Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%

Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Filmadatlap
 
29
Szereplők
34
Vélemények
41
Képek
12
Videók

Vélemények: Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

 
Erik Halmi   2020. 04. 16.

legújabb vélemény

Imádóm,szerintem jó befejezés kapot elég szomorúság és elég boldogság van benne nem mondhatom tökéletes befejezésnek de szerintem nézni való

 
Filmdoki   2019. 03. 07.

a nap véleménye

Fájdalmas a búcsú, de sosem végleges

Hablaty és Fogatlan utolsó kalandját több millió ember várta. Nem ok nélkül, hisz a fiú és a sárkány barátsága pillanatok alatt belopja a néző szívébe magát. A harmadik rész pedig nem okoz különösebb csalódást, mi több, méltó lezárása ennek a nagyívű... teljes kritika»


 
Shelby07   2019. 04. 08.

Nekem már az előző két része is nagyon tetszett, egy nagyon aranyos es rendhagyó rajzfilm. Az új, fehér sárkány különösen lenyűgözött, szerintem nagyon jó, hogy tulajdonképpen köré és az éjfurja köré építették fel a történetet. Engem lekötött, nagyon... több»

 
Thibo84   2019. 02. 24.

Egy zseniális befejezése a trilógiának ez az alkotás. Tökéletes volt a történet és a humor sem maradt ki belőle, meg persze a dráma és az érzelmek is szerepet kap benne. Az ember azt hiszi, hogy mindig az első rész az igazi és aztán hanyatlani kezd a... több»

 
MP170506   2019. 03. 09.

Nagyon jó kis befejezése lett a trilógiának. Volt benne minden, ami egy ilyen animációs filmbe kell: humor, dráma, fordulatok, tanulság. A képivilága és a karakterek is nagyon jók.

 
dailyfilmsan   2019. 06. 27.

Úgy hiszem méltó befejezést kapott ez a trilógia ezzel a résszel. Hatásos elemekkel vezet rá a végső megoldásra, a búcsúra és ez a búcsú kicsit el is nyomja a főgonosz motivációját. Úgy hiszem a gonosz karaktere is csak egy eszköz volt ami rávezette ... több»

 
HercegPeter   2019. 07. 17.

Végre valami értelmes lezárást kapott.

Sokáig ellenálltam az első rész keltette hype-nak, de nem olyan régen rávettem magam és megnéztem. Nem is kellett több, annyira megtetszett, hogy hamarosan megtekintettem a többi részt is, a három rövidfilmet is beleértve. Ritkán fordul elő, hogy egy olyan moziuniverzum, ami ekkora bevételeket produkál méltó befejezést kapjon. Ezeket általában addig húzzák, amíg már nem is emlékszünk hány része van és azok is egyre rosszabbak. Szerencsére az Így neveld a sárkányod trilógiát rendesen be tudták fejezni. Az első részben megismert gyerekek és sárkányok felnőttek, de a barátságok megmaradtak. Olyan jól sikerült a befejezés, hogy a három rész közül talán ez lett a legjobb. Az utolsó jelenetek pedig meghatóak. Az egy olyan rajzfilm, amit tényleg minden korosztály élvezhet. Kicsit sajnálom, hogy az első két epizódra is 5 csillagot adtam, mert így nem érezhető az, hogy ez a rész a legjobb, a trilógia megkoronázása. Persze a filmekkel még nincs vége a hatalmas bevételeknek. Akárhányszor bemegyek egy üzletbe, a játékosztályon rengeteg plüss és játékfigura mered rám, amelyeket Fogatlanról és társairól mintáztak. Azon sem csodálkoznék, ha néhány év múlva egy gagyi sorozatban visszatérnének a karakterek, de ne legyen igazam.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Nagyon aranyos mese. Nemrég ajánlották és egyből beleszerettem Fogatlanba és Hablatyba. Az egész történet végső soron az ő barátságukről, küzdelmeikről, örömükről, és az elengedésről, felnövésről szól. Nem bántam meg kicsit sem, hogy ezt néztük végül, mert a vége nagyon szép. Egy korszak lezárult.

