Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
60

The Cloverfield Paradox

(Cloverfield 3)
 
Hetedik  2018. 02. 08.

Az előző rész parádésra sikeredett, így kíváncsi voltam erre is. Hát, vegyes érzéseim vannak....már az gyanús volt, hogy a mozik helyett maga a Netflix mutatta be a filmet, lehet sejtettek valamit... Jól kezdődik, egy nagyon jó felütéssel: mi van, ha egy űrállomás kísérlet közben eltűnik szemük elől a Föld a semmibe, ők pedig csak a sodródnak a végtelen világűrbe. A rendező nagyon jól érezteti az egyik jelenetben, milyen magányos az űrállomás a Föld nélkül a Nap árnyékában. Főhőseink, akik mellesleg jól játszanak pedig keresik szeretett szülőbolygójukat, de hiába rohangálnak és várják a visszajelzéseket, csak a világűr végtelen csendje fogadja őket. Eddig nincs is semmi baj a filmmel, aztán utána....kliséhalmazok tömkelege, Onah pedig az összezártságot nem tudja kihasználni és feszültséget teremteni. Innentől semmi olyat nem látunk, amivel már más scifiben ne találkoztunk volna. Átlagos film, a széria eddigi leggyengébb része.

 
laci044  2018. 02. 11.

Elmondhatatlanul vártam ezt a filmet, hiszen mind az első Cloverfield, mind a 10 Cloverfield Lane a kedvenceim közt szerepelnek. Sajnos csalódtam a filmben. Nem egy nagyon rossz film, csak nekem kevés volt. Amit a pozitív oldalon mindenképp meg kell említsek azok a színészek. Legtöbbjük számomra nagyon szórakoztató volt. Aztán a másik pozitívum számomra a zene volt. Kicsit túl grandiózus, nem feltétlen a képhez passzol, de önmagában remek. Ahol a baj kezdődik az a forgatókönyv. A történet hihetetlen klisés. És ez az amitől egy sci-fi esetebén a legtöbbet várom. Ezt ellensúlyozva a set design teljesen rendben van. Cloverfield film ként, pont annyira lazán van összekapcsolva (illetve ne, sokkal lazábban) mint a 10 Cloverfield Lane volt. A végéből kiderül, hogy valamiféle előzmény szeretett volna lenni, ami elképzelve, hogy milyen lehetne sokkal jobb volt. Sajnos ez ilyen az előzménnyel párhuzamosan folyó események láncolata, ahol a valós előzményt kikerülve eljutunk a kiindulásra. Eleinte sajnáltam, hogy nem láthatot moziba, most azonban azt mondom, ezért nem adtam volna pénzt!

 
Diesel  2018. 02. 14.

Volt szerencsém látni a korábbi Cloverfield részeket is. Mondhatni vártam is már hogy a következő részt lássam. Sok negatív dolgot olvastam a filmmel kapcsolatban ennek ellenére megnéztem és pozitívan csalódtam. Maga a kezdet kicsit keszekusza, de igyekszik végig vezetni minket nézőket. A Cloverfield filmekre jellemzően itt is kiragadnak egy főszereplőt a "hőst" esetünkben Hamiltont. Lényegében ő köré épül fel a történet, a többi szereplő azért kevesebb teret kap. Én a látványra hanghatásokra mindenképpen adnék egy 10/10-et. A történet is tetszett jól felépített. A korábbi Cloverfield részek után mindig éreztem egy kis űrt a film végén. Pl.: Mi okozta ezt az egészet? - rendesen bosszantott is hogy erre miért nem tértek ki. Na hát így a 3. rész azért megválaszolja ezeket a kérdéseket. Emellett természetesen ennek a résznek a végén is marad bennünk kérdés bőven, de ezzel is teret adnak egy esetleges folytatásnak. Nekem személy szerint a vége nem tetszett, jobban kidolgozhatták volna. Ha láttátok az előző részeket akkor szánjatok erre is időt, szerintem érdemes egyszer mindenképpen.

Daniel Brühl
David Oyelowo
Gugu Mbatha-Raw
Daniel Brühl
Filmsomnia.hu - The Cloverfield Paradox
A The Cloverfield Paradox felvonultatja a műfajra jellemző összes klisét, de közel sem sikerült olyan vállalhatatlanra, mint azt állítják. Engem az elejétől a végéig tökéletesen elszórakoztatott. 70/100
 

A film egyik szereplője Daniel Brühl, aki a Hajsza a győzelemért-ben játszotta Nicky Laudát.

(Hetedik)
 

A film producere ezúttal is J.J. Abrams.

(Hetedik)
 

A filmsorozat harmadik része, egyben az első olyan film, amit nem moziban, hanem az interneten mutattak be.

(Hetedik)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.