Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Kiéhezettek (2016)

The Girl with All the Gifts
Filmadatlap
 
26
Szereplők
34
Vélemények
25
Képek
5
Videók
 
Di Canio   2021. 03. 14.

legújabb vélemény

0

Szerencsére nem az a sablon zombis film, várjuk a megfejtést a végéig, de nem világos teljesen, hogy mi miért történt, túl nyitott lett a vége. A szereplők meg a látvány is jó, de a vége annyira nem tetszett.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Nem volt rossz, bár úgy éreztem, hogy kicsit belecsöppentünk a történetbe. Az előzményekről, a miértekről én szerettem volna többet megtudni! A vége is olyan lett, hogy ha sikeres akkor még további részeket lehet belőle csinálni.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

0

A film sejtelmesen nyit. Kapunk pár információfoszlányt amiből kikövetkeztetjük hogy zombis film vár ránk. A stílustól eltérva nem 100% -ban a megszokott séma alapján működik a film ami felüdülés. A fertőződés oka is más mint általában. Sok ötletes... több»

 
Lamboh   2017. 10. 16.

0

Mást vártam. Még mindig nem igazán tudom ezt a filmet hová tenni, pedig most már jó ideje, hogy megnéztem. Érdekes volt, kíváncsivá tett, aztán meg hoppon maradtam.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Nem tetszett, mert a képi világ nem nyerte el a tetszésemet. Nem lett olyan, mint amire készültem. Nem jó színészeket választottak ki, legalábbis szerintem... A legvége pedig, hát, hogy is mondjam, több mint furcsa.

 
Szilonka   2020. 01. 27.

0

Az tetszett filmben, hogy ellentmond a korábbi zombis történeteknek. Volt benne érzelem is, amellett hogy végig izgalmas volt.

 
VvV   2018. 12. 27.

0

Érdekes a történet maga, de sok kérdésre nem kaptunk választ. Túl titokzatos a kór, de a hangulata rendben van.

Galéria (25)

Paddy Considine
Gemma Arterton
Fisayo Akinade
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Fisayo Akinade
Glenn Close
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Paddy Considine
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua

Videók (5)

A film összbevétele 4 086 096 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 124 015 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 699 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

rendező elmondta, hogy a Gareth Edwards Monsters című filmje inspirálta. A rendező személyesen is találkozott Edwards-szal a forgatás megkezdése előtt.

(hp )
 

Glenn Close sógornője nagy rajongója a zombifilmekben, és mindig is szeretett volna szerepelni egyben. Ebben a filmben végre lehetősége nyílt rá.

(hp )
 

A Kiéhezettek rendező második nagyjátékfilmje.

(hp )
 

A Kiéhezettek Sennia Nanua filmes debütálása.

(hp )
 

A film M.R. Carey azonos című regénye alapján készült.

(ps)
 

Néhány jelenetet Shirleyben forgattak az elhagyatott elektromos erőmű területén.

(ps)
 

A legtöbb jelenetet Birminghamben és West Midland megyében forgatták.

(ps)
 
Egy szépen fényképezett, sajátos atmoszférával rendelkező horrorfilm, cuki gyermekfőszereplővel, meg egy csipet, tipikus angol humorral. A zsáner rajongóinak csak ajánlani tudom. több»
 
Azon túl, hogy kielégíti a tini célközönség eszképista vágyait, a Kiéhezettek egyben bizonyítja is saját mondanivalóját, mely szerint a „régen minden jobb volt” filozófia leginkább a világ természetes változásainak nem értéséből fakad. Ezúttal ugyanis sikerült frisset és ütőset mutatni a zombifilm rengeteg jó és rossz mozit számláló, fél évszázados műfajában. több»
 
Egy jól kimunkált, sokrétű darabbal állunk szemben, ami végre friss vért pumpál a műfaj szikkadt vénáiba. Ideje volt már. több»