Idris Elba farkasszemet néz az oroszlánnal

Még 1996-ban készült egy mozi, amelyben két oroszlán tizedelte meg egy afrikai vasúti építkezés munkásait. Ez volt a Ragadozók olyan színészekkel, mint Michael Douglas és Val Kilmer. Bármennyire is nagy ragadozók az oroszlánok, valahogy azóta is elkerülték a mozivásznat (most Az oroszlánkirályt ne vegyük ide). Most viszont készül egy újabb film, amelyben egy emberevő oroszlán lesz a főszereplő.

A másik főszereplő pedig Idris Elba, aki egymaga néz majd farkasszemet a vadállattal. A Beast című alkotás rendezői székét az a Baltasar Kormákur foglalja el, aki korábban az Everestet is rendezte. Ő a Rampage: Tombolás és a Non-stop szkriptjét is készítő Ryan Engle forgatókönyvéből fog dolgozni, de a film eredeti ötlete Jaime Primak Sullivan ötletén alapul.

Egyelőre a pontos történet nem ismert, hiszen még csak most dolgoznak a forgatókönyvön. De a készítők azt már elhintették, hogy valami hasonló felállásra lehet számítani, mint néhány éve A zátony esetében. Abban a Blake Lively által alakított szörfös egy partközeli bóján reked, miután egy éhes nagy fehércápa megtámadja. A biztonság látható távolságon belül, de elérhető távolságon kívül volt.

Vélhetően valami hasonló nehézséggel néz majd szembe Idris Elba is, csak épp valahol a pusztában. Azt viszont még nem tudni, hogy pontosan mikor.