Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

A kis herceg

(The Little Prince)
 
dulkap  2017. 02. 17.

Az ember mindig fél, mikor egy klasszikus művet újra feldolgoznak. Szerencsére egy nagyon jól sikerült és szerethető filmet csináltak a készítők, amiben jól ötvözik a két animációs technikát.

 
Bogi87  2016. 05. 27.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című művén alapuló animációs film mind mondanivalójában, mind grafikájában egy jól sikerült mű.

 
Deku  2017. 07. 10.

Gondoltam belefogok ebbe a mesébe de sajnos nem tetszett, maga a rajzolása és a párbeszédek nem tudtak meggyőzni. Érződött, hogy francia filmet látok és emiatt nem jött át.

 
wintermat  2016. 09. 08.

Abszolút szerethető filmről van szó, áthoz mindent amit mondani akar és tetszik a készítők által felépített légköre a filmnek. Csak ajánlani tudom.

 
lolita13  2016. 10. 08.

Ez nagyon aranyos mese, amit szerintem minden kisgyereknek meg kell néznie

Movieaddicts: Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan
Csodálatos atmoszférát teremt, felejthetetlen képekkel ajándékoz meg – így például a rózsalugas lélegzetelállítóan álomszerű, a kis herceg és a róka közös jelenetei pedig gyönyörűen meghittek. A kedves és stílszerű zenei anyag (Hans Zimmer) csak kiegészíti a katarzist, amit a legtöbb könyvrészletnél érzünk.
Vox: A kis herceg
Manapság az ember kellő gyanakvással kíséri minden klasszikus irodalmi mű modern adaptációját, különösen, ha továbbgondolásról, ne adj Isten, folytatásról van szó, mivel általában ezek a próbálkozások igen ritkán tudnak felnőni az eredeti műalkotás színvonalához.
Smoking Barrels: A kis herceg
A 2015-ben vásznakra vitt A kis herceg méltó adaptációja és ezáltal jó kiegészítése Exupéry művének. Komolyan veszi a könyvet, jól megfogja az eredeti lényegét.
 

77,5 millió dolláros költségből jött létre.

(Mavil)
 

James Franco és Rachel McAdams korábban játszottak már együtt az Every Thing Will Be Fine (2015) c. filmben.

(Mavil)
 

Jeff Bridges [Iron-Man], Rachel McAdams [Doctor Strange], Paul Rudd [Ant-Man] Benicio del Toro [Guardians Of The Galaxy] mindannyian játszottak már Marvel filmben.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.