Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86

Kells titka (2009)

The Secret of Kells
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Kells titka
 
Deku   2017. 08. 31.

legújabb vélemény

Könnyen kedvelhető és nagyszerűek a karakterek is, a látvánnyal semmi gond ahogy a zene is nagyon tetszett benne. Szerettem úgy ahogy van és javaslom megnézni mindenkinek.

 
habtündér   2015. 03. 20.

Igazán egyedi,igényes grafikájú rajzfilm, különleges hangulattal,érdekes történettel.. mivel nem sok hasonlót látni,már csak ezért is gondolkozás nélkül ajánlanám bárkinek megnézésre! - Külön megemlíteném, ami az adatlapon nincs feltüntetve,hogy: képzeljétek, Kecskeméten született a rajzi munka 70 százaléka! erre szerintem tényleg büszkék lehetünk;)


 
alexxx   2015. 04. 24.

Úgy tudom, Oscarra is jelölték, amin nem csodálkozom. Igazán csodálatos.

 
anonym   2015. 02. 05.

Az oly kevessé ismert ír mitológia elemit is használó, elképesztően fantasztikusan nagyszerű rajzfilm! Nagyon jó, nézzétek meg.

 
Az animációt elsősorban a történelmi fantasy kedvelőinek ajánlanám, és azoknak, akik kedvelik az ilyen típusú ábrázolásmódot. több»

A film összbevétele 686 383 dollár volt (imdb.com).

 

A film premierje 2009. február 8-án volt Berlini Filmfesztiválon.

(hp)
 

A filmet nagyon pozitívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 91 százalékon áll (2017. április).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.