Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
1
Videók
I Am Mother
 
Cliff Booth   2019. 09. 22.

A film első fele még fenntudja tartani az érdeklődést, de aztán szépen lassan leül a cselekmény, és átmegy egy vontatott és lassú sci-fi-be.

 
Balogh Zoltán   2019. 10. 10.
Az év sci-fije...

Nem is gondoltam volna hogy ilyen hosszú, hisz végig lekötött. Jó a story és a kivitelezés. Sci-Fi rajongóknak kötelező. Nagyon jó szinészi játék mindkét szereplőtől. A felíraton lenne mit javítani.


 
Farkas Árpád   2019. 06. 26.
Sci-fi kedvelőknek kötelező...

Az utóbbi hónapok legjobb sci-fi termése. Biztos sok mindenki unalmasnak fogja tartani, mert ebben a filmben nem hal meg 2 percenként egy Földi, vagy egy földönkívüli. De nagyon komoly elgondolkodtató darab.... Pici költségvetéssel, mindössze 2 élő színésszel nagyszerűt alkottak.

 
Mindenképpen ajánlott megtekintésre a Netflix legújabb üdvöskéje, főleg azok számára, akik a sci-fi introvertáltabb oldalába szerelmesedtek bele a műfajjal való első találkozásuk idején, mert nincs szó arról, hogy egy rossz alkotás lenne az I Am Mother, csak fájóan biztonsági. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.