Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
63%

Préda (2019)

Crawl
Filmadatlap
 
25
Szereplők
23
Vélemények
23
Képek
3
Videók
 
Di Canio   2020. 11. 22.

legújabb vélemény

0

Mostanában nincsen túl sok értékelhető horrorfilm, így ez még jónak is mondható, bár a készítők néha igencsak túlzásokba estek pár jelenettel. Az aligátorok jól meg vannak csinálva, a helyszínek is jók, feszültség is van, de nagy ijesztgetésre nem kell számítani. Simán nézhető film.

 
indingo   2019. 08. 24.

0

Érdekes hangulatot tudott teremteni a film a tomboló viharral, a düledező házzal és a vérszomjas aligátorokkal. Pár helyen kicsit túlzásokba estek a készítők, a főszereplő lány kicsit szuperhősként lett beállítva.


 
7ETEDIK   2019. 11. 10.

0

Van egy-két durvább jelenet, mikor a krokik szétszedik áldozataikat, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni, főleg egy olyan rendezőnek, mint amilyen Aja. Így ez csak egy közepes tucatfilm lett, ami horrornak hazudja magát.

 
Kóborló   2019. 10. 01.

0
Vigyázz, harap!

Valamikor még az év eleje felé találkoztam eme a filmnek az előzetesével, és egyből be is raktam a megnézendő filmek listájára, hisz azért a rendezőjének Alexandre Aja neve; ha nem is feltétlenül jelent egyet számomra a minőségi horrorral, de általáb... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 02.

0

Miért is nem volt annyira nyerő ez a mozi?A hiteltelensége,és a jó pár baki,amit elkövettek a filmben,amiatt.A CGI viszont nem sikerült rosszul,és a feszültség generátor is magas szintet mutat,de mégis,valahogy nekem lapos maradt.Érdemes megnézni,mert kikapcsolódásnak tökéletes,de valahogy nálam nem lett többször nézős.

 
Szilonka   2020. 02. 05.

0

Kettős érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A történet nem volt rossz és a látvány is jó volt, de olyan érzése volt az embernek mintha már látta volna a filmet.

 
BoBamburg   2020. 01. 15.

1

Tök jókat olvastam róla, hittem is a kritikáknak aztán meg jól pofára estem. Tele van logikai hibákkal, amihez nem kell szakértőnek lenni, hogy az ember észre vegye ezeket, és mondhatjuk, hogy oké, nem is egy top kategóriás film, de azért na. Ne akar... több»

Galéria (23)

Videók (3)

A film összbevétele 88 817 756 dollár volt (imdb.com).

 

A benzinkutas rablók neve Marv, Stan és Lee volt a film producere, Sam Raimi ötlete alapján; kicsit utalva arra, hogy a producer annak idején megrendezhette a kultikus képregény figura, Pókember első három részét.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvéért felelős Michael Rasmussen és Shawn Rasmussen immáron az ötödik filmnek írta közösen a forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

A film két főszereplője, Kaya Scodelario és Barry Pepper immáron harmadik alkalommal szerepelnek közösen egy filmben. Eddigi közös filmjeik a 2015-ös Az útvesztő: Tűzpróba, a 2018-as Az útvesztő: Halálkúra, majd pedig a 2019-es Préda voltak.

(Kóborló )
 
Nem állítom, hogy tökéletes, nem fogja fenekestül felforgatni a horrorfilm-történelmet, de pont annyival emelkedik ki az idei átlagból, hogy érdemes legyen megtekinteni. több»
 
A horror-specialista francia rendező, Alexandre Aja (aki többek közt a Sziklák szeme című 2006-os horrort is rendezte) 2019 nyarára készítette el krokodilos izgalom-áradatát, Préda (Crawl) címmel. több»