Zúzós előzetest kapott az Underworld: Vérözön, nézd meg magyar felirattal!

Tovább folytatódik a vérfarkasok és a vámpírok háborúja.

Közel öt évvel az előző részt követően jövő év elején érkezik a mozikba a Underworld franchise ötödik, Vérözön címre keresztelt része, mely megkapta első előzetesét. Nézd meg a trailert magyar felirattal elsőként a Mafab.hu-n!

A történet szerint Selene tovább folytatja harcát a Lycan-klán és vámpírok ellen, akik elárulták őt. Abban, hogy véget vessen az évszázadok óta tartó háborúnak, csak két szövetségesére, Davidre (Theo James) és apjára, Thomasra (Charles Dance) számíthat. Ahhoz azonban, hogy elérje célját, hatalmas áldozatot kell hoznia.  

A film főszerepében természetesen ismét Kate Beckinsale-t láthatjuk, míg a rendezői széket az Outlander - Az idegen társ-direktora, Anna Foerster foglalhatja el.

Az Underworld: Vérözön 2017. január 6-án debütál az amerikai mozikban. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk. 

akció | fantasy | háborús

Selene tovább folytatja harcát a Lycan-klán és vámpírok ellen, akik elárulták őt. Abban, hogy véget vessen az évszázadok óta tartó háborúnak, csak két szövetségesére,... több»