Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Árok (2020)

Underwater
Filmadatlap
 
19
Szereplők
32
Vélemények
9
Képek
7
Videók
Árok
 
belavagyok   2020. 09. 26.

legújabb vélemény

Vincent Cassel egy karizmatikus színész, de ezt a filmet ő sem tudta megmenteni. Elég tucat történet lett, nem valami emlékezetes.

 
indingo   2020. 01. 11.

Vincent Cassel neve általában egyenlő a minőséggel. Na itt nagyon mellé nyúlt. Értelmetlen történet, végig sötétben játszódik, néhol az sem látszódott, hogy mi történik.


 
HETEDIK   2020. 01. 09.

Rég láttam ennyire sz@r filmet moziban utoljára. Már megint rászedik az embert az előzetessel, amit meg kapunk majdnem egyenlő a nullával. Bár nem volt jó előjel Eubank neve meg hogy már 3 éve dobozban volt a film, de tettem vele egy próbát. Kristen ... több»

 
Szilonka   2020. 01. 27.

Kristen Stewartot megértem miért akar inkább a kamera másik oldalára állni. A film elég butácska volt a tengerfenéken való sétálgatással.

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

Nagyjából olyan volt, mint amire számítottam. Illetve bizonyos szemszögből jobb, bizonyos szemszögből gyengébb. Hangulata és a szörnyek tényleg egész jók voltak, de valahogy nem tudott úgy lekötni, mint amennyire szerettem volna.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 04.

Sajnos sablon vagy más néven kifejezetten tucat katasztrófa film,megspékelve vízalatti szörnyekkel.Nem indult be igazán,és nem is volt sok értelme.Sötét,szinte nem látható képsorok,és igen gyenge alakítások.Gyenge minden szempontból.Horror?Nyomokban tartalmazott.

 
Jackynee   2020. 09. 03.

Tucathorror Kristen Stewart előadásában

Voltak jó pillanatai? Igen. Voltak megrázó pillanatai? Igen. Jó volt a film? Nem! Kristen Stewart a szememben sosem lesz jó színész, az Alkonyatban és a Rideg világban sem mutatta meg rejtett színészi képességeit. Ezzel a fehér, rövid hajjal pedig in... teljes kritika»

Kristen Stewart

A film összbevétele 40 866 619 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 78 914 565 forintot termelt. A hazai mozik összesen 50 666 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Árok William Eubank rendező első korhatáros filmje.

(hp )
 

A Fox felvásárlása miatt a Disney jócskán eltolta az eredetileg tervezett premierdátumot. Az Árok több mint három évvel azt követően került a mozikba, hogy az alkotók leforgatták a filmet.

(hp )
 

Kristen Stewart karrierje során először borotválta le a fejét kopaszra egy filmszerep kedvéért.

(hp )
 

A filmet teljes egészében New Orleansban, Lousiana államban forgatták.

(hp )
 

A filmet eredetileg a 20th Century Fox forgalmazta volna, azonban mivel a Disney felvásárolta a céget, így már az ő szárnyaik alatt debütál a produkció. Az Árok ezzel azon ritka Disney-filmek közé csatlakozott, melyek R-korhatárral kerültek a mozikba.

(hp )
 

Az Árok forgatása 2017. márciusa és májusa között zajlott.

(hp )
 
Ha legalább nem ráznák a kamerát annyira az óceánfenéken, hogy ne lehessen semmit látni, plusz nem felejtenek el átélhető drámát fecskendezni bele, egy rossz szavunk sem lenne az Árokra. Így viszont értjük, miért tologatták három évig a premierjét. több»
 
Meggyőződésem, hogy az ördög a részletekben rejlik, de aki csak egy újabb agykikapcsolós, látványos kaiju eiga filmre vágyik, és nem zavarja a felszínesség, annak jó szórakozást hozzá! több»
 
Az Árok nem váltja meg a világot, de nem is ez volt a célja. Ami a célja volt, azt viszont tisztességesen hozza a végéig. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.