Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Kaguya hercegnő története (2013)

Kaguyahime no monogatari
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
10
Videók
 
Norbi   2018. 07. 30.

A képi világa kielégítő volt számomra, bár nem ájultam el a szépségtől sem. A történet egy-két helyen számomra kicsit furcsa, de ha ezeket az apró hibákat elengedtem, egy egész szórakoztató kis anime lett belőle.

 
ellcrys89   2016. 02. 08.

Igazán tetszetős kis anime darab volt. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott. Bátran tudom ajánlani.


 
gyjudit   2019. 06. 03.

Az animáció stílusa csodálatosan illett a történetéhez és csak felerősíttette a hangulatát. Egy népmesét ilyen köntösben a legérdemesebb tálalni

 
Japán is patriarchális társadalom, így elsősorban a családfő akarata érvényesül. Ha szegény, ha gazdag vagy, nem számít, nem kell a romantikus képzelgés, úgyis férjhez fognak adni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.