Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
88

A kis herceg (2015)

The Little Prince
 
30
31
17
36

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
dulkap   2017. 02. 17.

Az ember mindig fél, mikor egy klasszikus művet újra feldolgoznak. Szerencsére egy nagyon jól sikerült és szerethető filmet csináltak a készítők, amiben jól ötvözik a két animációs technikát.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című művén alapuló animációs film mind mondanivalójában, mind grafikájában egy jól sikerült mű.


 
Deku   2017. 07. 10.

Gondoltam belefogok ebbe a mesébe de sajnos nem tetszett, maga a rajzolása és a párbeszédek nem tudtak meggyőzni. Érződött, hogy francia filmet látok és emiatt nem jött át.

 
wintermat   2016. 09. 08.

Abszolút szerethető filmről van szó, áthoz mindent amit mondani akar és tetszik a készítők által felépített légköre a filmnek. Csak ajánlani tudom.

 
lolita13   2016. 10. 08.

Ez nagyon aranyos mese, amit szerintem minden kisgyereknek meg kell néznie

 
Csodálatos atmoszférát teremt, felejthetetlen képekkel ajándékoz meg – így például a rózsalugas lélegzetelállítóan álomszerű, a kis herceg és a róka közös jelenetei pedig gyönyörűen meghittek. A kedves és stílszerű zenei anyag (Hans Zimmer) csak kiegészíti a katarzist, amit a legtöbb könyvrészletnél érzünk. több»
 
Manapság az ember kellő gyanakvással kíséri minden klasszikus irodalmi mű modern adaptációját, különösen, ha továbbgondolásról, ne adj Isten, folytatásról van szó, mivel általában ezek a próbálkozások igen ritkán tudnak felnőni az eredeti műalkotás színvonalához. több»
 
A 2015-ben vásznakra vitt A kis herceg méltó adaptációja és ezáltal jó kiegészítése Exupéry művének. Komolyan veszi a könyvet, jól megfogja az eredeti lényegét. több»
 

77,5 millió dolláros költségből jött létre.

(Mavil )
 

James Franco és Rachel McAdams korábban játszottak már együtt az Every Thing Will Be Fine (2015) c. filmben.

(Mavil )
 

Jeff Bridges [Iron-Man], Rachel McAdams [Doctor Strange], Paul Rudd [Ant-Man] Benicio del Toro [Guardians Of The Galaxy] mindannyian játszottak már Marvel filmben.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.