 
MMcFly2015   2019. 03. 08.

Magas színvonallal sikerült trilógiává bővíteni Hablaty történetét

Noha szeretem a jó meséket, és a stúdió is garancia a minőségre, de valahogy az Így neveld a sárkányodat, nem hagyott bennem mély nyomot a múltban. Rossznak egyiket se titulálnám, egyszerűen van egy ,,sárkányfóbiám", ami miatt, ezt a témát meglovagol... teljes kritika»

 
harnas1207   2019. 05. 27.

Sárkány végveszélyben

Dicséretes, hogy befejező részt kreáltak az alkotók, és nem akarják tovább nyúzni a sárkánybőrt. A trilógia első két része nagy siker volt, így egy ütős lezárással örökre emlékezetessé tehették volna Hablaty történetét. Ennek tükrében nagy elvárások ... teljes kritika»

 
MidoD7   2019. 03. 31.

Mindig van új a tarsolyában

Na végre, valami tényleg újdonságot nyújtott és némi izgalmakat. Azt kaptam, amire vágytam, egy vagány kis szórakozást, ami megér minden percet. Nem akar többet adni, mint ami, így unalomra nem volt panasz.

 
ZozArt89   2019. 07. 02.

Sárkányszívvel teli történet

Az Így neveld a sárkányodat! film nem okozott újdonságot az animációs filmek világában. De maguk a karakterek annyira tele vannak szívvel, hogy mégis azonnal belopja magát a nézők emlékezetébe. A második része a sorozatnak már komolyabb hangvételű lett elődjénél és ha lehet akkor a harmadik már egyenesen más stílusban íródott mint annak idején az első. Hisz ott még tele volt gyermeki bájjal a sztori de ezen évek alatt nem csak a karakterek nőttek fel de a történet is. Így szerintem a lehető legjobb befejezést kapta meg a széria. Ugyanis DeBlois nem állt meg 1 konfliktusnál ezúttal, rögtön ránk dobott többet is. A sziget túlnépesedik így új helyet kell keressenek hisz a sárkányokról lemondani sem akar a viking nép, főgonoszunk le akarja vadászni az összes sárkányt és emellé még úgy látszik Fogatlan is párt talál magának. Mindezen komolyság ellenére a humort sem veti meg a film és ugyanolyan szerethető az egész film és benne a karakterek is egyaránt. Valahogy sokkal érzelmesebb pillanatokat is köszönthetünk a filmben ami után biztos, hogy elmorzsol az ember pár könnycseppet. A grafikája az első résznél is igazán impozáns volt de mára már a legapróbb részletességgel készítették el a filmet. A helyszínek is áll ledobósak voltak. Ami nagyon ritka egy ilyen több részes filmnél az az, hogy a színvonala mitsem zuhant és ezzel belevéste magát a szívünkbe.

 
Csillagpor   2019. 03. 24.

Klasszikus a végsőkig

Imádtam minden percét. Igazi fordulatos, klasszikus, gyönyörű látványvilágú animációs mese. Hablaty, Astrid és Fogatlan története itt ér a révbe. Remélem, nem fogják folytatni, nehogy elrontsák ezt a tökéletes lezárást :) Egyedül a főgonosz nem volt annyira kidolgozva, de ez engem annyira nem zavart. 10/10

 
Vágottszemű   2019. 03. 20.

Nem lett olyan rossz film. Szerintem túlságosan olyan volt, mint az előző rész. Itt is egy sárkányvadászt kell legyőzni, aki be akarja gyűjteni az összes sárkányt.

 
Döme   2019. 02. 24.

Nagy meserajongó vagyok, mégis az Így neveld a sárkányodat franchise csak nemrég került be az életembe. De rögtön a kedvenc meséim lettek. Az első kettőt gyors egymásutánban láttam, a harmadik részt pedig moziba kelett megnézni természetesen. A harma... több»

 
Zoe091   2020. 01. 11.

