Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Kiéhezettek (2016)

The Girl with All the Gifts
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
25
Képek
5
Videók
Kiéhezettek
Paddy Considine
Gemma Arterton
Fisayo Akinade
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Sennia Nanua
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Fisayo Akinade
Glenn Close
Gemma Arterton
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Paddy Considine
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Glenn Close
Sennia Nanua
Sennia Nanua
 
Szilonka   2020. 01. 27.

legújabb vélemény

Az tetszett filmben, hogy ellentmond a korábbi zombis történeteknek. Volt benne érzelem is, amellett hogy végig izgalmas volt.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nem volt rossz, bár úgy éreztem, hogy kicsit belecsöppentünk a történetbe. Az előzményekről, a miértekről én szerettem volna többet megtudni! A vége is olyan lett, hogy ha sikeres akkor még további részeket lehet belőle csinálni.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

A film sejtelmesen nyit. Kapunk pár információfoszlányt amiből kikövetkeztetjük hogy zombis film vár ránk. A stílustól eltérva nem 100% -ban a megszokott séma alapján működik a film ami felüdülés. A fertőződés oka is más mint általában. Sok ötletes dolgot vonultat fel, mégis lapos marad a film. Sajnos ez a karakterek miatt van. Egysíkú karaktereket kapunk csak az amúgy felturbózott atmoszférába. Ez pedig lelombozó. Egyszer meg lehet nézni a filmet de ne nagy elvárásokkal mert akkor csalódást okoz majd.

 
Lamboh   2017. 10. 16.

Mást vártam. Még mindig nem igazán tudom ezt a filmet hová tenni, pedig most már jó ideje, hogy megnéztem. Érdekes volt, kíváncsivá tett, aztán meg hoppon maradtam.

 
VvV   2018. 12. 27.

Érdekes a történet maga, de sok kérdésre nem kaptunk választ. Túl titokzatos a kór, de a hangulata rendben van.

 
Egy szépen fényképezett, sajátos atmoszférával rendelkező horrorfilm, cuki gyermekfőszereplővel, meg egy csipet, tipikus angol humorral. A zsáner rajongóinak csak ajánlani tudom. 9/10 több»
 
Azon túl, hogy kielégíti a tini célközönség eszképista vágyait, a Kiéhezettek egyben bizonyítja is saját mondanivalóját, mely szerint a „régen minden jobb volt” filozófia leginkább a világ természetes változásainak nem értéséből fakad. Ezúttal ugyanis sikerült frisset és ütőset mutatni a zombifilm rengeteg jó és rossz mozit számláló, fél évszázados műfajában. több»
 
Egy jól kimunkált, sokrétű darabbal állunk szemben, ami végre friss vért pumpál a műfaj szikkadt vénáiba. Ideje volt már. 8/10 több»

A film összbevétele 4 086 096 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 124 015 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 699 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

rendező elmondta, hogy a Gareth Edwards Monsters című filmje inspirálta. A rendező személyesen is találkozott Edwards-szal a forgatás megkezdése előtt.

(hp)
 

Glenn Close sógornője nagy rajongója a zombifilmekben, és mindig is szeretett volna szerepelni egyben. Ebben a filmben végre lehetősége nyílt rá.

(hp)
 

A Kiéhezettek rendező második nagyjátékfilmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.