Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
4
Videók
 
Diesel   2018. 02. 14.

Volt szerencsém látni a korábbi Cloverfield részeket is. Mondhatni vártam is már hogy a következő részt lássam. Sok negatív dolgot olvastam a filmmel kapcsolatban ennek ellenére megnéztem és pozitívan csalódtam. Maga a kezdet kicsit keszekusza, de igyekszik végig vezetni minket nézőket. A Cloverfield filmekre jellemzően itt is kiragadnak egy főszereplőt a "hőst" esetünkben Hamiltont. Lényegében ő köré épül fel a történet, a többi szereplő azért kevesebb teret kap. Én a látványra hanghatásokra mindenképpen adnék egy 10/10-et. A történet is tetszett jól felépített. A korábbi Cloverfield részek után mindig éreztem egy kis űrt a film végén. Pl.: Mi okozta ezt az egészet? - rendesen bosszantott is hogy erre miért nem tértek ki. Na hát így a 3. rész azért megválaszolja ezeket a kérdéseket. Emellett természetesen ennek a résznek a végén is marad bennünk kérdés bőven, de ezzel is teret adnak egy esetleges folytatásnak. Nekem személy szerint a vége nem tetszett, jobban kidolgozhatták volna. Ha láttátok az előző részeket akkor szánjatok erre is időt, szerintem érdemes egyszer mindenképpen.

 
HETEDIK   2018. 02. 08.

Az előző rész parádésra sikeredett, így kíváncsi voltam erre is. Hát, vegyes érzéseim vannak....már az gyanús volt, hogy a mozik helyett maga a Netflix mutatta be a filmet, lehet sejtettek valamit... Jól kezdődik, egy nagyon jó felütéssel: mi van, ha egy űrállomás kísérlet közben eltűnik szemük elől a Föld a semmibe, ők pedig csak a sodródnak a végtelen világűrbe. A rendező nagyon jól érezteti az egyik jelenetben, milyen magányos az űrállomás a Föld nélkül a Nap árnyékában. Főhőseink, akik mellesleg jól játszanak pedig keresik szeretett szülőbolygójukat, de hiába rohangálnak és várják a visszajelzéseket, csak a világűr végtelen csendje fogadja őket. Eddig nincs is semmi baj a filmmel, aztán utána....kliséhalmazok tömkelege, Onah pedig az összezártságot nem tudja kihasználni és feszültséget teremteni. Innentől semmi olyat nem látunk, amivel már más scifiben ne találkoztunk volna. Átlagos film, a széria eddigi leggyengébb része.


 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Az előző két Cloverfield film után már nagyon vártam ezt a harmadikat is, de valahogy ez most nem az igazi. A történet maga nem rossz, de hiányzik a "varázs", ez a színészi alakításoknál ugyanúgy.

 
BoBamburg   2018. 04. 30.

Egy gyenge, közepes ez a film sajnos. Sokszor kusza a történet, sok minden nem derül ki (ami azért fontos lenne pedig) és a feszültséget se tudta fenntartani. Habár a levágott kezes rész, meg a boncolás bejött. Kicsit olyan volt mint egy b kategóriás Élet film remake.

 
Annuska   2018. 11. 10.

A korábbi két film nekem hangulatban és történetében is jobban tetszett. Közepes.

 
A The Cloverfield Paradox felvonultatja a műfajra jellemző összes klisét, de közel sem sikerült olyan vállalhatatlanra, mint azt állítják. Engem az elejétől a végéig tökéletesen elszórakoztatott. 70/100 több»
 
Mindent összevetve a The Cloverfield Paradox rettenetes csalódásnak minősült, a film legjobb momentumai közé tartoznak a Földön játszódó jelenetek, valamint az utolsó pár képkocka, azonban ez vajmi kevés azon, hogy a művet egy álmosító, átlagnál is gyengébb film szintje fölé emelje.
Értékelés: 4,5/10 több»
 
"A Cloverfield-ellenhatás egyértelműen középszerű munka és pusztán anyagi okokból lett hozzácsapva a Cloverfield világához. Eredeti címe God Particle (Isteni részecske) volt, ami a film megtekintése után legalább annyira nem mutat utat, mint a végső változat." több»
 

A film egyik szereplője Daniel Brühl, aki a Hajsza a győzelemért-ben játszotta Nicky Laudát.

(HETEDIK )
 

A film producere ezúttal is J.J. Abrams.

(HETEDIK )
 

A filmsorozat harmadik része, egyben az első olyan film, amit nem moziban, hanem az interneten mutattak be.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.