Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

A vándorló palota (2004)

Hauru no ugoku shiro
Filmadatlap
 
28
Szereplők
39
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
gyjudit   2019. 06. 03.

legújabb vélemény

Az eddigi összes Ghibli film közül számomra ez a kedvenc. Akárhányszor megnézem mindig felfedezek benne valami újat. Kevesebb lennék ha nem ismerném

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Japán anime filmek kiemelkedő alkotása. Megállja a helyét minden korosztály előtt. Igazi csemege a filmkedvelők számára.


 
Puncs   2019. 03. 08.

Nagyszerű anime! Nagyon jól össze van rakva. A zenéje is annyira szép. Rengetegszer láttam már, egyszerűen imádom. Ez is, akárcsak a többi anime a felnőtteket célozza meg, nem a gyerekeket. Ha minden igaz, akkor ami folyik, az a második világháború alternatív változata, de a középpontban nem a háború, hanem a szerelem áll. Az európai felfogáshoz kicsit elvont, de mindenféleképpen elgondolkodtató. Aki szereti a Ghibli studio meséit, annak ez nagyon fog tetszeni.

 
Deku   2017. 07. 08.

Az anime szeretőinek ez a darab egy percig sem lesz csalódás. Aki pedig most akar belevágni ebbe a világba az sem kell kételkedjen afelől, hogy ez a neki való darab.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 23.

sokkal jobban tetszett mint a Chihiro szellemországban. Sokkal jobban tetszett mivel meg volt az értelme és sokkal jobban kirajzolódtak a rajzfilm mozgatórugójaként funkciónáló részek. Drámai és hangulatos volt. Egy hamisíthatatlan romantikus történet rajzfilm verzióban.

A film összbevétele 235 184 110 dollár volt (imdb.com).

 

A film Diana Wynne Jones nagysikerű, azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Christian Bale nagyon szerette a rendező korábbi, Chihiro szellemországban (2001) című filmjét, így azonnal igent mondott a felkérésre.

(hp)
 

Sophie városát a franciaországi Colmarról mintázták.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.