Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
20
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Préda
 
freeman   2020. 07. 08.

legújabb vélemény

király film

 
indingo   2019. 08. 24.

Érdekes hangulatot tudott teremteni a film a tomboló viharral, a düledező házzal és a vérszomjas aligátorokkal. Pár helyen kicsit túlzásokba estek a készítők, a főszereplő lány kicsit szuperhősként lett beállítva.


 
HETEDIK   2019. 11. 10.

Van egy-két durvább jelenet, mikor a krokik szétszedik áldozataikat, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni, főleg egy olyan rendezőnek, mint amilyen Aja. Így ez csak egy közepes tucatfilm lett, ami horrornak hazudja magát.

 
NGN   2019. 11. 21.

Hurrikán, aligátorok és a kötelező családi dráma

Alexandre Aja soron következő filmje az aligátorok és az ember kapcsolatát veszi górcső alá; hogyan viszonyulnak egymáshoz, és tudnak-e együtt élni egy házon belül. Természetesen sejtjük, hogy az együttélés nem lesz zökkenőmentes, nincs meg az összhang, az a bizonyos kölcsönhatás, hogy békésen megférjenek. Itt az éli túl, aki ügyesebben tud túljárni a másik eszén. Persze mindenről a hurrikán tehet, aminek köszönhetően a hüllők ellepik Haley (Kaya Scodelario) és édesapja, Dave (Barry Pepper) házát és annak környékét, így a meneküléshez minden tudásukra szükség lesz, főleg főhősnőnk úszó tudományára. Közben persze megkapjuk az apa-lánya drámát, az elhidegült kapcsolatuk most a krízishelyzetnek... több»

 
Szilonka   2020. 02. 05.

Kettős érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A történet nem volt rossz és a látvány is jó volt, de olyan érzése volt az embernek mintha már látta volna a filmet.

 
Nem állítom, hogy tökéletes, nem fogja fenekestül felforgatni a horrorfilm-történelmet, de pont annyival emelkedik ki az idei átlagból, hogy érdemes legyen megtekinteni. több»
 
Préda kritika több»

A film összbevétele 88 817 756 dollár volt (imdb.com).

 

A benzinkutas rablók neve Marv, Stan és Lee volt a film producere, Sam Raimi ötlete alapján; kicsit utalva arra, hogy a producer annak idején megrendezhette a kultikus képregény figura, Pókember első három részét.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvéért felelős Michael Rasmussen és Shawn Rasmussen immáron az ötödik filmnek írta közösen a forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

A film két főszereplője, Kaya Scodelario és Barry Pepper immáron a harmadik alkalommal szerepelnek közösen egy filmben. Eddigi közös filmjeik a 2015-ös Az útvesztő: Tűzpróba, a 2018-as Az útvesztő: Halálkúra, majd pedig a 2019-es Préda voltak.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.