Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Farkasok népe (2020)

WolfWalkers
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2021. 10. 29.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Gyönyörű minden szempontból. Imádtam a zenéjét is. Érdemes külön is hallgatni. Nagyon megható volt, ahogy a gyerekek – szembeszállva mindenkivel – meg akarták menteni az anyukát. Igazi happy end lett a végére szerencsére.

 
Ronin   2021. 03. 18.

1

Talán az egyik legvarázslatosabb animációs mese, amit az utóbbi időben láthattam. Nálam nagyon vitt mindent.

 
elekm90   2021. 04. 07.

1

Csodaszép animációs film, a szó mind szoros, mind átvitt értelmében. Üdítő látni ilyen szépen megrajzolt meséket a CGI korában, amilyeneket Tomm Moore készít. Szerethetők a karakterek, hangulatos ez az ír folkos atmoszféra, a történetnek szép íve van... több»

 
Gyula   2021. 03. 17.

0

Egész egyszerűen zseniális, nem találok rá szavakat. Ennél jobb animációs filmet idén már nem fogunk látni, erről meg vagyok győződve!

 
Kétségtelen, hogy a hat éven át készült, a tölgyfaerdők narancssárga és az ősz fakóbarna színeiben pompázó Wolfwalkers külcsínében a kortárs animáció egyik csúcsalkotása, amely a fősodorhoz közelibb történetével még több emberhez juttathatja el Moore-ék művészetét. több»
 
Az ír Cartoon Saloon már többször is bizonyította nekünk, hogy még a 2010-es években is szükség van a kézzel rajzolt animációs filmek nyújtotta élményekre. A Kells titka és A tenger dala alkotói 2020-ban se feledkeztek meg erről. Legújabb animációs filmjük, a Wolfwalkers hozza a megszokott minőséget: különleges animációs nyelv, szívet melengető történet és szerethető figurák. több»