Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

A zátony (2016)

The Shallows
Filmadatlap
 
8
Szereplők
58
Vélemények
31
Képek
10
Videók
A zátony
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 08.

Mielőtt megnéztem volna, jó pár véleményt olvastam, még is mire számíthatok hiszen nem sok hasonló filmet néztem előtte. Szerencsére nem csalódtam, nagyon szép helyen volt, illetve egy percig sem volt unalom, ahhoz képest, hogy igazság szerint az egész film egy sziklán játszódik. Külön dicséret illeti a film rendezőjét, hiszen a maximumot kihozta, valamint a színésznőnek sem lehetett egyszerű 80%-ban egyedül volt a filmben és nagyon jól alakított. Izgalmas, pörgős kis film és még a cápa is félelmetes volt benne.

 
indingo   2017. 04. 10.

Egy szombat délutáni filmnek tökéletes. Pörgős és látványos. A helyszín gyönyörű. A történet nem túl egyedi, de aki nem látott már pár ilyen filmet annak tetszeni fog.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 22.

A mafab.hu játékán keresztül nyert ingyen jegyekkel néztem meg a filmet, ezúton is köszönet az oldal üzemeltetőinek! Nagyon kíváncsi voltam a filmre, az előzetese alapján jónak ígérkezett. Összességében nem is csalódtam! A történetből kihozták a maximumot, egy jól építkező filmet hoztak össze, amelyben jókor és ügyesen volt adagolva feszültségkeltés (a moziban nem egy jelenetnél fodult elő, hogy többen is megrezzentek a cápa néhány hirtelen felbukkanásán). Blake Lively is ügyesen hozta a főszerepet, el tudta érni, hogy valóban izguljunk érte szinte az elejétől. Rossz hír a cápáknak, hogy kaptak újfent egy olyan filmet, amely eléggé negatív színben tünteti fel őket. DE! Amivel nekem is bajom, az a vége! Nem akarok spoilerezni, de a "végső összecsapásnál" időnként nagyon is kilógott a lóláb, kezdve a fizika törvényeinek való ellentmondástól a számítógépes effektek túlzásba vitt használatával. No meg a lezárása az egésznek, ami sajnos kapott egy Hollywoodra nagyon is jellemző maszlagot. Ezt sajnálom egy kicsit az egész film viszonylatában, ugyanakkor egy megnézésre mindenképp javaslom, mert ilyen feszültséget már régen tapasztaltam moziteremben.

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem tudnék semmi rosszat mondani a filmre még ha elfogultság akkor sem. Imádtam. Ezt a filmet csak imádni tudom. Igazán kellemes hangvételű és nem érzem, hogy laposodna a történet.

 
wintermat   2016. 08. 16.

Számomra eddig a nyár legjobb moziélményét hozta a film, végig feszülten vártam a cápa és Blake Lively harcát. Néha ugyan gyomorforgató, mégis mindenkinek csak ajánlani tudom.

Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Jaume Collet-Serra
Blake Lively
Blake Lively
 
A legnagyobb baj viszont az volt, hogy a készítők teljesen komolyan vették magukat, hogy ők majd megcsinálják a 21. század Cápáját de a megvalósítás viszont nagyon-nagyon gagyi lett. Igazából nem ajánlanám senkinek. Talán a nagyon elvakult Blake Lively rajongóknak éri meg a mozijegy árát, hogy lássák kedvencüket falatnyi fürdőruhában küzdeni az életben maradásért. 3/10 több»
 
Csodás légi felvételeivel és víz alatti képeivel mintha egy utazási iroda tengeri szórakozásra buzdító reklámklipjét látnánk. Így indul A zátony, ám a történet később mind komorabbá, majd végül vérfagyasztóvá válik. 7/10 több»
 
Két tökéletes test egymásnak feszül: Blake Lively egy óriási fehér cápa ellen. 70/100 több»
 

A film költségvetése 25 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 119,1 millió USD.

(czerik)
 

A filmet 47 napig forgatták.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.