Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Tibor1114   2016. 11. 05.

Unokahugommal láttam ezt a mesét és fiúként nagyon kevés életkedvel vártam a tudnérkéket.DE nagy hiba volt nagyon aranyos és élvezhető kedves kis mese.

 
Lost Silver Book   2016. 10. 03.

Ami eddig megjelent (2016-ig) Csingiling film, azok fantasztikusak! Nagyon szép az animáció, jó a történet és egy olyan világba kalauzolja el a nézőjét, amit fiú és lány egyaránt szeret: tündérek, kalózok... Vicces mondatok és helyzetek, aranyos mimikával. Ez tipikusan az a sorozat, amit bármilyen korosztálynak ajánlok, mert egyszerűen zabálni valóak. Öcsém elsőnek nem akarta megnézni, mert mondta nekem: - Tesókám, de hát ez lányoknak való! - Mondtam erre: -Oké, de nem baj, hogy én nézem? - Nem. ....... Pár perc múlva ott ült mellettem és fogta a hasát a nevetéstől. Tényleg mindenkinek ajánlom! Ez nem egy rózsaszínű barbie világ, amitől ódzkodni kéne a srácoknak, ez nem lányoknak készült! Bár többnyire lány főhősökkel van dolgunk, de ez teljesen két külön dolog, nem szabad összekeverni a lányosat a lány főszereplőkkel. :)


 
sziliné bea   2015. 02. 09.

Nagyon jó volt a történet és továbbra is nagyon szép a grafika. Egyik kedvenc mese a családban!!!

 
Fsv1213   2015. 01. 28.

Nagyon aranyos, kedves kis mese. Pont úgy mint a Barbie gyönyörűen megcsinálva. A történet tökéletes gyermekeknek való mese.

 
Petra03   2015. 01. 27.

Nagyon jó volt a történet és továbbra is nagyon szép a grafika.

 

A film már 2013-ban kész volt, de a Disney először a Repcsiket adta ki.

(mamiéstöti2)
 

Csingiling nem került bele az Andy Mooney nevéhez fűződő Disney-hercegnők brandbe, azonban elit helyet kapott a 2005-ben létrehozott Disney-tündérek csapatában.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Csingiling legközelebb 2015-ben tér vissza a vászonra (Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast).

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.