Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Egyenesen át (1990)

Flatliners
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
43
Képek
1
Videók

Galéria (43)

Kiefer Sutherland
Julia Roberts
Kiefer Sutherland

Videók (1)

 
JRD   2022. 10. 10.

legújabb vélemény

1

Egy film az akkor még szinte gyerekcipőben járó színészekkel, akikben már ott csillogott a tehetség. Érdekes, kevésbé ijesztő de elgondolkodtató történet. Nézd meg, érdemes! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

1

Véleményes, és megosztó egy film, zseniális szereposztással, akkor még fiatal tehetségekkel, akik mind-mind elértek valamit filmes karrierjük során.... Julia Roberts, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, William Baldvin és Oliver Platt azért még ma is ela... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 07.

0
Mi történik a halál után?

Annak idején kimaradt ez a film, ám mire nem jó egy remake, ha nem arra, hogy egy elfeledett filmet elővegyen az ember. Az Egyenesen át pont ennek az esete. A film alapötlete még mai szemmel is érdekesnek mondható: megtapasztalni a halált, járni a tú... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 13.

0

Érdekes volt meg jó volt de sajnos hiányzott belőle a lendület. Láttam hogy próbálkozik a film de nem érte el a várt hatást, de lehet csak nálam nem sikerült. Ami még nem tetszett az a végső bűnbocsánatosdi megoldás. Ennek se eleje nem volt,se vége jobban is kidolgozhatták volna. Amúgy nézhető volt.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

0

90es evek elejenek tipikus megoszto filmje, az akkoriban a szarnyaikat bontogato nagyagyuk egy elismert rendezo alatt mutathattak meg, h mit tudnak. A halalrol, halalkozeli elmenyekrol szolo film, ami sajnos aldozatul esett Schumacher tulzott alapossaganak, igy tul lassu es vontatott lett, mindenfele porges es lendulet nelkul.

 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 09.

0

Izgalmas, érdekes film parádés szereposztással, az adott időszaknak megfelelő effektekkel, viszont bosszantóan semmitmondó filmzenével. Tetszett.

 
Tajti Zsuzsanna   2020. 09. 14.

1

Nagyon mélyről törő érzéseknek enged szabad utat a bűnbánat és a megbocsájtás. Az a vékony határ ami élet és halál között van, sokak fantáziáját megmozgatta már. Ez a film túl mutat azon, hogy a halál pillanatában a megnyugvás és a boldogság élményé... több»

A film összbevétele 61 490 000 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Filardi akkor határozta el, hogy megírja a film forgatókönyvét, amikor az egyik barátja átélt egy halálközeli élményt. Ezt követően komoly kutatómunkába kezdett és több olyan ember beszámolóját is meghallgatta, akik hasonló "élményeket" éltek át.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Nicole Kidman felmerült lehetőségként Rachel Mannus szerepére, amit végül Julia Roberts kapott.

(rbernadett)
 

Annak ellenére, hogy a szereplők mind orvostanhallgatók, akik tanulmányaik ugyanazon szakaszán járnak, valójában Kevin Bacon sokkal idősebb, mint a szereplőgárda többi tagja.

(rbernadett)
 

Julia Roberts és Kiefer Sutherland randizni kezdtek a film forgatásán, amiből később eljegyzés lett. Az eljegyzést végül Julia bontotta fel, aki később Lyle Lovetthez ment hozzá.

(rbernadett)
 

Val Kilmer visszautasította Nelson Wright szerepét, amit így Kiefer Sutherland kapott.

(rbernadett)