Aranyos kis animáció, volt benne minden humor, izgalom. Gyönyörű a képvilága, jók az effektek. Jó volt a befejezés.

 
Garfbob10   2019. 06. 28.

Az első Így neveld a sárkányodat még itthon láttam, és bár én mindig is szerettem a DreamWorks munkáit, de ez a produkció kirívott közülük. Gyönyörű látványvilággal és zenével operált, a végén Hablaty lábvesztése pedig meglepett, a DreamWorks azért n... több»

 
atombence   2019. 06. 20.

Bárki által nézhető....

Bárki által nézhető, aranyos animációs film, lenyűgöző történetszállal. Érdekességképp említeném: az első 2 résszel egy napon néztem meg, a történet teljes mértékű átrágásához, mivel az első részt még iskolás koromban láttam. Olyan amilyenre számítottam: szuper vagány animáció, lehengerlő történet, a végén óriási csattanóval, mely kihagyhatatlan egy trilógia befejezéséhez. Néhol érzelgős, néhol akció dús, néha élményt nyújtó jelenetekkel övezett film. Szerettem, és ajánlom kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
FGyula   2019. 03. 03.

Szép

A mese nagyon jó. Szerintem jobb mint a második rész. A vége nagyon cseles és nem zárja ki a fojtatás lehetőséget sem egy újabb generációval.

 
Spidey   2020. 02. 07.

Tündéri mese. Nem csalódtam benne. És az animáció ebben a folytatásban még szebb lett, pedig azt hittem ez már nem lehetséges. A sárkányok elengedése, visszaengedése a szabadságba nagyon érzelmes zárás volt. Méltón lezárták és egyben nyitottak is egy új fejezetet Hablaty és Astrid életébe.

 
Tyoci   2019. 07. 11.

A látványvilág továbbra is színes, kreatív, csodavilágszerű, viszont nem keltette fel eléggé az érdeklődésemet a történet.

 
Anjah   2019. 10. 17.

Nekem kicsit ez már sokadik lehúzott bőrnek hat. Annyira nem tetszett mint az első meg a második rész. Egyszer nézhető kategória a számomra.

 
Bee97   2019. 07. 28.

Tűkön ülve vártuk a tesókkal. Az előző két részét is imádtuk. De ez...valami zseniális mese lett. Gyönyörű volt a vége, az egész tartalmas és izgalmas volt. Az Így neveld a sárkányodat mese trilógia nálunk beírta magát a történelembe. Köszönöm ezt a csepp gyerekkort, amit kaptam. :)

 
lexyusz   2019. 04. 16.

Már mikor az első részt adták akkor megtetszett a története, aztán kijött a 2. rész is, az is nagyon tetszett többször is láttam, és végül megnézhettem az utolsó részt is belőle. Bővelkedett izgalmakban, bár nagyon reméltem, hogy jó vége lesz. Nagyon... több»

 
DracoDormiens   2019. 07. 03.

Annyira szépen sikerült ennek a filmnek a lezárása, hogy jobb nem is lehetett volna. Nem volt előtte még olyan animációs film, ahol megöregednek a szereplők, ez teljesen új volt számomra. A főgonosz úgy tűnt nekem, mintha nem lett volna rendes célja,... több»

 
migraab   2019. 08. 26.

Hozta a szintet

Számomra az Ìgy neveld... tipikusan egy olyan mese, ami nem veszített színvonalából a 3. részhez érve. Fogatlan amúgy is örök kedvenc :)

 
The1NOnly   2019. 04. 08.

Egy tökéletes lezárása a trilógiának, teljesen korrekt film, ráadásul nem csak gyerekeknek.

 
RiderDragon   2019. 05. 07.

Véleményem

Én már vagy 20-szor láttam, mióta magyarul is ki jött. És meg kell mondjam, oda vagyok érte.

 
Hgggggggffftttt   2020. 02. 14.

Jó jó ,de

Tetszett mert szépen meg volt csináva ,de a többi sztem jobb lett.

 
vojtech   2019. 05. 04.

Nagyon szuper lett ez a rész is!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.