Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
24
Képek
7
Videók
Egyenesen át
 
indingo   2017. 10. 06.

Nem volt ez olyan rossz. Az eredeti nekem kicsit unalmas volt, ez pedig néhol hatásvadász. Az igazság a kettő között van valahol félúton. A szereposztása nem a legerősebb.

 
Deku   2018. 02. 15.

Jó példája ez annak, hogy egy jó ötletet, is meglehet valósítani félelmetesen rosszul. A jó filmek között ez nálam nem szerepel sajnos. Nekem ez a történet nem jött be, a rendezéssel még nem is lennének gondok de valahogy a sztori elég lapos volt az én ízlésemnek.


 
HETEDIK   2018. 01. 21.

Borzalmas. Néhány hülye gyerek azon élvezkedik, hogy kinyírja magát, oszt visszatér, ha visszatér....ilyen marhaságot is csak ember találhat ki. De ez semmi, még áthoznak magukkal valami rejtélyes erőt is, ami miatt paráznak. Ebben a filmben annyi feszültség és izgalom volt mint egy tál levesben. A szereplők, pff, akár a Barátok közt "sztárjait" is megszerezhették volna, ennyit azok is összehoznak. Kiefer meg már bevállal mindent, hisz rég döglött alkohol áztatta karrierjébe kell még néhány szeg.

 
HercegPeter   2018. 11. 28.

Az eredetit nem láttam, így összehasonlítani nem tudom őket. A mai tucathorroroknál picit jobb, bár ezt inkább mondanám horrorbeütésű thrillernek, mint egyszerű horrornak. De talán csak annyiban jobb, hogy nem hal bele abba a film, hogy folyamatosan halálra akar ijeszteni minket. A sztori nem túl érdekes. A színészek sem nyújtanak semmi maradandót. Inkább mondanám horrorbeütésű thrillernek, mint egyszerű horrornak. Egyszer meg lehet nézni, de nem fog leesni tőle az állunk.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 25.

Messze elmarad elődjétől. A film azon az alapkompenzión folytatódik amin a régi csak a színészek kicsit lanyhábban adják elő a történet velejét. Sokan azért tekinthetik remake-nek mivel a karakterek ugyan olyanok mint a régi Kiefer Sutherland-es verzióban. Csak hogy itt találkozunk egy öreg oktatóorvossal aki sántít és maga régi film főszereplője. A horror vonalát nem sikerült elkapniuk nem félelmetes a film, talán egy jumpscare és ennyi. Semmi újat nem nyújt, ami élvezhető benne az Diego Luna alakítása volt, ő bele tudta élni magát a szerepébe de a többiek csak próbálkoztak vele. Szóval ez egy gyenge közepes és símán hanyagolható.

Ellen Page
Diego Luna
Nina Dobrev
James Norton
Diego Luna
Ellen Page
Nina Dobrev
Nina Dobrev
Ellen Page
James Norton
Nina Dobrev
Diego Luna
Kiersey Clemons
Ellen Page
Nina Dobrev
Ellen Page
Nina Dobrev
Kiersey Clemons
Kiersey Clemons
Nina Dobrev
Diego Luna
Ellen Page
Nina Dobrev
Nina Dobrev
Nina Dobrev
James Norton
Kiefer Sutherland
Ellen Page
Nina Dobrev
Kiersey Clemons
James Norton
Ellen Page
Diego Luna
Kiersey Clemons
Ellen Page
Nina Dobrev
Ellen Page
James Norton
James Norton
Ellen Page
Ellen Page
 
Örülök, hogy elkészült az Egyenesen át című film remake/folytatása, mert egy igen fonos mondanivalóval bír, miszerint: "Fogadjuk el a múltat és éljünk a jelenben.", de ettől függetlenül azt kell, hogy mondjam nem szeretnék még egy folytatást ehhez a történethez. 65/100 több»
 
Kár ragozni: ez egy rossz film, amit teljesen felesleges volt leforgatni. Ehhez képest az eredeti verzió valóban egy mesterműnek tűnik. 3/10 több»
 
Az új változat egész egyszerűen nem jó. Ha remake-ként tekintünk rá, akkor meg egyenesen borzasztó. 30/100 több»

A film összbevétele 16 866 403 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 69 202 710 forintot termelt. A hazai mozik összesen 51 336 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Cinemascore a B-kategóriás filmek közé sorolta ezt az alkotást.

(dailyfilmsan )
 

Sokak szerint a film egy remake, pedig valójában egy folytatás amit maga Kiefer Sutherland támasztott alá egy interjúban.

(dailyfilmsan )
 

Kiefer Sutherland ragaszkodott hozzá, hogy visszatérjen Nelson szerepéhez az új filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.