Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
43
Képek
1
Videók
Egyenesen át
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

90es evek elejenek tipikus megoszto filmje, az akkoriban a szarnyaikat bontogato nagyagyuk egy elismert rendezo alatt mutathattak meg, h mit tudnak. A halalrol, halalkozeli elmenyekrol szolo film, ami sajnos aldozatul esett Schumacher tulzott alapossaganak, igy tul lassu es vontatott lett, mindenfele porges es lendulet nelkul.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 07.

Mi történik a halál után?

Annak idején kimaradt ez a film, ám mire nem jó egy remake, ha nem arra, hogy egy elfeledett filmet elővegyen az ember. Az Egyenesen át pont ennek az esete. A film alapötlete még mai szemmel is érdekesnek mondható: megtapasztalni a halált, járni a túlvilágon (persze csak pár perc erejéig) választ kapva az örök kérdésre: vajon mi vár ott ránk? Aztán jön az, ahogy a szereplők már-már gyerekesen próbálják egymást túllicitálni: pár másodperccel tovább halottnak lenni, mintha ez valami idétlen rekordkísérlet lenne. Az tény mondjuk, hogy Schumacher egy, a korban nagyon is neves szereplőgárdát tudott összehozni (Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon). Ám számomra ez az egész valahogy mégsem... több»


 
dailyfilmsan   2018. 07. 13.

Érdekes volt meg jó volt de sajnos hiányzott belőle a lendület. Láttam hogy próbálkozik a film de nem érte el a várt hatást, de lehet csak nálam nem sikerült. Ami még nem tetszett az a végső bűnbocsánatosdi megoldás. Ennek se eleje nem volt,se vége jobban is kidolgozhatták volna. Amúgy nézhető volt.

 
sabnock666   2018. 08. 30.

Véleményes, és megosztó egy film, zseniális szereposztással, akkor még fiatal tehetségekkel, akik mind-mind elértek valamit filmes karrierjük során.... Julia Roberts, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, William Baldvin és Oliver Platt azért még ma is eladható nevek. Inkább thriller, de azért felborzolta az idegeket, és elgondolkoztató volt. A 90-es években szerintem több jó produkció készült, ez is egy kis gyöngyszem. Ajánlott kategória mindenképpen.

 
Kriszta   2015. 05. 22.

"Jó nap ez a halálra!" Érdekes ötlet ez a film, viszont nekem egy kicsit jobban elment thrillerbe, mint amennyire szerettem volna. Mindenesetre a szereposztás szuper, az ötlet elgondolkodtató, szóval minimum egyszer érdemes megnézni.

Kiefer Sutherland
Julia Roberts
Kiefer Sutherland
 
A Flatliners olyan film, amibe még csak ennyire sem szabad belegondolni, hanem átadni magunkat az izgalmasabb szakaszoknak - és akkor talán komolyabb károsodás nélkül térhetünk vissza két órányi agyhalál után az életbe.

4,5/10 több»
 
Az Egyenesen át a 80-as évek végi, 90-es évek eleji atmoszférát tökéletesen hozta, ami az évtized(ek) rajongóinak külön fűszer a szórakozáshoz. Mindenképpen ajánlott alkotás a misztikus thriller kedvelőinek. 7,5/10 több»

A film összbevétele 61 490 000 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Filardi akkor határozta el, hogy megírja a film forgatókönyvét, amikor az egyik barátja átélt egy halálközeli élményt. Ezt követően komoly kutatómunkába kezdett és több olyan ember beszámolóját is meghallgatta, akik hasonló "élményeket" éltek át.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Nicole Kidman felmerült lehetőségként Rachel Mannus szerepére, amit végül Julia Roberts kapott.

(rbernadett)
 

Annak ellenére, hogy a szereplők mind orvostanhallgatók, akik tanulmányaik ugyanazon szakaszán járnak, valójában Kevin Bacon sokkal idősebb, mint a szereplőgárda többi tagja.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.