Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
1
Vélemények
15
Képek
8
Videók

 
Hajrakte   2019. 01. 05.

Kellemes kis film volt, jól szórakoztam rajta, a végére kissé leült de ígyis nagyon szórakoztató alkotás, bátran ajánlom !

 
Nicsak, ki beszél — arcod, amikor a most született kishúgod meglátogat a jövőből. több»
 
Az új Miyazakiként emlegetett Mamoru Hosoda legújabb animációs filmje ezúttal igazi családi mozinak ígérkezik. Akár kis- vagy nagytestvérként, akár leendő, vagy már gyakorló szülőként, sőt nagyszülőként, mindenki megtalálhatja ebben a történetben azt a szerepet, amihez kapcsolódni tud. Hiszen nem csak a négyéves kisfiú, Kun nagytestvérré válásának gondjait és örömeit követhetjük nyomon, hanem az egész család múltja és jövője is megelevenedik és hatással lesz a jelenre. több»
 
A Mirai – Lány a jövőből, egy igen nehéz témát ad át olyan könnyedén, mint ahogy egy kisgyerek emelkedik el a földről és szeli át a kék eget, amíg a fantázia szárnyalását fel nem váltja a felnőtt lét súlyos racionalitása. több»
 

Az animációs filmet a Sydney-i Filmfesztiválon is bemutatták 2018. júniusában.

(hp)
 

A rendező, Mamoru Hosoda a saját lányáról nevezte el Mirai karakterét.

(hp)
 

A filmben látható családi házat egy japán építész, Makoto Tanijiri tervezte.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.