Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

A zátony (2016)

The Shallows
Filmadatlap
 
18
Szereplők
61
Vélemények
31
Képek
10
Videók
A zátony
 
szoljhozzam   2020. 09. 07.

legújabb vélemény

Cápás történet plusz egy csinos csaj. Ilyen még nem volt. Kicsit féltem, hogy erőltetett lesz a története, de szerencsére pozitív értelemben csalódtam. Meglepően izgalmas film.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 12. 03.

a nap véleménye

A cápa a szőkéket szereti

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a cápából mint témából és főhősből már mindent kihoztak, amit lehetett. A zsáner klasszikusától kezdve (Spielberg fenevada) egészen a zs-kategóriás alkotásokig. Gyilkos cápák csaptak már a levegőből, úszkáltak már tavak... teljes kritika»


 
Artemisia   2017. 11. 02.

Jön a cápa

Túl sok a felesleges duma, ha ezeket kihúzták volna legalább 45 perccel csökkenne a játékidő. Nagyon nyögve nyelősen indul a film, tele van erőltetett, felesleges képekkel, jelenetekkel, amikről üvölt,hogy csak az időhúzás miatt gyömöszölték őket a f... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 08.

Mielőtt megnéztem volna, jó pár véleményt olvastam, még is mire számíthatok hiszen nem sok hasonló filmet néztem előtte. Szerencsére nem csalódtam, nagyon szép helyen volt, illetve egy percig sem volt unalom, ahhoz képest, hogy igazság szerint az egé... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

Egy szombat délutáni filmnek tökéletes. Pörgős és látványos. A helyszín gyönyörű. A történet nem túl egyedi, de aki nem látott már pár ilyen filmet annak tetszeni fog.

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem tudnék semmi rosszat mondani a filmre még ha elfogultság akkor sem. Imádtam. Ezt a filmet csak imádni tudom. Igazán kellemes hangvételű és nem érzem, hogy laposodna a történet.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 07.

Az elmúlt időszak egyik legjobb cápás filmje. Igaz inkább csakk Jumpscare ijeszgetések vannak benne és a spec effektek kicsit gyengére sikeredtek. Maga a tengeri pillanatképek jól össze lettek rakva. Amit nem éreztem eléggé kidolgozva az a családi szál. Talán ha hanyagolva lett volna az jobb lett volna.

Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Blake Lively

A film összbevétele 119 100 758 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 599 016 forintot termelt. A hazai mozik összesen 60 993 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Egy interjúban Blake Lively elárulta, hogy annyira fél a cápáktól, hogy még Steven Spielberg 1975-ben készített Cápa című klasszikusát sem látta.

(Kóborló )
 

A film váratlan sikere miatt egy interjúban megkérdezték a film rendezőjét, Jaume Collett-Serrat arról, hogy nem terveznek-e folytatást a filmhez. A rendező akként válaszolt, hogy nem hisz a folytatásokban, ami kissé furcsa, hisz ő rendezte a 2007-es Góóól második részét, illetve a 2005-ös Viasztesteket, ami pedig egy újrafeldolgozás volt.

(Kóborló )
 

14 különböző, vizuális effekteket készítő csapatott alkalmaztak a film forgatása során.

(Kóborló )
 

A főhősnő egy Baby-G BG169R-8-as gshock órát visel, viszont ebben a modellben a való életben nincs dagálydiagram jelző, mint ahogy a filmben mutatják.

(Kóborló )
 

A film költségvetése 25 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 119,1 millió USD.

(czerik)
 

A filmet 47 napig forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A narancssárga bikinifelső, amelyet Blake Lively viselt a filmben Tori Burch divattervező ajándéka volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Blake Lively a forgatás idején éppen a második gyermekét várta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kis rákok, akiket Nancy a sziklán összenyom CGI-al készültek el, az azonban, amit megpróbál megenni egy igazi rák volt, így Nancy undorodó reakciója teljesen valóságos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 
A legnagyobb baj viszont az volt, hogy a készítők teljesen komolyan vették magukat, hogy ők majd megcsinálják a 21. század Cápáját de a megvalósítás viszont nagyon-nagyon gagyi lett. Igazából nem ajánlanám senkinek. Talán a nagyon elvakult Blake Lively rajongóknak éri meg a mozijegy árát, hogy lássák kedvencüket falatnyi fürdőruhában küzdeni az életben maradásért. 3/10 több»
 
Csodás légi felvételeivel és víz alatti képeivel mintha egy utazási iroda tengeri szórakozásra buzdító reklámklipjét látnánk. Így indul A zátony, ám a történet később mind komorabbá, majd végül vérfagyasztóvá válik. 7/10 több»
 
Két tökéletes test egymásnak feszül: Blake Lively egy óriási fehér cápa ellen. 70/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.