Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Csingiling és a Soharém legendája (2014)

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
Deku   2017. 07. 24.

Sajnos nekem nem különösebben tetszett. Rá kell jönni, hogy itt elsősorban nem a felnőtt korosztály a célcsoport hanem a kisebbek. Számukra viszont tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Átlagos kis tündérmese, ami főleg a kislányokat fogja elvárázsolni. Színes, látványos és tanulságos csajszis mese az elfogadásról, különcségről, barátságról. Gyönyörű az animációja.


 
felicity   2017. 08. 07.

Nagyon szép és kedves film, mint az összes többi Csingiling. Nagyon szeretem az összes részét de ez volt az ami igazán tetszett. Ajánlom hogy nézzétek meg.

 
ocso   2015. 03. 02.

A gyermekeket nagyon lekötötte. Bájos történet. Felnőtt fejjel is élményt jelentett. Láttunk már pár részt, de az összes tudja hozni a megfelelő színvonalat, szóval családosoknak abszolút kötelező, a gyerek hálás lesz érte.:)

 
Brigusz724   2015. 06. 02.

Nekem nagyon tetszett, pedig nem én vagyok elsődlegesen az a korosztály, akinek a film készült. Ha valaki szereti Csingiling történeteit, egészen biztosan ezt is fogja. Nem akarom lelőni a poént, de gondolom azért mindenki számít rá, hogy a Soharémről a végén kiderül, hogy nem is gonosz, én annyira sajnáltam, mikor ellenségnek gondolták. Ja amúgy van benne pár olyan rész, ami még felnőtt fejjel is ijesztő (pl. mikor a Soharém átalakul, és ijesztő ördögszarva lesz, meg világít a szeme).

A film összbevétele 31 836 701 dollár volt (imdb.com).

 

Csingiling figuráját J. M. Barry Pán Péter című meséjéből kölcsönözte a Disney.

(erare)
 

Ez már a hatodik Csingiling animációs mesefilm a Disney-től.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.