Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
1
Videók
A gömb
 
HETEDIK   2019. 06. 03.

legújabb vélemény

Mai napig hátborzongató scifi remek szereposztással, Dustin Hoffman pedig itt is zseniálisat alakít. Barry Levinson nyomasztó légkört teremt, az óriás tintahalas rész a kedvencem. Mint oly sok film, ennek is a vége lett elszúrva, pedig ha az nincs, simán öt csillagos lehetne. Azonban ez mit sem számít, hisz így is kultfilm lett belőle!

 
Márton   2019. 01. 31.

a nap véleménye

A néző kíváncsiságára épít a Gömb

Az 1998-ban készített A gömb című sci-fi kalandfilm régen nagy kedvencem volt, bár már jó pár év eltelt azóta hogy nem láttam, ezért jelenlegi véleményem leírása előtt, úgy gondoltam felelevenítem emlékeimben hogy milyen is volt jelen filmünk! Gondolom sokan vannak úgy azzal, hogy ha egy régen megtekintet filmet elővesznek újra, nem minden esetben adja vissza azt a fajta élvezetet, ami régebben megvolt az adott filmnél, nos én pont így jártam A gömbnél! Félreértés ne essék, jómagam még mindig egy jó filmnek tartom, csak valami elveszett számomra belőle az évek folyamán! A film Michael Crichton (1942-2008) 1987-ben készült regényéből készült (ami anno 1992-ben nálunk is megjelent)! Jómagam k... több»


 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nagyon régóta szeretem ezt a filmet és nem kopik a varázsa a sokadik megtekintés után sem. A legendás színészek nagyon jól azonosulnak a szerepükkel és ez egy igazán izgalmas sci-fi.

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

A szereplőválogatás magáért beszél, nagyszerű dramaturgiával és kiváló jelenetekkel teli, igazi jó kikapcsolódást nyújt és tanulságos is egyben. Érdekes film, látványos jelenetekkel.

 
tilino   2017. 02. 18.

Számomra a Gömb még misztikus sci-fi kategóriában is átlép egy határt, ami miatt mát túllő a célon, és túlzottá válik a nem valós történet. Elmegy egy olyan irányba ahol teljesen elveszti a hitelességét, ezáltal a figyelmünket sem köti le.

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Sharon Stone
Dustin Hoffman
Liev Schreiber
Peter Coyote
Dustin Hoffman
Sharon Stone
Dustin Hoffman
Sharon Stone
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Samuel L. Jackson
Liev Schreiber
Samuel L. Jackson
Sharon Stone
Liev Schreiber
Samuel L. Jackson
Dustin Hoffman

A film összbevétele 13 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film befejezése sok kritikát kapott.

(HETEDIK )
 

A filmet tesztközönségnek is levetítették.

(HETEDIK )
 

Az első olyan film, ahol lemodellezték, hogy mi történne, ha beszippantana egy fekete lyuk.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.