Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
124
Képek
1
Videók
 
Tyoci   2020. 03. 31.

legújabb vélemény

Annyira aranyoooos! Megható történet. Méltán jóhírűek a Mijazaki animefilmek.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

Igazi Myazaki alkotás. Eredeti fantáziadús mese mely leginkább kisebb gyerekeknek jelent inkább teljes mértékű kikapcsolódást. Édes karakterek melyek tele vannak kitartással és vággyal.


 
irongozu   2016. 04. 15.

Nos, a Ponyo talán Miyazaki leginkább gyerekeknek készült alkotása. A japán mester a már tőle megszokott és bevált rajzstílusát is ehhez a célhoz alakította. A tipikus rá jellemző szimbólumokból is jóval kevesebbet épített be, mint szokott, de azért aki keresi ezeket, fog találni nem is egyet. Érdemes megnézni.

 
gyjudit   2019. 06. 03.

Imádnivaló, gyermekeknek készült, de nem hiányzik belőle Miyazaki saját történetmesélési stílusa sem. Jó lenne ha minél többen látnák.

A film összbevétele 203 204 882 dollár volt (imdb.com).

 

A Miyazaki-filmek közül a Ponyo a tengerparti sziklán hozta össze a legtöbb pénzt az Egyesült Államokban: 15 milliós bevételt produkált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt a harmadik filmje Hayao Miyazakinak (A Chihiro Szellemországban és A vándorló palota után), amely elérte világszinten a 200 millió dolláros bevételt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hayao Miyazaki többnyire maga rajzolta a tengert és a hullámokat, megpróbálván annyira expresszionistán ábrázolni, amennyire csak lehet. John Lasseter azt mondta, hogy még sosem látott ilyen gyönyörűen animált vizet korábban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.