Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

X-akták: Hinni akarok (2008)

The X Files: I Want to Believe
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
miklosvaridori   2017. 06. 14.

legújabb vélemény

A sorozatot sem tudtam megunni, ezért a film is nagyon bejött, többször is láttam. Tetszenek a karakterek. Jók a jelenetek, a párbeszédek, és úgy általában az egész film.

 
dulkap   2015. 07. 03.

Sajnos ez már nem az az X-akták, amit anno a tv-ben láttunk. Inkább sci-fi, mint misztikus film ez. Én viszont pont a misztikus, megmagyarázhatatlan dolgok miatt szerettem régen nézni. Egy közepes thrillernek elmegy.


 
ZsoltSon   2015. 06. 29.

Jó kis sztori volt, jobban tetszett, mint az első X-akták film, szerintem rejtelmesebb volt, jobban rájátszott az igazi X-akták érzésre, meg félelmetesebb is volt nekem. De lehet, csak azért, mert ezek a típusú történetek engem jobban megijesztenek.

 
petera050   2015. 02. 06.

Kicsit alacsony költségvetésűnek tűnt nekem ez a film, plusz amikor készült már nem is volt nagy X-akták láz, nem tudom, mennyi értelme volt felújítani ezt, mert már szerintem nincs meg igazán a rajongótábora, amolyan lejárt lemez.

Gillian Anderson
Gillian Anderson

A film összbevétele 68 369 434 dollár volt (imdb.com).

 

David Duchovny nem szerette az álszakállát - viszketett tőle az arca.

(kázsé)
 

Billy Connolly véres könnyeit számítógéppel generálták.

(kázsé)
 

Egy időben Rob Bowman, az első mozifilm rendezője is érdekelt volt a film megrendezésében.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.