Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
17
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Préda
 
indingo   2019. 08. 24.

Érdekes hangulatot tudott teremteni a film a tomboló viharral, a düledező házzal és a vérszomjas aligátorokkal. Pár helyen kicsit túlzásokba estek a készítők, a főszereplő lány kicsit szuperhősként lett beállítva.

 
HETEDIK   2019. 11. 10.

Van egy-két durvább jelenet, mikor a krokik szétszedik áldozataikat, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni, főleg egy olyan rendezőnek, mint amilyen Aja. Így ez csak egy közepes tucatfilm lett, ami horrornak hazudja magát.


 
Kóborló   2019. 10. 01.
Vigyázz, harap!

Valamikor még az év eleje felé találkoztam eme a filmnek az előzetesével, és egyből be is raktam a megnézendő filmek listájára, hisz azért a rendezőjének Alexandre Aja neve; ha nem is feltétlenül jelent egyet számomra a minőségi horrorral, de általában felkapom rá a fejemet, ha új alkotással jelentkezik, hisz neki köszönhetjük a Magasfeszültség, a Tükrök, a Sziklák szeme és a Piranha 3D című filmeket (érdemes megemlíteni itt, hogy az előbb felsoroltak közül csupán a Magasfeszültség volt az, ami nem feldolgozás). A másik dolog, ami miatt reménykedtem, hogy egy igazán klassz kis állatos horrorfilmet fogok kapni, az a produceri székben helyet foglaló Sam Raimi neve (gondolom, azok számára, aki... több»

 
TomÁcs   2019. 09. 18.

Nekem a film hangulata volt erős, de a színészi játék és a történet ésszerűtlensége nem jött be annyira.

 
VvV   2019. 10. 28.

Én elejétől a végétől élveztem a filmet. Látott már hasonlót az ember, tehát az ötlet nem valami egyedi, de elég akciódús film volt.

 
Nem állítom, hogy tökéletes, nem fogja fenekestül felforgatni a horrorfilm-történelmet, de pont annyival emelkedik ki az idei átlagból, hogy érdemes legyen megtekinteni. több»
 
Préda kritika több»

A film összbevétele 88 817 756 dollár volt (imdb.com).

 

A benzinkutas rablók neve Marv, Stan és Lee volt a film producere, Sam Raimi ötlete alapján; kicsit utalva arra, hogy a producer annak idején megrendezhette a kultikus képregény figura, Pókember első három részét.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvéért felelős Michael Rasmussen és Shawn Rasmussen immáron az ötödik filmnek írta közösen a forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

A film két főszereplője, Kaya Scodelario és Barry Pepper immáron a harmadik alkalommal szerepelnek közösen egy filmben. Eddigi közös filmjeik a 2015-ös Az útvesztő: Tűzpróba, a 2018-as Az útvesztő: Halálkúra, majd pedig a 2019-es Préda voltak.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.