Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Árok (2020)

Underwater
Filmadatlap
 
18
Szereplők
37
Vélemények
9
Képek
6
Videók
Árok

Galéria (9)

Kristen Stewart

Videók (6)

 
Caravaggio1978   2021. 10. 10.

legújabb vélemény

0
A bemutató túl jó lett

Igazándiból jól szórakoztam, szerintem túl sötét volt a film, koncentrálni kellett rá, hogy tudjam, mi micsoda, kicsoda. Nagyon nem jöttem lázba a film közben, sokkal, de sokkal jobbat lehetett volna kihozni ebből a történetből, sajnos ez egy kicsit kusza, sötét, és icipicit bugyuta mozi lett. Ezért nem kellett volna tüsire vágnia a haját a főhősnőnek.

 
indingo   2020. 01. 11.

1

Vincent Cassel neve általában egyenlő a minőséggel. Na itt nagyon mellé nyúlt. Értelmetlen történet, végig sötétben játszódik, néhol az sem látszódott, hogy mi történik.

 
7ETEDIK   2020. 01. 09.

1

Rég láttam ennyire [email protected] filmet moziban utoljára. Már megint rászedik az embert az előzetessel, amit meg kapunk, majdnem egyenlő a nullával. Bár nem volt jó előjel Eubank neve, meg, hogy már 3 éve dobozban volt a film, de tettem vele egy próbát. Krist... több»

 
Szilonka   2020. 01. 27.

1

Kristen Stewartot megértem miért akar inkább a kamera másik oldalára állni. A film elég butácska volt a tengerfenéken való sétálgatással.

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

1

Nagyjából olyan volt, mint amire számítottam. Illetve bizonyos szemszögből jobb, bizonyos szemszögből gyengébb. Hangulata és a szörnyek tényleg egész jók voltak, de valahogy nem tudott úgy lekötni, mint amennyire szerettem volna.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 04.

0

Sajnos sablon, vagy más néven kifejezetten tucat katasztrófafilm, megspékelve vízalatti szörnyekkel. Nem indult be igazán, és nem is volt sok értelme. Sötét, szinte nem látható képsorok és igen gyenge alakítások. Gyenge minden szempontból. Horror? Nyomokban tartalmazott.

 
elekm90   2021. 01. 01.

0

Jó volt az első 10 perce, azonban sajnos hamar sablonossá vált, és egy olcsó Alien/Life/Háborgó mélység klón lett. Szépen volt felvéve, meg lehetett nézni, de semmi újat nem tudott mutatni. A karakterek jobbá tehették volna, de nem voltak túl mélyek (T. J. Miller pedig egyenesen idegesített).

A film összbevétele 40 866 619 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 78 914 565 forintot termelt. A hazai mozik összesen 50 666 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Árok William Eubank rendező első korhatáros filmje.

(hp)
 

A Fox felvásárlása miatt a Disney jócskán eltolta az eredetileg tervezett premierdátumot. Az Árok több mint három évvel azt követően került a mozikba, hogy az alkotók leforgatták a filmet.

(hp)
 

Kristen Stewart karrierje során először borotválta le a fejét kopaszra egy filmszerep kedvéért.

(hp)
 

A filmet teljes egészében New Orleansban, Lousiana államban forgatták.

(hp)
 

A filmet eredetileg a 20th Century Fox forgalmazta volna, azonban mivel a Disney felvásárolta a céget, így már az ő szárnyaik alatt debütál a produkció. Az Árok ezzel azon ritka Disney-filmek közé csatlakozott, melyek R-korhatárral kerültek a mozikba.

(hp)
 
Az Árok garantálja azt, hogy az akció-thiller-horror-sci-fi filmes műfajok keverékét szerető nézőt kikapcsolja. több»
 
Ha legalább nem ráznák a kamerát annyira az óceánfenéken, hogy ne lehessen semmit látni, plusz nem felejtenek el átélhető drámát fecskendezni bele, egy rossz szavunk sem lenne az Árokra. Így viszont értjük, miért tologatták három évig a premierjét. több»