Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Így neveld a sárkányodat 2. (2014)

How to Train Your Dragon 2
Filmadatlap
 
21
Szereplők
150
Vélemények
30
Képek
9
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Talán ez a leggyengébb rész, de még így is jobb a legtöbb hasonló kategóriájú rajzfilmnél. Az első rész poénjai megmaradtak, ahogy a karakterek eredetisége is.

 
Snowball   2016. 12. 14.

Ez a mű sajnos nem váltott ki belőlem pozitív érzéseket. Először is nagyon nehezen emészthető sztorit kapott amit én eltudtam volna képzelni sokkal könnyedebb verzióban is. Aztán ezt elég gyengén is adták elő nekem emiatt nem jött be.


 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Fantasztikus. Igencsak pörgős lett és kellemes hangvételű is egyszerre. Nekem mindenképp nagyon adta. Erős alkotás. Ezzel a filmmel betelni szinte lehetetlen.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

Nagyon aranyos mese, hűen követi az első részt, és tetszik, hogy hangulatban hozza a mesesorozat színvonalát is. A soundtrackje is az egyik legjobb a mesék között szerintem. Érdemes megnézni felnőttként is, jó kikapcsolódás.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Nagyon aranyos kis mese. Az első rész is kiváló. A földhöz ragadott embereknek is ajánlom megnézni, mert sok a mondanivalója és a sárkányok csak a kor velejárója, egyébként huszadlagos. Kicsiknek nagyoknak egyaránt élvezetes.

 

Elhangzik Astrid szájából egy "Nem tudsz semmit" mondat amit Eret-hez intéz. Eret-nek Kit Harrington, Jon Snow a trónok harcából kölcsönzi a hangját.

(nanita95 )
 

A második leghosszabb Dreamworks rajzfilm a maga 102 percével. Ennél csak az Így neveld a Sárkányodat 3. hosszabb (104 perc)

(nanita95 )
 

A Dreamworks -ös animációs filmek közül az első ami Golden Globe díjat nyert, a legjobb rajzfilm kategóriában.

(nanita95 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.