Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

A kis herceg (2015)

The Little Prince
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
36
Képek
5
Videók
A kis herceg
 
dulkap   2017. 02. 17.

Az ember mindig fél, mikor egy klasszikus művet újra feldolgoznak. Szerencsére egy nagyon jól sikerült és szerethető filmet csináltak a készítők, amiben jól ötvözik a két animációs technikát.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című művén alapuló animációs film mind mondanivalójában, mind grafikájában egy jól sikerült mű.


 
Deku   2017. 07. 10.

Gondoltam belefogok ebbe a mesébe de sajnos nem tetszett, maga a rajzolása és a párbeszédek nem tudtak meggyőzni. Érződött, hogy francia filmet látok és emiatt nem jött át.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 25.

Messza sz egyik legjobb animáció az elmúlt 5 évből ha nem régebbről. E az a mese amire azt mondom hogy igen kötelező leültetni a gyereketeket elé, hogy megnézze. Van tanulsága, életszaga és emellett nagyon édes kis mese. Nem veszi szóról szóra alapul a könyvet hanem bemutatja és meg ismerteti a gyerekekkel azt, hogy az élet nem minden esetben egyszerű és eltervezhető.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Nem a legjobb adaptáció, de meg lehet nézni egyszer. Az alaptörténete jó, de nem igazán illik ez a képi megjelenítés egy ilyen történethez.

 
Csodálatos atmoszférát teremt, felejthetetlen képekkel ajándékoz meg – így például a rózsalugas lélegzetelállítóan álomszerű, a kis herceg és a róka közös jelenetei pedig gyönyörűen meghittek. A kedves és stílszerű zenei anyag (Hans Zimmer) csak kiegészíti a katarzist, amit a legtöbb könyvrészletnél érzünk. több»
 
Manapság az ember kellő gyanakvással kíséri minden klasszikus irodalmi mű modern adaptációját, különösen, ha továbbgondolásról, ne adj Isten, folytatásról van szó, mivel általában ezek a próbálkozások igen ritkán tudnak felnőni az eredeti műalkotás színvonalához. több»
 
A 2015-ben vásznakra vitt A kis herceg méltó adaptációja és ezáltal jó kiegészítése Exupéry művének. Komolyan veszi a könyvet, jól megfogja az eredeti lényegét. több»

A film 81 686 757 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

77,5 millió dolláros költségből jött létre.

(Mavil)
 

James Franco és Rachel McAdams korábban játszottak már együtt az Every Thing Will Be Fine (2015) c. filmben.

(Mavil)
 

Jeff Bridges [Iron-Man], Rachel McAdams [Doctor Strange], Paul Rudd [Ant-Man] Benicio del Toro [Guardians Of The Galaxy] mindannyian játszottak már Marvel filmben.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.