Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Underworld: Vérözön (2016)

Underworld: Blood Wars
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
12
Videók
 
alex Nézhetetlen  2019. 02. 15.

legújabb vélemény

0

Nem tudom mi akart ez lenni, de akarmi is, akkor nezhetetlen volt. Nincs eleje (lehet hogy volt valami azelott, azt nem lattam szerencsere), nincs semmije, ha csak nem valami oldoklo vampir oldoklest valakikkel akarna valaki nezni...

 
Artemisia   2017. 12. 15.

5

Tökéletes a film minden képkockája. Némileg megváltozott a történet struktúrája az előző részekhez képest, ami nem véletlen,hiszen a Vérözön új rendezőt kapott.Ez kicsit szokatlan,de új köntösben is tökéletes.Az akciójelenetek nem szorultak háttérbe,... több»


 
MMcFly2015   2016. 12. 02.

2

Szépen a jó irányba terelték a sztorit, a negyedik rész bakléveseit sikerült helyretenni. Egyébként egy újabb Underworld film, ami felsorakozik az elődeihez. Technikailag nem fejlődött túl sokat, olyan érzést nyújt, mintha az utolsó 3 részt egyszerre... több»

 
dulkap   2017. 04. 10.

0

Mintha Uwe Boll rendezte volna… Iszonyat gagyi rendezés, a fő gonosz, aki elvileg valami nagyon különleges lycan, egy halovány és nulla karizmával ellátott valaki, a rendes CGI-re sajnálták a pénzt és a fordulatosnak szánt történet annyira meglepő, m... több»

 
HercegPeter   2018. 11. 15.

0

Én már az előző részt is feleslegesnek éreztem, de az még tudott egy kicsit újítani. Erre ez nem volt képes, de ha önálló filmként kezeljük őket és nem mint egy sorozat részeit, akkor azt mondhatjuk, hogy ez egy fokkal jobb volt. Az effektek viszont ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 28.

0

Ha nem Kate Beckinsale játszaná Selen-t,akkor a filmet le is lehetne húzni. Semmi újdonság, kissé sablonos, kiszámítható, és sokszor elismételt jelenetek.ó Látványos, véres, de nem túl érdekes.

 
Syracuse   2017. 05. 06.

0

Szerintem tökéletesen illik az Underworld univerzumba, a 4. résznél mindenképp jobb lett. A legnagyobb a játékidő, ha olyan 20 perccel többet szántak volna rá, jobban ki tudták volna bontakoztatni a történetet. (A záró monológ egyébként feltűnően hasonlít Emily Hampshire szövegeire a 12 majom sorozatban.)

Galéria (17)

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Theo James
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Clementine Nicholson
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Theo James
Theo James
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

Videók (12)

A film összbevétele 81 093 313 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 39 606 445 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 511 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Kate Beckinsale otthon végezte a filmjelenetekhez szükséges edzéseket.

(mamiéstöti2)
 

Nagyon hosszú ideje már hogy a két filmes cég ígéretet tett arra, hogy még láthatjuk latex ruhában Kate Beckinsale-t. 12 év telt el azóta, amikor az első rész első jelenetei között Kate leugrott a Ferenciek Tere palotájának tetejéről. Az Underworld 5-ben szerepelni fog Theo James is, mint a főhősnőnk segédje, David, Charles Dance pedig mint vámpír vezér tér vissza hozzánk. Cory Goodman forgatókönyve nem sikerülhet rosszul, hiszen már jártas a vámpír témában, neki köszönhetjük a Pap - Háború a világ ellen című filmet is. Még megjegyezném, hogy eleinte voltak olyan tervek, hogy ez a rész az első feldolgozása legyen Kate Beckinsale nélkül. De mivel a rajongók felháborodása hangosra sikerült, Len Wiseman úgy döntött, még egyszer harcba küldi feleségét.

(doky82)
 
Lukas történet egy már kult főszereplővel, és vállalható mellékszereplőkkel, enyhe horror beütéssel, sok vérrel. Inkább csak rajongóknak. 4,5/10 több»
 
Ha egyik oldalról vámpírok harapdálnák, a másikon meg vérfarkasok marcangolnák a nyakamat, segítség nélkül akkor se tudnám megmondani, ez most akkor hányadik film is a sorban. Bár ennél talán nagyobb baj az, hogy tulajdonképpen teljesen mindegy. 35/100 több»
 
Logikai bukfencektől sem volt mentes a film (ma már melyik film az?), ám a 8 évnyi izgatott várakozásom ezen túl tudott lendülni, s alapvetően aki szereti a szériát sem fog ezeken nagyon fennakadni. több»