese befejezés amit valaha láttam. A legvége valamicskét javít az érzésen, de mégis ott marad az a szívbemarkoló dolog, hogy elválnak egymástól és vége a történetnek. A film nézése közben valahol reménykedtem benne, hogy meg meri húzni a mese azt a befejezést, amivel összetöri a néző szívét, mert azzal is igazán egyedi lenne, ugyanis nem sok ilyen mese van. Közben viszont rettegtem, hogy ilyen vége lesz, mert a szívem szakad akkor. Hát megszakította a szívemet. SPOILER VÉGE. Az Így neveld a sárkányodat 3 tehát önállóan se, a franchise részeként pedig főleg nem kaphat a maximálisnál alacsonyabb értékelést. A kedvenc meséim.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Nagyon aranyos mese. Nemrég ajánlották és egyből beleszerettem Fogatlanba és Hablatyba. Az egész történet végső soron az ő barátságukről, küzdelmeikről, örömükről, és az elengedésről, felnövésről szól. Nem bántam meg kicsit sem, hogy ezt néztük végül, mert a vége nagyon szép. Egy korszak lezárult.

 
FGyula   2019. 03. 03.
Szép

A mese nagyon jó. Szerintem jobb mint a második rész. A vége nagyon cseles és nem zárja ki a fojtatás lehetőséget sem egy újabb generációval.

 
The1NOnly   2019. 04. 08.

Egy tökéletes lezárása a trilógiának, teljesen korrekt film, ráadásul nem csak gyerekeknek.

 
lexyusz   2019. 04. 16.

Már mikor az első részt adták akkor megtetszett a története, aztán kijött a 2. rész is, az is nagyon tetszett többször is láttam, és végül megnézhettem az utolsó részt is belőle. Bővelkedett izgalmakban, bár nagyon reméltem, hogy jó vége lesz. Nagyon elszomorított mikor a végén elengedték a sárkányokat, de azért nagyon szép jelenettel zárult így is ez az egész történet. Örültem is neki, de maradt bennem valamiféle keserédes érzés is a végével kapcsolatosan. Mert bár jó vége lett, de nem olyan mint amire én számítottam volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató lehet. :)

 
Mantracz   2019. 02. 22.

Kicsit tartottam tőle, hogy ez a rész már abszolút nem az lesz, mint a korábbi epizódok, de szerencsére jól sikerült. Így mindenkit szeretnék megnyugtatni, egy nagyon szívet melengető alkotás lett az Így neveld a sárkányodat harmadik része. Csakis ajánlani tudom! :)

 
Phalanx   2019. 02. 21.

Hiába, én imádtam az első két részt, és egyszerűen imádom ezt is. Még mindig tudtak az alkotók egy jó humorú és izgalmas animációt készíteni, ami így, trilógiává kiegészülve, szerintem idővel is kikezdhetetlen lesz.

 
rissa   2019. 02. 18.

Az első két rész után kicsit elfogultam ültem be a filmre, ami végül sajnos felébresztett a szendergésemből. Az Így neveld a sárkányodat 3 egy jó kis animációs film, de az első kettőhöz nem igazán ér fel nálam. A humora rendben van, az animáció minősége káprázatos, azonban a történet terén szerintem már nagyon kifújt a dolog, és nálam ez a prioritás. Így sajnos egy nagyon erős közepesnél nem igazán tudok jobb értékelést adni.

 
achyles77   2019. 02. 16.

Az Így neveld a sárkányodat 3 a trilógia tökéletes lezárása. Emlékszem még, hogy milyen nyomot hagyott bennem az első rész vége (ha láttátok, tudjátok, miről van szó), amikor olyan léptek az alkotók, amit animációs filmben még nem láttam. A második rész is remekül sikerült, ismét egy olyan sztorival és témával, ami a fiatalabb korosztály mellett a felnőtteket is ugyanúgy tudja szórakoztatni (miközben azért elgondolkodtató is volt). És ezzel elérkeztünk a trilógia utolsó részéhez, ami az előzmények minden erényét megtartva keretbe foglalta a történetet. Gyönyörű animációs munka, jól összerakott, elgondolkodtató történet és pazar humor. Ebben a filmben sikerült minden összegyúrni, hogy egy tökéletes lezárást kaphassunk. Ha eddig eljutottál a véleményem olvasásában, talán nem okozok meglepetést, ha azt mondom, ez nálam 10/10.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.