88% 120 szavazat
Gekijô-ban Naruto shippûden

Gekijô-ban Naruto shippûden

Gekijouban Naruto Shippuuden
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
24
Szereplők (24)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy veszélyes démon egyre nagyobb hatalomra tesz szert a bolygón, számos áldozata és foglya van már. Csakis egy Shionban készített ereklyével állítható meg. Naruto útra kel Shion városába, ám a gonosz démon tudomást szerez erről és utánaered, hogy megölje. Naruto akár életét is kész feláldozni… Több


Rendező: Hajime Kamegaki
Forgatókönyvíró: Masashi Kishimoto, Junki Takegami
Ország: Japán
Premier: 2007.08.04.
Több
 
2017.12.26 Deku

legújabb vélemény

Ez az anime nekem nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Haverok ajánlották és nem bántam meg, hogy belevágtam mert minden van benne, humor, akció és még szerelmi szálak is. Nem mellesleg tanulságos.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

Sztori, mint olyan rendben van. Imádtam az egészet, úgy ahogy volt. Igazán látványos és szerethető. Egy könnyed délutáni animenek mindenképp megfelelő. Ajánlom bárkinek.

0
 
2015.06.16 Miss Rika

A sima Naruto folytatása épp oly jó mint elődje. Annak idején emlékszem aggódtam, hogy nem lesz már ugyanaz az érzés de nem kellett csalódnom. Naruto maradt a régi stílusánál kicsit komolyabban de még mindig olyan bohókásan. Nagyon jól bemutatja milyen fontos a barátság és az egymásba vetett hit.

0
 
2015.05.26 strelaur

A Naruto minden szempontból kellemes csalódást okozott! Egy szokásos, egyszerű grafikájú, sablonos történetű animét vártam, ehelyett kaptam egy részletes ábrázolású és elképesztő grafikájú, körömrágó és hajtépő történetet, szívszorító és érzelmi elemekkel megspékelve!

0