Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Álomcsapda
 
Owotonor   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

Elejétől érezni a lappangó, irányító erőt, a ' bogyó mellékhatásai ' résznél jómagam is begörcsöltem már sokadszorra, röhögés ügyileg legalábbis nem a szeles időjárásra értem. Az emlékraktáras átkötések a kiemelkedő atmoszféra, misztikum egyik alappillére. Megvannak a maga hibái, gyenge pontjai de nem törődtem ezekkel, inkább átadtam magam a szakadó hóesésnek, magával sodró cselekménynek, így mondhatni fantasztikusan szórakoztam rajta újbóli alkalommal is, a tél beköszönte előtt.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

Nem volt rossz, sem fenomenális, teljes mértékben a középkategóriába tartozik. Stephen Kingnek sem ez a legizgalmasabb és legjobban megírt regénye így nem is lehet elvárni a filmtől hogy jobbat mutasson a valónál. Ami frusztrált hogy indokolatlan dolgokat cselekedtek a szereplők. A látvány jó volt, de azért örültem volna ha nem egy ánuszban turkáló parazitát írt volna bele háziállatnak King mester a történetébe, mert sajnos túl sokat mutattak az állatka mindennapjairól.... A színészi játékra nem lehet panasz egy percig sem az jól működött.


 
harnas1207   2019. 02. 20.

A könyvet megvettem és voltam olyan balga, hogy előbb megnéztem a filmet. Ami annyira tetszett, hogy nem igazán volt kedvem a lelőtt poénok után elolvasni a regényt. A történet nagyon különleges, és a karakterek is szuperek.

 
sabnock666   2018. 08. 26.

Stephen King zseniális, ez nem lehet vitás. Itt is bizonyítja, hogy milyen jó dolgot írt meg fantasztikus módon, és ezt sikerült is nagyon sikeresen filmre vinni. Zseniális szépek váltják egymást, izgalom van bőven, és a színészek is jól hozzák a rájuk szabott karaktereket. Ajánlott kategória.

 
Bogi   2016. 02. 18.

Nagyon tetszett, egészen addig, ameddig a lény is meg nem mutatja magát. Utána elszáll a hatása. A könyv jobb, mert részletesebb, de nekem a film is tetszett.

A film összbevétele 75 715 436 dollár volt (imdb.com).

 

A Castle Rock Enterainment stúdió 65. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Stephen King 1 dollárért adta el a megfilmesítés jogát.

(kázsé)
 

Thomas Jane azért vállalta a filmet, mert az anyja nagy rajongója Stephen Kingnek.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.