Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
62

Árok (2020)

Underwater
Filmadatlap
 
19
Szereplők
25
Vélemények
9
Képek
7
Videók
Árok
Kristen Stewart
 
Bedecs.hu   2020. 06. 02.

legújabb vélemény

Nem rossz, tetszett, DE...

... lényegében ez egy vízalatti Alien másolat, legalábbis sok jelenet engem azokra a klasszikusokra emlékeztetett.

 
Szilonka   2020. 01. 27.

Kristen Stewartot megértem miért akar inkább a kamera másik oldalára állni. A film elég butácska volt a tengerfenéken való sétálgatással.


 
indingo   2020. 01. 11.

Vincent Cassel neve általában egyenlő a minőséggel. Na itt nagyon mellé nyúlt. Értelmetlen történet, végig sötétben játszódik, néhol az sem látszódott, hogy mi történik.

 
drg0602   2020. 02. 11.

Bemutató alapján, sokkal többet vártam ettől filmtől! Nagyon egyszerű stori, sokszor tényleg nem látni semmit a filmből, buta, kevés párbeszéd. És persze ami legfurcsább, hogy nem tudtam semmit meg az idegen lényről. Sajnos moziba láttam, pedig otthon bőven elég lett volna megnézni. 5/10 részemről.

 
HETEDIK   2020. 01. 09.

Rég láttam ennyire sz@r filmet moziban utoljára. Már megint rászedik az embert az előzetessel, amit meg kapunk majdnem egyenlő a nullával. Bár nem volt jó előjel Eubank neve meg hogy már 3 éve dobozban volt a film, de tettem vele egy próbát. Kristen Stewart neve amúgy is garancia a fosra, fogalmam sincs ennek az antiszínész rüfkének mi köze van még a mai napig mozifilmekhez. Most is nézhetjük másfél órán keresztül életunt fejét, valamint félig tátott száját. Még jó hogy van mellette néhány igazi színész is...a szörnyek borzasztó gagyik, a tengerfenékes jelenetekből alig látszik valami, arról már nem is beszélve, 11 km mélyen vígan szaladgálnak egy szál szkafanderben...a légkör néhol nyomasztó, talán ez az egyetlen pozitívum. Értőbb kezek alatt no meg misz tátottszáj nélkül ezerszer többet ki lehetett volna hozni a filmből. Îgy ez csak egy összecsapott katyvasz lett.

 
Ha legalább nem ráznák a kamerát annyira az óceánfenéken, hogy ne lehessen semmit látni, plusz nem felejtenek el átélhető drámát fecskendezni bele, egy rossz szavunk sem lenne az Árokra. Így viszont értjük, miért tologatták három évig a premierjét. több»
 
Meggyőződésem, hogy az ördög a részletekben rejlik, de aki csak egy újabb agykikapcsolós, látványos kaiju eiga filmre vágyik, és nem zavarja a felszínesség, annak jó szórakozást hozzá! több»
 
Az Árok nem váltja meg a világot, de nem is ez volt a célja. Ami a célja volt, azt viszont tisztességesen hozza a végéig. több»

A film összbevétele 40 866 619 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 78 914 565 forintot termelt. A hazai mozik összesen 50 666 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Árok William Eubank rendező első korhatáros filmje.

(hp)
 

A Fox felvásárlása miatt a Disney jócskán eltolta az eredetileg tervezett premierdátumot. Az Árok több mint három évvel azt követően került a mozikba, hogy az alkotók leforgatták a filmet.

(hp)
 

Kristen Stewart karrierje során először borotválta le a fejét kopaszra egy filmszerep kedvéért.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.