Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Így neveld a sárkányodat 2. (2014)

How to Train Your Dragon 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
154
Vélemények
30
Képek
9
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HercegPeter   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

A trilógia második része az elsőhöz hasonlóan intelligens és szerethető. Nem igazán lehet azt mondani, hogy rosszabb mint az elődje, de azt sem hogy jobb. Minden korosztály számára egyaránt élvezetes. Az első rész után készült három rövidfilm is. Akinek bejöttek a mozik és szeretné kicsit tágítani az ismereteit erről a világról, az nyugodtan nézze meg azokat is. Bár minőségre gyengébbek, mégsem kár azért a 3x20 percért.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Talán ez a leggyengébb rész, de még így is jobb a legtöbb hasonló kategóriájú rajzfilmnél. Az első rész poénjai megmaradtak, ahogy a karakterek eredetisége is.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 12.

Az első részhez hasonlóan ez is nagyon kedves és különleges mese. Nem mondható tipizált rajzfilmnek mégis közelebb áll a hagyományos felfogáshoz mint az előző része. Az alfa kérdéskör itt is felmerül de ahogyan az várható volt hőseink felülkerekedtek ezen is. Gyarapodott a szereplőgárda és kaptunk egy egyszerű és egy bonyolult karakter pluszba. Eret karaktere nem igazán lett kibontva remélem a folytatásban szánnak rá időt, viszont Valka elég érdekes személyiséget kapott magának. Nekem tetszett a rajzfilm pörgött, volt benne esemény és egy kis dráma is. Minden ami kell. Tudom ajánlani kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Nagyon aranyos kis mese. Az első rész is kiváló. A földhöz ragadott embereknek is ajánlom megnézni, mert sok a mondanivalója és a sárkányok csak a kor velejárója, egyébként huszadlagos. Kicsiknek nagyoknak egyaránt élvezetes.

 
MP170506   2019. 03. 12.

Imádnivaló animációs film, cuki sárkányokkal. nekem nagyon tetszett, hogy van tanulsága, humora és nagyon jó karakterei. Kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető.

A film összbevétele 621 537 519 dollár volt (imdb.com).

 

Elhangzik Astrid szájából egy "Nem tudsz semmit" mondat amit Eret-hez intéz. Eret-nek Kit Harrington, Jon Snow a trónok harcából kölcsönzi a hangját.

(dailyfilmsan )
 

A második leghosszabb Dreamworks rajzfilm a maga 102 percével. Ennél csak az Így neveld a Sárkányodat 3. hosszabb (104 perc)

(dailyfilmsan )
 

A Dreamworks -ös animációs filmek közül az első ami Golden Globe díjat nyert, a legjobb rajzfilm kategóriában.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.