Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Préda
 
indingo   2019. 08. 24.

Érdekes hangulatot tudott teremteni a film a tomboló viharral, a düledező házzal és a vérszomjas aligátorokkal. Pár helyen kicsit túlzásokba estek a készítők, a főszereplő lány kicsit szuperhősként lett beállítva.

 
TomÁcs   2019. 09. 18.

Nekem a film hangulata volt erős, de a színészi játék és a történet ésszerűtlensége nem jött be annyira.


 
Kóborló   2019. 10. 01.
Vigyázz, harap!

Valamikor még az év eleje felé találkoztam eme a filmnek az előzetesével, és egyből be is raktam a megnézendő filmek listájára, hisz azért a rendezőjének Alexandre Aja neve; ha nem is feltétlenül jelent egyet számomra a minőségi horrorral, de általában felkapom rá a fejemet, ha új alkotással jelentkezik, hisz neki köszönhetjük a Magasfeszültség, a Tükrök, a Sziklák szeme és a Piranha 3D című filmeket (érdemes megemlíteni itt, hogy az előbb felsoroltak közül csupán a Magasfeszültség volt az, ami nem feldolgozás). A másik dolog, ami miatt reménykedtem, hogy egy igazán klassz kis állatos horrorfilmet fogok kapni, az a produceri székben helyet foglaló Sam Raimi neve (gondolom, azok számára, aki... több»

 
petraszab   2019. 08. 31.

Az aligátorok helyenként picit műviek voltak. Maga a story közepes, de a látványa engem megvett kilóra.

 
zoltyah   2019. 10. 01.
Jó kis látványos film ütős jelenetekkel

Az elejétől a végéig izgalmas volt a film, és kimagaslik a rendezés, és a látvány is.. A Préda izgalmas és cselekmény dús, és üresjárat nélküli alkotás, ami fontos szempont. Részemről 10/8.

A film összbevétele 88 817 756 dollár volt (imdb.com).

 

A benzinkutas rablók neve Marv, Stan és Lee volt a film producere, Sam Raimi ötlete alapján; kicsit utalva arra, hogy a producer annak idején megrendezhette a kultikus képregény figura, Pókember első három részét.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvéért felelős Michael Rasmussen és Shawn Rasmussen immáron az ötödik filmnek írta közösen a forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

A film két főszereplője, Kaya Scodelario és Barry Pepper immáron a harmadik alkalommal szerepelnek közösen egy filmben. Eddigi közös filmjeik a 2015-ös Az útvesztő: Tűzpróba, a 2018-as Az útvesztő: Halálkúra, majd pedig a 2019-es Préda voltak.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.