Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
74
Vélemények
27
Képek
2
Videók
Legenda vagyok
Will Smith
Will Smith
 
Érdeklődő   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Kifejezetten jó

Nem mondható egyedi ötletnek a film mondanivalója, de a történet folyamatosan fenn tartja a néző figyelmét. Will Smith jól alakítja a szerepét, egy olyan helyzetben, ami igen csak reménytelennek tűnik. Érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 07. 15.

Az ilyen kevés szereplős filmben általában kételkedek, ennél is így volt viszont csalódnom kellett mert nagyon remek lett. A rettegés is igen kiválóan jelen van a filmben.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 04. 21.

Will Smith, a legenda, vagyis a föld megmentője... utolsó nagy cselekedete!!!

Még a moziban néztem meg először ezt a posztapokaliptikus horrorfilmet, persze azóta számos alkalommal láttam, és csak utána jöttem rá, hogy a rendező Francis Lawrence nevéhez fűződik, aki Az éhezők viadala trilógia atyja egyben, vagy éppen, ami jobban hasonlít a Legenda vagyok című alkotásra, a Constantine, a démonvadász. Mindig is szerettem, és jó párszor foglalkoztatott, hogy az ember mégis miképp oldaná meg, vagy próbálná meg az ilyesfajta "világvége" borzalmakat feldolgozni, és tenni ellene, főleg, ha évek után is a legjobb barátja egy kutya, és emberi jelenlétnek nyoma sincs. Ezért is emelném ki azokat a jeleneteket, amik számomra sokat jelentenek, és mélyen megragadtak bennem, mivel v... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

Will Smith színészként is énekesként is a toppon van. A történet érdekes, bár néha már nekem sok ez a zombi dolog, de az újfajta köntös bejött. A kezdetek bemutatása picit hiányzott.

 
Thibo84   2016. 06. 22.

Will Smith bebizonyította, hogy egyedül is képes elvinni a hátán egy filmet.

 
Ha nem is foglal helyet valószínűleg senki kedvencei között, mégis egy olyan produkció, amelyhez időről időre nyugodt szívvel vissza lehet térni. több»

A film összbevétele 585 349 010 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 150 millió dollár volt és jelenleg 585 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmben az épületeket benövő gyomokat Floridából szállították.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A Warner Bros stúdió 310. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.