Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
41
Képek
16
Videók

Vélemények: Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Mantracz   2019. 02. 21.

Kicsit tartottam tőle, hogy ez a rész már abszolút nem az lesz, mint a korábbi epizódok, de szerencsére jól sikerült. Így mindenkit szeretnék megnyugtatni, egy nagyon szívet melengető alkotás lett az Így neveld a sárkányodat harmadik része. Csakis ajánlani tudom! :)

 
Phalanx   2019. 02. 21.

Hiába, én imádtam az első két részt, és egyszerűen imádom ezt is. Még mindig tudtak az alkotók egy jó humorú és izgalmas animációt készíteni, ami így, trilógiává kiegészülve, szerintem idővel is kikezdhetetlen lesz.


 
rissa   2019. 02. 18.

Az első két rész után kicsit elfogultam ültem be a filmre, ami végül sajnos felébresztett a szendergésemből. Az Így neveld a sárkányodat 3 egy jó kis animációs film, de az első kettőhöz nem igazán ér fel nálam. A humora rendben van, az animáció minősége káprázatos, azonban a történet terén szerintem már nagyon kifújt a dolog, és nálam ez a prioritás. Így sajnos egy nagyon erős közepesnél nem igazán tudok jobb értékelést adni.

 
achyles77   2019. 02. 16.

Az Így neveld a sárkányodat 3 a trilógia tökéletes lezárása. Emlékszem még, hogy milyen nyomot hagyott bennem az első rész vége (ha láttátok, tudjátok, miről van szó), amikor olyan léptek az alkotók, amit animációs filmben még nem láttam. A második rész is remekül sikerült, ismét egy olyan sztorival és témával, ami a fiatalabb korosztály mellett a felnőtteket is ugyanúgy tudja szórakoztatni (miközben azért elgondolkodtató is volt). És ezzel elérkeztünk a trilógia utolsó részéhez, ami az előzmények minden erényét megtartva keretbe foglalta a történetet. Gyönyörű animációs munka, jól összerakott, elgondolkodtató történet és pazar humor. Ebben a filmben sikerült minden összegyúrni, hogy egy tökéletes lezárást kaphassunk. Ha eddig eljutottál a véleményem olvasásában, talán nem okozok meglepetést, ha azt mondom, ez nálam 10/10.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.