Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Álomcsapda (2003)

Dreamcatcher
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
JRD   2022. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Érdekes, talányos és csak a végén rántja le a leplet a valóságról. Addig csak elmélázol a vélt igazságon. Érdemes megnézni annak ellenére, hogy nem mostani film, hiszen nemsokára a huszadik szülinapját ünnepli a produkció. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 26.

0

Stephen King zseniális, ez nem lehet vitás. Itt is bizonyítja, hogy milyen jó dolgot írt meg fantasztikus módon, és ezt sikerült is nagyon sikeresen filmre vinni. Zseniális szépek váltják egymást, izgalom van bőven, és a színészek is jól hozzák a rájuk szabott karaktereket. Ajánlott kategória.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

0

Nem volt rossz, sem fenomenális, teljes mértékben a középkategóriába tartozik. Stephen Kingnek sem ez a legizgalmasabb és legjobban megírt regénye így nem is lehet elvárni a filmtől hogy jobbat mutasson a valónál. Ami frusztrált hogy indokolatlan dol... több»

 
harnas1207   2019. 02. 20.

0

A könyvet megvettem és voltam olyan balga, hogy előbb megnéztem a filmet. Ami annyira tetszett, hogy nem igazán volt kedvem a lelőtt poénok után elolvasni a regényt. A történet nagyon különleges, és a karakterek is szuperek.

 
uniterra Nézhetetlen  2019. 12. 20.

0
Egy beteg elme hasmenese

Nagyon rossza alma lehetett Setphen Kingnek, hogy ekkora faszsagot almodott s plane hogy meg is irta. Ebbol forgatokonyvet irni, a masik beteg dolog. Csak vegig tekertem, mert mar az elelen gusztustalan volt.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0

Elejétől érezni a lappangó, irányító erőt, a ' bogyó mellékhatásai ' résznél jómagam is begörcsöltem már sokadszorra, röhögés ügyileg legalábbis nem a szeles időjárásra értem. Az emlékraktáras átkötések a kiemelkedő atmoszféra, misztikum egyik alappi... több»

 
András383248   2020. 11. 11.

0
A legjobb rész...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az egyik legjobb rész, amikor megjelenik a hatalmas idegen, a színész nagyon hitelesen át tudja adni a rémületet. Profi!

A film összbevétele 75 715 436 dollár volt (imdb.com).

 

A Castle Rock Enterainment stúdió 65. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Stephen King 1 dollárért adta el a megfilmesítés jogát.

(kázsé)
 

Thomas Jane azért vállalta a filmet, mert az anyja nagy rajongója Stephen Kingnek.

(kázsé)
 

Stephen King egy majdnem halálos balesetből való felépülése közben írta a regényt.

(kázsé)
 

A főszereplők a Maine-beli Derryből származnak, ami egy képzeletbeli város Castle Rock közelében, ahol sok más Stephen King regény is játszódik.

(kázsé)