Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
1
Videók
A légy
 
Deku   2017. 07. 24.

Rémesen rossz lett Jeff Goldblum nem tudom hova tette a tehetségét pedig általában jó szokott lenni. Először is, ez az film borzalmasan gyenge és unalmas. Szerintem lett volna benne fantázia csak, ezt a készítők nem tudták olyan módon megfogni.

 
Balint   2016. 02. 13.

Cronenber talán egyik leghíresebb filmje, amit nagyszerűen sikerült adaptálnia a nyolcvanas évekre, mostanság is hasonlóan színvonalas remakekre lenne szükség és a vége talán még felkavaróbb mint az eredetinek ;)


 
HETEDIK   2017. 03. 01.

Kafka Átváltozásának megfilmesítése. Cronenbergtől megszokhattuk, hogy változatos ocsmányságokkal szereti sokkolni az embereket, na itt aztán van belőle bőven....de ez a film inkább lélekromboló mivolta miatt kitörölhetetlen a filmtörténelemből, főleg a befejezés okán....tipikusan az a film, mikor a stáblista pergése alatt csak ül az ember és meg sem bír szólalni percekig. Csak erős idegzetűeknek!

 
TribeBubu   2016. 04. 26.

Minden idők legelborultabb és leggyomorforgatóbb horrorfilmje. És gyerekkorom egyik legnagyobb traumája :D Cronenbergnek és csapatának sikerült körülbelül olyan meghökkentőre készíteni ezt az átiratot, mint amilyen az 1958-as film volt a maga korában.

 
portal91   2016. 06. 26.

Egyik kedvenc filmem, nagyon jó!! Mindig is szerettem, amikor a főhős vagy gonosz fejlődik a film alatt még el nem éri a végső formáját. Nagyon hatásos egy film lett és Goldblum kiváló!

Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
Geena Davis
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
Geena Davis
 

Beválasztották egy különleges listába az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz-ba.

(Norbi)
 

A film Kurt Neumann A légy (1958) című filmjének feldolgozása.

(ps)
 

Goldblum írt egy levelet Vincent Price-nak, az 1958-as A légy című film főszereplőjének, amelyben az új feldolgozást ajánlotta a színésznek. "Remélem ugyan annyira tetszeni fog, mint amennyire nekem tetszett az Ön filmje," - írja levelében Goldblum. Price el is ment a vetítésre és válaszolt is a levelére: "Csodálatos, egy bizonyos pontig... de túl messzire ment."

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.