Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Kiéhezettek (2016)

The Girl with All the Gifts
Filmadatlap
 
26
Szereplők
34
Vélemények
25
Képek
5
Videók

Galéria (25)

Paddy Considine
Gemma Arterton
Fisayo Akinade
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Fisayo Akinade
Glenn Close
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Paddy Considine
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua

Videók (5)

 
Di Canio   2021. 03. 14.

legújabb vélemény

0

Szerencsére nem az a sablon zombis film, várjuk a megfejtést a végéig, de nem világos teljesen, hogy mi miért történt, túl nyitott lett a vége. A szereplők meg a látvány is jó, de a vége annyira nem tetszett.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Nem volt rossz, bár úgy éreztem, hogy kicsit belecsöppentünk a történetbe. Az előzményekről, a miértekről én szerettem volna többet megtudni! A vége is olyan lett, hogy ha sikeres akkor még további részeket lehet belőle csinálni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Nem tetszett, mert a képi világ nem nyerte el a tetszésemet. Nem lett olyan, mint amire készültem. Nem jó színészeket választottak ki, legalábbis szerintem... A legvége pedig, hát, hogy is mondjam, több mint furcsa.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

0

A film sejtelmesen nyit. Kapunk pár információfoszlányt amiből kikövetkeztetjük hogy zombis film vár ránk. A stílustól eltérva nem 100% -ban a megszokott séma alapján működik a film ami felüdülés. A fertőződés oka is más mint általában. Sok ötletes... több»

 
Lamboh   2017. 10. 16.

0

Mást vártam. Még mindig nem igazán tudom ezt a filmet hová tenni, pedig most már jó ideje, hogy megnéztem. Érdekes volt, kíváncsivá tett, aztán meg hoppon maradtam.

 
Szilonka   2020. 01. 27.

0

Az tetszett filmben, hogy ellentmond a korábbi zombis történeteknek. Volt benne érzelem is, amellett hogy végig izgalmas volt.

 
harnas1207   2018. 11. 22.

0

Igazi elgondolkodtató, elvont film. Pont ezt vártam tőle, de sajnos rossz értelmben. Elő akartak rukkolni egy olyan sztorival, hogy az ember fogja a fejét és tátva maradjon a szája. Szerintem ez nem sikerült.

A film összbevétele 4 086 096 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 124 015 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 699 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

rendező elmondta, hogy a Gareth Edwards Monsters című filmje inspirálta. A rendező személyesen is találkozott Edwards-szal a forgatás megkezdése előtt.

(hp)
 

Glenn Close sógornője nagy rajongója a zombifilmekben, és mindig is szeretett volna szerepelni egyben. Ebben a filmben végre lehetősége nyílt rá.

(hp)
 

A Kiéhezettek rendező második nagyjátékfilmje.

(hp)
 

A Kiéhezettek Sennia Nanua filmes debütálása.

(hp)
 

A film M.R. Carey azonos című regénye alapján készült.

(ps)
 
Mike Carrey általános rajongásnak örvendő zombis regényéből a mozifilmes talajon még ismeretlen Colm McCarthy készített korrekt, gondolatgazdag adaptációt. A történet felvetései is meggyomrozzák az embert, de mozgóképen látni mindezt még felkavaróbb. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Gyors zombiteszt: a központozós poént értjük? Igen? Jó, haladjunk, itt van egy zseniális élőhalottas mozi, mi ez, ha nem bréking nyúz? Kiéhezettek. Kritika. több»
 
Azon túl, hogy kielégíti a tini célközönség eszképista vágyait, a Kiéhezettek egyben bizonyítja is saját mondanivalóját, mely szerint a „régen minden jobb volt” filozófia leginkább a világ természetes változásainak nem értéséből fakad. Ezúttal ugyanis sikerült frisset és ütőset mutatni a zombifilm rengeteg jó és rossz mozit számláló, fél évszázados műfajában. több»