The Cloverfield Paradox (2018)

Cloverfield 3

harnas1207   2022. 02. 09.

A film nem volt akkora csalódás, mint amennyire rossz értékeléseket kapott. Éreztem a kötődést a többi részhez. Sajnos a közepétől teljesen kisiklott a film, elindult a lejtőn, mellőzött minden feszültséget és izgalmat, átalakult egy filléres sci-fi ... több»

Annuska   2018. 11. 10.

a nap véleménye

A korábbi két film nekem hangulatban és történetében is jobban tetszett. Közepes.

Diesel   2018. 02. 14.

Volt szerencsém látni a korábbi Cloverfield részeket is. Mondhatni vártam is már hogy a következő részt lássam. Sok negatív dolgot olvastam a filmmel kapcsolatban ennek ellenére megnéztem és pozitívan csalódtam. Maga a kezdet kicsit keszekusza, de ig... több»

Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

Rossz,és nekem kifejezetten kaotikus az egész.Semmi pozitívuma nincsen benne,és nekem olyan élettelen az egész mozi.A színészi játékok sem győztek meg róla,hogy eggyel több csillagot adjak.Ez ennyi,és nem több.

HE7EDIK   2018. 02. 08.

Az előző rész parádésra sikeredett, így kíváncsi voltam erre is. Hát, vegyes érzéseim vannak....már az gyanús volt, hogy a mozik helyett maga a Netflix mutatta be a filmet, lehet sejtettek valamit... Jól kezdődik, egy nagyon jó felütéssel: mi van, ha... több»

BoBamburg   2018. 04. 30.

Egy gyenge, közepes ez a film sajnos. Sokszor kusza a történet, sok minden nem derül ki (ami azért fontos lenne pedig) és a feszültséget se tudta fenntartani. Habár a levágott kezes rész, meg a boncolás bejött. Kicsit olyan volt mint egy b kategóriás Élet film remake.

Zsceeeka   2018. 03. 31.

Az előző két Cloverfield film után már nagyon vártam ezt a harmadikat is, de valahogy ez most nem az igazi. A történet maga nem rossz, de hiányzik a "varázs", ez a színészi alakításoknál ugyanúgy.

A film egyik szereplője Daniel Brühl, aki a Hajsza a győzelemért-ben játszotta Nicky Laudát.

(HE7EDIK)

A film producere ezúttal is J.J. Abrams.

(HE7EDIK)

A filmsorozat harmadik része, egyben az első olyan film, amit nem moziban, hanem az interneten mutattak be.

(HE7EDIK)

A The Cloverfield Paradox felvonultatja a műfajra jellemző összes klisét, de közel sem sikerült olyan vállalhatatlanra, mint azt állítják. Engem az elejétől a végéig tökéletesen elszórakoztatott. 70/100 több»

Mindent összevetve a The Cloverfield Paradox rettenetes csalódásnak minősült, a film legjobb momentumai közé tartoznak a Földön játszódó jelenetek, valamint az utolsó pár képkocka, azonban ez vajmi kevés azon, hogy a művet egy álmosító, átlagnál is gyengébb film szintje fölé emelje.
Értékelés: 4,5/10 több»