Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81
Filmadatlap
 
25
Szereplők
28
Vélemények
24
Képek
2
Videók
 
petraszab   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

Sokan dicsérik, de belőlem sem váltott ki túl sok érzelmet, félelmet meg pláne nem. Kicsit logikátlan lépések vannak benne.

 
Deku   2017. 07. 25.

Szeretem az ilyen feszült félelemkeltő horror filmeket de ez nem lett elég erős és félelmetes. Eme alkotás nem lett túl vonzó jelenés számomra de azért nem olyan rossz. A története eléggé megkapó és fantasztikus lenne de nem lett.


 
dailyfilmsan   2018. 10. 24.

Szerintem ez elég jó zombis film. Nincs benne fölösleges bugyuta részlet és nincs olyan érzésed sem hogy a szereplőket csak a csoda tartja életben. Nagyon jó előkészítés amúgy a következő részhez. Nem mellesleg a szereplők is nagyon hitelesek. Valahogy így képzelem el én is a zombi apokalikszist.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Imádom a zombis filmeket, és ez teljesen olyan volt, mint vártam egy ilyesmi filmtől. Izgalmas volt, peregtek az események, végig lekötötte a figyelmem. Az egyik legjobb film a kategóriájában, megéri megnézni

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Végre egy zombis film ahol rohadnak a zombik :D Érdekes az alap szituáció, az meg még tovább javít rajta hogy végre nem 'Muricát támadja a jó isten. Alap zombis film.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Szuper kis film, apokaliptikus képsorokkal megspékelve...valóságosnak hat, és ez sokat számít, mert könnyebben beleélheted magad a filmbe. Aki szereti a zombis horrort, kötelező darab!

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

Szeretem az ilyen hasonló világvégés, zombiszerű horrorfilmeket, de ez valahogy nem jött át számomra sajnos. Végig unatkoztam, na jó, egy-két jelenettől eltekintve. A színészgárda jó, de ez sajnos kevés ebben az esetben.

A film összbevétele 37 654 970 dollár volt (imdb.com).

 

Az ismert író Stephen King nagy rajongója a filmnek, ezért is vásárolta meg annak idején a New York-i filmes bemutatásának a jogait!

(Márton)
 

A film bekerült az Empire Magazin olvasói által megszavazott "minden idők 301 legjobb filmje" közé, 299-ik helyezettként.

(phanzetomox)
 

Cillian Murphy a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

A filmbéli vírus tulajdonképpen nem öli meg az áldozatokat, mint a legtöbb zombi filmben, csak felerősíti a bennük amúgy is meglévő haragot.

(kázsé)
 

A londoni jelenetek forgatásához délután 4-kor lezárták az utakat és 1 óráig forgattak. Mivel tudták, hogy ez nagy felháborodást fog kiváltani az autósok között, ezért néhány nagyon vonzó hölggyel jelentették be a dolgot, köztük a rendező, Danny Boyle lányával. Az autósok jól fogadták.

(kázsé)
 

A jelenetet, amiben Jim, Selena, Frank és Hannah ünnepelnek, 2001 szeptember 11.-én forgatták.

(kázsé)
 

Ewan McGregor és Ryan Gosling is esélyes volt Jim szerepére.

(kázsé)
 

A kórházi jeleneteket egy igazi kórházban forgatták, ami csak hétköznapokon van nyitva. Az üzemeltetők hétvégén kiadják az épület filmforgatásokhoz, az ebből befolyó pénzt pedig jótékonyságra fordítják.

(kázsé)
 

Christopher Eccleston és a filmbeli többi katona egy három napos kiképzésen esett át, hogy hitelesen játszhassák a szerepüket.

(kázsé)
 
Ez a produkció nem csak egy lesajnáló "baromi jó a 9 milliós büdzsé ellenére is" értékelést érdemel, ugyanis ezt félretéve is az egyik legmeghatározóbb alkotás tudott lenni a műfajában. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.